|
Nu esti logat.
Interpretare analize horminale-va rog,Doctoressa#1 2010-04-15 19:11:52
Interpretare analize horminale-va rog,DoctoressaBuna ziua Offline #2 2010-04-15 22:59:12
Re: Interpretare analize horminale-va rog,Doctoressadin cate am citit eu pe net...despre FSH mai mare decat limitele normale pot sa-ti spun ca este crescut in cazurile in care hormonii sexuali au o productie deficitara ...dar diferenta dintre 7.90 si 8.30 mi se pare mica pentru a fi luata in seama "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-04-16 08:43:11
Re: Interpretare analize horminale-va rog,DoctoressaIn ziua a patra. Offline #4 2010-04-16 15:24:03
Re: Interpretare analize horminale-va rog,DoctoressaFSH peste limita poate sa duca cu gandul si la o rezerva foliculara mica dar asta se intampla la femeile mai in varsta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|