homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Visele-47

#875 2011-06-09 11:20:48

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Re: Visele

Random,uite aici niste semnificatii pt bani lol
http://www.cevisez.ro/interpretare-vis-bani-v188.html

Oricum nu prea cred in semnificatiile viselor,citesc mai mult ca sa ma amuz lol numai cand visez ape tulburi,murdare s-a intamplat sa ma cert cu cineva.mereu lol
Si eu visam intr-un timp ca sunt la spital si nasc sau sunt gravida si imi era frica sa nasc lol in niciun vis in care eram gravida,nu ma bucuram.probabil ca e teama sa nu raman insarcinata rotfl

#876 2011-06-09 12:09:45

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Orange a scris:

Am visat ca sunt insarcinata...apoi ca am nascut smile din senin un sentiment de fericire si implinire m-a urmarit tot visul smile Oare ce-o insemna? Mai ales avand in vedere ca nu imi doresc sa fiu insarcinata )))) si am putin peste 19 ani tongue

Si eu am visat aseara ca eram insarcinata in vreo 5-6 luni si dadea bebele cu picioarele, se simtea si se si vedea hjarta Si eu am fost foarte fericita, si in acelasi ton m-am si trezit. Pana acum visam ca eram gravida si imi era al naibii de frica de nastere, dar mai nou e doar fericire, fara teama. Mi-o fi sunand ceasul biologic lol

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#877 2011-07-07 13:46:39

Laura_Micutzza
Full member
De la: orasul alb violet
Inregistrat: 2008-07-08

am visat k a vb taika-meu cu maika-sa(kare e moarta din 2002)la tlf dupaia mi-a dat-o mie si am vb cu ea imi zicea k vine sa-mi i-a sufletul yo i-am zis k mai vreau sa traiesc dar sa se roage la Doamne-Doamne sa mi-l aduka p C inapoi(adika sa ne impakam si sa avem relatzie serioasa)am intrebat-o cum e la Doamne-Doamne daka poate sa zika si mi-a zis da poate sa zika..e frumos e un brad si nu mai stiu c..yo imi imaginam cum e..vedeam un brad era un fel d roz spre mov parka un geam si se vedea iarba verde k in desene..imi mai zicea k vine dupa mn iar imi imaginam cva in fatza aveam un fel d certifikat d kasatorie al lui marutza cu andra parka si era vb d c nume sa poarte dupa kasatorie..m-am trezit si am inceput sa plang imi era putzin teama si acum imi e..ce-ar putea insemna?e prea ciudat..ast rasp kat mai multe si mai repede va roggg mult ms:*pusspuss

IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X

#878 2011-10-20 21:01:13

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Am avut un vis tare amuzant noaptea asta ..
Ca am fost furata de un psihopat si inchisa intr-un turn, si a zis ca de azi sunt sotia lui si o sa-i fac multi copii lol
Si sotul a venit sa ma salveze si am reusit sa ies de acolo si fugeam printr-o padure
Psihopatul a trimis vreo 30 de slugi sa ne omoare si sotul i-a doborat pe toti cu o sabie rotfl   (mai lipsea calul alb)
Au mai venit inca slugi si ne-au fugarit pana am ajuns in "varful " unei cascade si am sarit in apa si ne-am salvat

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#879 2011-10-22 21:00:32

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Biannca, multumesc de explicatie smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Publicitate

loading...

#880 2012-01-17 13:56:41

Laura_Micutzza
Full member

c ti si cu visele astia...iuby a visat k se juka cu un soricel si i-am zis soarec in vis inseamna sarcina n-a vrut sa ma creada iar kand ii voi da vestea k e adevarat....am avut si yo un vis k eram insarcinata cu el:)

#881 2012-01-17 18:26:55

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

In urma cu cateva luni am avut un vis ciudat, genul acela de vis care pare real. Se facea ca al meu s-a ridcat din pat si m-a luat in brate, defapt ma tine doar pe palme eu fiind intinsa , si m-a plimbat asa prin camera (camera care de altfel o vedeam asa cum am lasat-o cand am adormit , jucariile lui r intr-un colt, doar o jumatate de draperie trasa , absolut tot era la fel) In timpul asta incercam sa ma misc dar nu puteam, si nici sa vorbesc sa-l intreb ce l-a apucat de face toate acele lucruri. Nu puteam sa ma misc parca ma tinea ceva la fel si cu vorbitul aveam asa ca un nod in gat si nu puteam nici sa deschid gura, de spus ceva nici vorba.  Dupa 4 ture de genul asta , el a inceput sa se ridice usor, defapt ca si cum l-ar fi ajutat ceva sa se ridice si a inceput sa faca plimbarea levitand, la fel ca si la inceput nu eram in stare  sa fac nici un gest. Iar in tot acest timp el parca nu era el, avea asa o privire ca si cum nu ar fi acolo, ca si cum ar fi fost dirijat de ceva sau cineva.

#882 2012-01-17 20:31:18

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

pe vremuri aveam o carte de vise,si cum visam ceva mai ciudat,bagam ochii acolo si cautam semnificatia...cert e ca o data nu mai sh ce am visat ,si in carte scria ceva de genu,,,,moartea cuiva drag...si a murit o prietena de familie de a noastra mai batrana in cateva zile...lucuru ce m-a socat..
nu stiu dc mai cred sau nu in vise,
in ultimul timp tot visez..cele mai arzatoare dorinte ale mele..

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#883 2012-01-26 15:23:24

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Ce-nseamna sa visezi mirese? Am auzit ca, daca te visezi pe tine in ipostaza asta, e semn de moarte.
Am visat-o pe prietena mea fiind mireasa, imbraca cu o rochie alba, iar eu o felicitam. In spatele ei, venea o alta mireasa imbracata intr-o rochie neagra. Ciudat...

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#884 2012-01-26 16:14:05

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

eu stiu ca mireasca cand visezi..e semn de moarte sau de boala... (cineva apropiat, poate chiar persoana imbracata)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#885 2012-01-26 19:14:44

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Eu de ceva timp doar cosmaruri am, si mereu visez ca imi moare cineva drag.... Sicrie, alti oameni morti pe care nu-i cunosc. Nu stiu ce-i cu mine  hmm   popa

Ultima oara a fost editat de Chamomile (2012-01-26 19:15:30)

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#886 2012-01-27 09:46:05

yoyolina
Moderator

mireasa e semn de moarte/boala cum zice hi_5 sau de bebe... la mine a doua varianta s-a potrivit pt 2 prietene lol
si eu visez de o saptamana ba ca-s mireasca, ba ca-s gravida forgetit

#887 2012-01-27 10:28:30

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Eu mi-am visat un bun prieten decedat. Eram foarte fericita ca il revedeam, stateam la el in brate si zambeam...ciudat vis dar in ziua urmatoare m-am trezit cu zambetul pe buze si mi-a mers foarte bine, am fost binedispusa.

#888 2012-01-27 10:40:36

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

de obicei cand visezi pe cineva care e mort de ceva timp, dar in vis pare viu, inseamna ca "se schimba vremea"... smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#889 2012-02-02 17:27:30

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Ah, am avut un vis frumos de tot aseara. Eram intr-o gradina plina de trandafiri rosii si albi. Mi-am ales unul alb si il admiram.
Am cautat pe net si cica-i semn bun; in plus, daca visezi un trandafir alb inseamna ca vei primi un dar. smile
A avut cineva vreun astfel de vis si a dat norocul peste e;/ea? lol Sau macar un mic cadou?

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#890 2012-02-02 20:19:59

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Eu am visat si nu am primit nimic lol si nici noroc nu am lol

#891 2012-02-24 13:54:08

Laura_Micutzza
Full member

si yo am visat destul d des k sunt insarcina fac teste d sarcina si ies pozitive si acum vreo 3zile a lasat prietenul meu in mn...oare sa aiba vreo legatura??

#892 2012-02-24 13:56:30

yoyolina
Moderator

daca tot timpu' stai cu stres ca "vai, daca raman gravida", logic ca aia visezi.
folositi o metoda eficienta de contraceptie si gata.

#893 2012-02-24 14:04:32

Laura_Micutzza
Full member

nici nu ma gandeam la teama sau dorintza d a ramane:) pur si simplu mi-au aparut visele:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.