|
Nu esti logat.
Fumatul poate diminua eficienta anticonceptionalelor?#1 2010-04-13 00:34:07
Fumatul poate diminua eficienta anticonceptionalelor?Hello, girls! Tocmai ce am citit intr`un articol pe site ca tigarile au un efect de eliminare a estrogenului. Poate asta afecta eficienta anticonceptionalelor? Eu sunt fumatoare, si nu as vrea sa am parte de vreo surpriza neplacuta Numai bine! Offline #2 2010-04-13 01:22:51
Re: Fumatul poate diminua eficienta anticonceptionalelor?alaska fumatul NU diminueaza efectul AC.urilor insa, o data cu inaintarea in varsta, asocierea dintre cele doua iti pune sanatatea in pericol. Ideal ar fi sa te lasi de fumat daca folosesti AC.uri. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-04-13 02:44:50
Re: Fumatul poate diminua eficienta anticonceptionalelor?Multumesc mult, x-ynna. Trebuie sa ma las de fumat cat mai repede, sau macar sa mai reduc. Toate cele bune! Offline #4 2010-04-13 13:45:37
Re: Fumatul poate diminua eficienta anticonceptionalelor?mi se pare ca riscul e crescut mai ales dupa 35 ani I love you. Remember. They cannot take it Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|