homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima data-2

#20 2010-05-04 00:08:11

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: prima data

Si fostul si actualul au fost virgini. Fostul a fost primul pentru mine. Al doilea e mai dotat, dar 2 cm nu cred ca inseamna atat de mult. Din contra, uneori doare putin cand se baga foarte foarte adanc. De iubit, i-am iubit pe amandoi... dar in alt fel. Fata de fostul era afectiune, grija, obisnuinta (fusesem friends 3 ani inainte sa ne cuplam), confort, siguranta. Fata de actualul, care nu mi s-a oferit chiar pe tava, e mult mai multa pasiune, e ceva mai salbatic, mai intens. Daca e sa fac o paralela, cu fostul sexul era vazut in concept mai degraba romantic si experimental, cu actualul este ceva pasional, incitant si romantic in acelasi timp. Cu fostul incepeam si vedeam unde si cum ajungem, si ce incercam pe parcurs. Cu actualul stiu deja ce vreau sa fac si totul decurge according to plan, fiecare isi indeplineste dorintele dar nu chiar asa, pe nepusa masa, astfel incat sa ne asiguram ca sunt indeplinite la modul serios, nu de mantuiala.  Fostul rezista mult mai bine decat actualul, in sensul ca nu avea nicio problema nici la 3-4-5 partide in decurs de cateva ore. Actualul e terminat dupa 2 numere ; uneori are loc si al 3lea dar nu mereu. Nu pot sa spun ca e mare diferenta... cred ca pur si simplu ma potrivesc de minune cu actualul. Se manifesta mult mai bine in timpul actului, isi exprima placerea (care in cazul fostului lipsea; el simtea placere cu adevarat doar la ejaculare) si lucrul asta ma excita in ultimul hal. Deci am ajuns la concluzia ca depinde foarte mult de potrivire.

#21 2010-05-04 00:22:19

chocolate4ever
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-29

e un caz fericit ca e mai bine cu ultimul decat cu primul ,chiar ma bucur smile ,as innebuni sa fiu cu altul si sa tanjesc dupa fostul lol

#22 2010-05-04 00:27:21

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu..pentru mine a fost ceva minunat. Fostul imi spunea ca n-am cum sa fiu buna la pat, ca eram in rol pasiv. Nu stiam ce-i aia stat deasupra. Cu actualul am aflat ca sunt chiar buna la stat deasupra. L-am terminat si in 15-20 secunde. Fostul imi marturisise ca nu simte mare chestie, decat la orgasm. Asta a fost o lovitura puternica pentru mine. Ajunsesem sa cred ca sunt defecta or something. Nu era problema ca nu eram stramta, ca si cu lubrifiant intra greu, uneori ma alegeam si cu rani... deci clar m-am gandit ca e o problema la mine. Actualul m-a facut sa ma simt bine cu mine insami, sa cred ca sunt buna din punctul asta de vedere. El simte o placere imensa si in timpul actului, nu doar la finalizare deci am aflat si ca nu sunt 'defecta din fabricatie'... E un caz fericit smile

#23 2010-05-04 00:39:45

chocolate4ever
Full member

dar in fosta relatie ati avut timp sa prindeti impreuna ceva experienta in materie de sex?ca daca nu, poate nu stiu de aia nu simtea mare placere in timpul actului ori e el mai non-pasional ca sa zic asa wink) smoke2

#24 2010-05-04 00:45:43

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Era copil. smile A prins intr-un fel si asa a tinut-o. Da, am avut timp de experienta... mult chiar. Cam 9 luni, asa. 9 luni de sex aproape zilnic. De mai multe ori pe zi. Nu se poate spune ca experienta nu exista. Am incercat tot ce ne-a trecut prin cap. Cu actualul am gasit destule lucruri care ne plac si preferam sa ne axam pe alea decat sa experimentam aiurea, eventual fara vreun rezultat. Cat despre pasiune... nu era non-pasional... doar genul silent. Totusi, lucrul asta era un turn-off, ca eu sunt zgomotoasa de felul meu si cand el nu scotea niciun sunet iar ma daramau gandurile ca ceva merge prost.

Publicitate

loading...

#25 2010-05-04 00:57:15

chocolate4ever
Full member

ce aiurea sa fie dat pe silent sad X( lol sa nu simti si tu ca frate omului asta ii place ce-i fac!ee bine ca acum ai dat de unul cu care te potrivesti si care-ti "raspunde" :> smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.