|
Nu esti logat.
Am si eu o intrebare,,,,,#1 2010-04-11 22:32:25
am si eu o intrebare,,,,,am inceput sa iau anticonceptionale de 4 zile MICRONOR,,,,tableta are 28 de pastile ,prima pastila pe care am luato a fost joi in prima zi de menstruatie...intrebarea mea e:ce se intmpla cu primele 3 pastile de luni marti si miercuri? ma intorc si le iau cand se term tableta sau le las si incep o tableta noua,,,,,,,,,, ms mult Offline #2 2010-04-11 22:38:11
Re: am si eu o intrebare,,,,,Te intorci si le iei cand se termina tableta pentru ca trebuie sa iei TOATE cele 28 de pastile. Insa, dupa ce termini toate pastilele active la rand, pana sa incepi pastilele "false" trebuie sa iei acele 3 pastile de luni-marti-miercuri. Si abia apoi incepi pastilele inactive. Offline #3 2010-04-11 23:02:54
Re: am si eu o intrebare,,,,,asta ar insemna ca si adoua folie sa o incep tot de joi? si tot asa? Offline #4 2010-04-12 14:17:35
Re: am si eu o intrebare,,,,,buna, am si eu o intrebare, iau ac microginon de 4 luni la recomdarea medicului ginecolog, ma simt ff bine dar ma deranjaza un lucru, prima zi de menstruatie e sambata, ce sa fac sa fiu si protejata si sa modific prima zi de menstratie, de ex sa fie luni?? Offline #5 2010-04-14 13:09:08
Re: am si eu o intrebare,,,,,multumesc pentru raspuns o sa incerc varianta asta sper sa functioneze Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|