|
Nu esti logat.
Shopping de cosmetice - 3-45#837 2010-11-23 10:01:52
Re: Shopping de cosmetice - 3cele compacte sunt ca fardurile? al meu are consistenta unei creme de fata - inseamna ca e lichid? sau exista si mai lichid de atat? Offline #838 2010-11-23 10:07:17
Re: Shopping de cosmetice - 3unele sunt si mai fluide, depinde Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-11-23 10:09:41) Offline #839 2010-11-23 15:52:23
Re: Shopping de cosmetice - 3
cele fluide sunt de obicei in sticlute si cele compacte in cutiute si sunt mai pudrate , 2in 1 de obicei ..be the best ...fuck the rest )) Offline #840 2010-11-24 07:19:13
Re: Shopping de cosmetice - 3am fost ieri la o prezentare a unei firme de cosmetice nou intrate in tara si ne-au oferit o sedinta de machiaj gratuit. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#842 2010-11-24 17:36:02
MAC apare abia in dec camysh in bucuresti Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #843 2010-11-24 17:54:58
Re: Shopping de cosmetice - 3Il-Makiage sau ceva de genul? eu la astia am fost de 2 ori si nu mi s-au parut atat de profesionale produsele lor... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #844 2010-11-24 19:06:09
Re: Shopping de cosmetice - 3bingo dea il makiage, o prostie adevarata astazi era opc si protectia muncii la ei in vizita Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #845 2010-11-24 20:00:23
Re: Shopping de cosmetice - 3Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #846 2010-11-24 20:11:37
Re: Shopping de cosmetice - 3adina si eu am cautat ieri pe net si am gasit o tona de plangeri la adresa lor. intr-adevar pensule jegoase, folosite la toate persoanele venite, fara exceptie, nu te curatau pe fata, puneau o pleasca de fond de ten pe fata si dadeau cu bidineaua. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #847 2010-11-24 20:53:15
Re: Shopping de cosmetice - 3da da sa vina mac Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #848 2010-11-24 21:17:39
Re: Shopping de cosmetice - 3sa vina sa vina si daca ai diploma de make up artist ai si reducere nush cat la suta (20 sau cam asa ceva) si ma duc cu prietenele mele cu diplome si plec cu caruciorul de acolo sa vina MAC, il asteptam cu bratele deschise Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #849 2010-11-24 21:21:28
nu.i corectttttt te spunnnnnnnnnnnnn Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #850 2010-11-24 21:47:38
ooo da....eu am fost si a doua oara la ei pt ca am vrut sa-i cumpar un ruj mamei....a fost singurul lucru care mi-a placut de la ei! dar oricum, ambele experiente au fost groaznice! prima data am nimerit-o pe una care era sa-mi scoata ochii si a doua oara aratam ca un clovn cand am plecat de acolo cred ca si-au dat si ele seama ca ma puneau deja sa le cumpar produsele cand nici macar nu imi dadusera inca oglinda sa vad ce mi-au facut "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #851 2010-11-24 21:55:28
what? cum asa adik te machez dar nu iti arat ? le faceam scandal macar produsele sunt bune de ceva? Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #852 2010-11-24 22:01:02
hai lasa ca te luam si pe tine cu noi Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #853 2010-11-24 22:13:54
pe bune! nu mi-am mai batut capul, vroiam doar rujul ala si atat! bineinteles ca au incercat sa-mi mai bage pe gat inca vreo 10 chestii ....produsele sunt destul de ok, mai putin fondul de ten care arata f artificial! mie mi-a placut f mult un ruj care desi am incercat sa-l mananc nu s-a lasat mancat i l-am luat mamei pt ca ea are o problema cu mancatul rujului "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #854 2010-11-25 14:38:02
Re: Shopping de cosmetice - 3vreau sa imi cumpar un rimel care sa separe bine genele, sa nu le incarce si lipeasca una de alta. ce imi recomandati? Offline #855 2010-11-25 14:42:01
Re: Shopping de cosmetice - 3Deborah Definitive Volume Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-11-25 14:43:37) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|