homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simptome aiurea

#1 2010-04-15 10:14:45

ateca
New member
Inregistrat: 2010-04-15

simptome aiurea

buna fetelor!
ma bucur ca am descoperit anticonceptionale.ro. mi-a adus multe raspunsuri de-a lungul timpului. de data asta insa mi-am facut curaj sa pun si eu o intrebare pentru ca am niste mari neplaceri.

de ceva vreme am niste dureri si usturime in zona labiilor, a intrarii in vagin si in zona clitorisului. clitorisul este foarte iritat permanent. am permanent o neplacere si problema este ca s-a extins si spre anus. mai ales zona dintre anus si vagin ma ustura si este iritata. fac cel putin un dus pe zi si in momentul in care ma spal usturimea creste in intensitate, mai ales la sapun. am si o secretie alba netransparenta si am remarcat si un miros specific (care a devenit destul de persistent) dar secretia alba am avut-o de cand ma stiu. Usturimea se resimte si la urinare si uneori nu prea ajuta procesul.
initial am crezut ca usturimea si usoara senzatie de durere vin (mai ales in zona dinspre anus) din cauza sexului destul de dur si adanc insa la ultimul contact sexual (acum de dimineata ca asta m-a determinat sa postez) aveam o usturime generala persistenta si mi-am dat seama ca alta e problema. din cauza iritarii a scazut considerabil si lubrifierea naturala insa folosim lubrifiere artificiala cand e cazul. uneori insa nu mi se pare suficient. acum de dimineata nu am simtit decat usturime atat in afara cat si inauntru (bine ca a trebuit sa o lasam balta ca intarzia la serviciu  chicot  )
este posibil sa fie candidoza? am mai luat tratament de cateva ori (gynofort si alte asemenea) si am scapat de problema insa atunci s-a manifestat mai ales cu mancarimi.  acum am o senzatie permanenta de disconfort si mai ales pielea e foarte uscata si iritata iar in zona dintre anus si vagin e si mai rau, usturimea e mai accentuata, pielea e foarte iritata (de parca as folosi lama in fiecare zi) si orice atingere e o neplacere.

sper ca nu v-am plictisit cu problema mea si astept orice sugestie sau idee. multumesc mult!

#2 2010-04-15 10:32:14

daenarys
Vizitator

Re: simptome aiurea

ateca nu pot sa iti zic decat sa mergi la un ginecolog asa e cel mai bine....se poate evident sa fie o infectie sau o alergie de la lubrifiant

#3 2010-04-15 10:41:49

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Singura sugestie pe care ti-o pot da este sa mergi la medic sisa faci o analiza de secretie. E clar ca e virba de o BTS, insa trebuie sa stii exact despre ce e vorba, ca sa stii ce sa tratezi. Poate fi candida, poate fi la fel de bine si gardenerella. Numai analiza de secretie te poate lamuri, si numai medicul iti poate prescrie tratamentul adecvat. Cat despre acea senzatie de usturime, cel mai probabil este cauzata tot de infectia pe care o ai.

Multa sanatate si te asteptam cu vesti.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2010-04-15 10:44:05

ateca
New member
Inregistrat: 2010-04-15

nu cred ca este de la lubrifiant, il folosim de multa vreme. e lubrifiant medical pe baza de apa si nu am avut nicio problema cu el pana acum. si acum tocmai am facut un dus si  zona dinspre anus e atat de iritata incat abia se poate atinge...nu stiu ce sa mai cred, orice atingere a ca o lama de ras...

black_dress, ai dreptate cu analiza de secretie, cred ca asta ar trebui sa fac insa nu prea am nicio tragere de inima (inca)...

multumesc mult pentru raspunsuri!

Ultima oara a fost editat de ateca (2010-04-15 10:47:42)

#5 2010-04-15 11:13:11

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

daca te ustura inauntru cand ejaculeaza e candidoza sigur , oricum asta nu te scuteste de o secretie si o antifungigrama e clar , nu mai sta asa

Publicitate

loading...

#6 2010-04-15 12:02:56

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

ateca a scris:

buna fetelor!
ma bucur ca am descoperit anticonceptionale.ro. mi-a adus multe raspunsuri de-a lungul timpului. de data asta insa mi-am facut curaj sa pun si eu o intrebare pentru ca am niste mari neplaceri.

de ceva vreme am niste dureri si usturime in zona labiilor, a intrarii in vagin si in zona clitorisului. clitorisul este foarte iritat permanent. am permanent o neplacere si problema este ca s-a extins si spre anus. mai ales zona dintre anus si vagin ma ustura si este iritata. fac cel putin un dus pe zi si in momentul in care ma spal usturimea creste in intensitate, mai ales la sapun. am si o secretie alba netransparenta si am remarcat si un miros specific (care a devenit destul de persistent) dar secretia alba am avut-o de cand ma stiu. Usturimea se resimte si la urinare si uneori nu prea ajuta procesul.
initial am crezut ca usturimea si usoara senzatie de durere vin (mai ales in zona dinspre anus) din cauza sexului destul de dur si adanc insa la ultimul contact sexual (acum de dimineata ca asta m-a determinat sa postez) aveam o usturime generala persistenta si mi-am dat seama ca alta e problema. din cauza iritarii a scazut considerabil si lubrifierea naturala insa folosim lubrifiere artificiala cand e cazul. uneori insa nu mi se pare suficient. acum de dimineata nu am simtit decat usturime atat in afara cat si inauntru (bine ca a trebuit sa o lasam balta ca intarzia la serviciu  chicot  )
este posibil sa fie candidoza? am mai luat tratament de cateva ori (gynofort si alte asemenea) si am scapat de problema insa atunci s-a manifestat mai ales cu mancarimi.  acum am o senzatie permanenta de disconfort si mai ales pielea e foarte uscata si iritata iar in zona dintre anus si vagin e si mai rau, usturimea e mai accentuata, pielea e foarte iritata (de parca as folosi lama in fiecare zi) si orice atingere e o neplacere.

sper ca nu v-am plictisit cu problema mea si astept orice sugestie sau idee. multumesc mult!

trebuie sa mergi la medic, alta sugestie nu am. si destul de repede, nu lasa timpul sa treaca, mai ales ca ai zis ca ai aceasta problema de ceva vreme.
succes!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.