|
Nu esti logat.
Visele-47#875 2011-06-09 11:20:48
Re: ViseleRandom,uite aici niste semnificatii pt bani Offline #876 2011-06-09 12:09:45
Re: Visele
Si eu am visat aseara ca eram insarcinata in vreo 5-6 luni si dadea bebele cu picioarele, se simtea si se si vedea Si eu am fost foarte fericita, si in acelasi ton m-am si trezit. Pana acum visam ca eram gravida si imi era al naibii de frica de nastere, dar mai nou e doar fericire, fara teama. Mi-o fi sunand ceasul biologic daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #877 2011-07-07 13:46:39
Re: Viseleam visat k a vb taika-meu cu maika-sa(kare e moarta din 2002)la tlf dupaia mi-a dat-o mie si am vb cu ea imi zicea k vine sa-mi i-a sufletul yo i-am zis k mai vreau sa traiesc dar sa se roage la Doamne-Doamne sa mi-l aduka p C inapoi(adika sa ne impakam si sa avem relatzie serioasa)am intrebat-o cum e la Doamne-Doamne daka poate sa zika si mi-a zis da poate sa zika..e frumos e un brad si nu mai stiu c..yo imi imaginam cum e..vedeam un brad era un fel d roz spre mov parka un geam si se vedea iarba verde k in desene..imi mai zicea k vine dupa mn iar imi imaginam cva in fatza aveam un fel d certifikat d kasatorie al lui marutza cu andra parka si era vb d c nume sa poarte dupa kasatorie..m-am trezit si am inceput sa plang imi era putzin teama si acum imi e..ce-ar putea insemna?e prea ciudat..ast rasp kat mai multe si mai repede va roggg mult ms:* IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #878 2011-10-20 21:01:13
Re: ViseleAm avut un vis tare amuzant noaptea asta .. Offline #879 2011-10-22 21:00:32Publicitateloading...
#880 2012-01-17 13:56:41
Re: Viselec ti si cu visele astia...iuby a visat k se juka cu un soricel si i-am zis soarec in vis inseamna sarcina n-a vrut sa ma creada iar kand ii voi da vestea k e adevarat....am avut si yo un vis k eram insarcinata cu el:) IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #881 2012-01-17 18:26:55
Re: ViseleIn urma cu cateva luni am avut un vis ciudat, genul acela de vis care pare real. Se facea ca al meu s-a ridcat din pat si m-a luat in brate, defapt ma tine doar pe palme eu fiind intinsa , si m-a plimbat asa prin camera (camera care de altfel o vedeam asa cum am lasat-o cand am adormit , jucariile lui r intr-un colt, doar o jumatate de draperie trasa , absolut tot era la fel) In timpul asta incercam sa ma misc dar nu puteam, si nici sa vorbesc sa-l intreb ce l-a apucat de face toate acele lucruri. Nu puteam sa ma misc parca ma tinea ceva la fel si cu vorbitul aveam asa ca un nod in gat si nu puteam nici sa deschid gura, de spus ceva nici vorba. Dupa 4 ture de genul asta , el a inceput sa se ridice usor, defapt ca si cum l-ar fi ajutat ceva sa se ridice si a inceput sa faca plimbarea levitand, la fel ca si la inceput nu eram in stare sa fac nici un gest. Iar in tot acest timp el parca nu era el, avea asa o privire ca si cum nu ar fi acolo, ca si cum ar fi fost dirijat de ceva sau cineva. Offline #882 2012-01-17 20:31:18
Re: Viselepe vremuri aveam o carte de vise,si cum visam ceva mai ciudat,bagam ochii acolo si cautam semnificatia...cert e ca o data nu mai sh ce am visat ,si in carte scria ceva de genu,,,,moartea cuiva drag...si a murit o prietena de familie de a noastra mai batrana in cateva zile...lucuru ce m-a socat.. You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #883 2012-01-26 15:23:24
Re: ViseleCe-nseamna sa visezi mirese? Am auzit ca, daca te visezi pe tine in ipostaza asta, e semn de moarte. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #884 2012-01-26 16:14:05
Re: Viseleeu stiu ca mireasca cand visezi..e semn de moarte sau de boala... (cineva apropiat, poate chiar persoana imbracata) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #885 2012-01-26 19:14:44
Re: ViseleEu de ceva timp doar cosmaruri am, si mereu visez ca imi moare cineva drag.... Sicrie, alti oameni morti pe care nu-i cunosc. Nu stiu ce-i cu mine Ultima oara a fost editat de Chamomile (2012-01-26 19:15:30) "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #886 2012-01-27 09:46:05
Re: Viselemireasa e semn de moarte/boala cum zice hi_5 sau de bebe... la mine a doua varianta s-a potrivit pt 2 prietene daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #887 2012-01-27 10:28:30
Re: ViseleEu mi-am visat un bun prieten decedat. Eram foarte fericita ca il revedeam, stateam la el in brate si zambeam...ciudat vis dar in ziua urmatoare m-am trezit cu zambetul pe buze si mi-a mers foarte bine, am fost binedispusa. Offline #888 2012-01-27 10:40:36
Re: Viselede obicei cand visezi pe cineva care e mort de ceva timp, dar in vis pare viu, inseamna ca "se schimba vremea"... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #889 2012-02-02 17:27:30
Re: ViseleAh, am avut un vis frumos de tot aseara. Eram intr-o gradina plina de trandafiri rosii si albi. Mi-am ales unul alb si il admiram. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #890 2012-02-02 20:19:59
Re: ViseleEu am visat si nu am primit nimic si nici noroc nu am Offline #891 2012-02-24 13:54:08
Re: Viselesi yo am visat destul d des k sunt insarcina fac teste d sarcina si ies pozitive si acum vreo 3zile a lasat prietenul meu in mn...oare sa aiba vreo legatura?? IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #892 2012-02-24 13:56:30
Re: Viseledaca tot timpu' stai cu stres ca "vai, daca raman gravida", logic ca aia visezi. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #893 2012-02-24 14:04:32
Re: Viselenici nu ma gandeam la teama sau dorintza d a ramane:) pur si simplu mi-au aparut visele:) IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|