|
Nu esti logat.
Oprirea anticonceptionalelor si eficienta prezervativelor#1 2010-04-12 11:16:25
oprirea anticonceptionalelor si eficienta prezervativelorAs avea si eu o intrebare: Offline #2 2010-04-12 11:21:54
Re: oprirea anticonceptionalelor si eficienta prezervativelordaca a fost protejat contactul, nu are cum sa fie vorba de sarcina, stai linistita Offline #3 2010-04-12 11:33:24
Re: oprirea anticonceptionalelor si eficienta prezervativelor
A fost protejat cu prezervativ, insa tot aici pe forum am citit ca au existat cazuri de sarcina cu folosirea prezervativului. De aici si ingrijorarea mea. Sper ca nu are rost, mai ales ca a fost vorba de un singur contact, si acela protejat. Offline #4 2010-04-12 16:23:51
Re: oprirea anticonceptionalelor si eficienta prezervativelorDaca prezervativul nu s-a rupt ,n-are cum sa fie sarcina si nici n-ar trebui sa iei in calcul o asemenea posibilitate dar ma gandesc ca e doar frica ta, in sensul ca atunci cand luai pilule erai linistita si sigura de eficacitatea lor, iar acum ca le-ai intrerupt esti un pic nelinistita si stresata poate, dupa orice contact sexual la care folosesti o noua metoda contraceptiva, este frica de NOU.Faptul ca nu mai iei pilule ,nu inseamna ca celelalte metode contraceptive folosite corect ,te vor face sa devii mamica, nu in nici un caz.Prezervativul daca e folosit corect ,e destul de sigur, deci relax.... Offline #5 2010-04-12 18:25:43
Re: oprirea anticonceptionalelor si eficienta prezervativelorMultumesc mult. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|