|
Nu esti logat.
Simptome aiurea#1 2010-04-15 10:14:45
simptome aiureabuna fetelor! Offline #2 2010-04-15 10:32:14
Re: simptome aiureaateca nu pot sa iti zic decat sa mergi la un ginecolog asa e cel mai bine....se poate evident sa fie o infectie sau o alergie de la lubrifiant #3 2010-04-15 10:41:49
Re: simptome aiureaSingura sugestie pe care ti-o pot da este sa mergi la medic sisa faci o analiza de secretie. E clar ca e virba de o BTS, insa trebuie sa stii exact despre ce e vorba, ca sa stii ce sa tratezi. Poate fi candida, poate fi la fel de bine si gardenerella. Numai analiza de secretie te poate lamuri, si numai medicul iti poate prescrie tratamentul adecvat. Cat despre acea senzatie de usturime, cel mai probabil este cauzata tot de infectia pe care o ai. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2010-04-15 10:44:05
Re: simptome aiureanu cred ca este de la lubrifiant, il folosim de multa vreme. e lubrifiant medical pe baza de apa si nu am avut nicio problema cu el pana acum. si acum tocmai am facut un dus si zona dinspre anus e atat de iritata incat abia se poate atinge...nu stiu ce sa mai cred, orice atingere a ca o lama de ras... Ultima oara a fost editat de ateca (2010-04-15 10:47:42) Offline #5 2010-04-15 11:13:11
Re: simptome aiureadaca te ustura inauntru cand ejaculeaza e candidoza sigur , oricum asta nu te scuteste de o secretie si o antifungigrama e clar , nu mai sta asa Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-15 12:02:56
Re: simptome aiurea
trebuie sa mergi la medic, alta sugestie nu am. si destul de repede, nu lasa timpul sa treaca, mai ales ca ai zis ca ai aceasta problema de ceva vreme. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|