homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce sangerez?-2

#20 2010-11-26 09:29:43

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: De ce sangerez?

hmm interesant, unei femei sa i se rupa "ata" (avem ata?  va ) cand nu mai este virgina de ceva vreme.

ori e de la menstruatie ori a ost putin mai dur contactul si probabil a aparut o leziune la intrare. daca nu se opreste sau se repeta si data viitoare sa mearga la medic, poate fi semn de rana pe col

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#21 2010-11-26 09:59:24

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

pacpac cred ca a citit din urma lol

#22 2010-11-26 10:03:42

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

nu a fost dur contactul deloc, ca nu ne-a permis locul, oricum era lubrifiata bine, deci tot asa cred si eu, ca de la menstra, sa-i fi ramas ceva. merci de sfaturi

Ultima oara a fost editat de tot_el23 (2010-11-26 10:04:54)

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#23 2010-11-26 20:17:41

Pacpac
New member
Inregistrat: 2010-11-18

ma refeream la primul post..si ma refeream la EL..ca sa nu fie confuzie smile

Ultima oara a fost editat de Pacpac (2010-11-26 20:18:01)

#24 2010-11-27 01:15:33

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

simox a scris:

nu ma ustura;) nu ma deranjeaza cu absolut nimic;) astazi nu prea am vazut ca as sangera:-??...nu ma doare absolut nimik,si cand am sangerat  eraaa fooooorte putin ca abia se observa si e practic cateva minute si se opreste si dupa  cateva ore iar si tot asa;)) noaptea in schimb nu se intampla nimic

categoric ar trebui sa consulti un medic , mentionez doar ca sa a fost si la mine, dupa ce m-a dezvirginat (nu din prima incercare) , cateva zile imi curgea care o picatura de singe, uneori la diferenta de cateva ore...cred a fost cv normal, a incetat de la sine...in legatura cu situatia lui, cred ca s-a "rupt ata", cu toate ca e normal, poate ar trebui s-o luati mai incetisor si mai finut de la inceput smile

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Publicitate

loading...

#25 2010-11-27 13:26:58

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Pacpac a scris:

primul post e din aprilie, sigur a gasit explicatia in astea 7 luni wink)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#26 2010-11-27 21:16:39

Orange
Full member

yoyolina a scris:

Pacpac a scris:

primul post e din aprilie, sigur a gasit explicatia in astea 7 luni wink)

Ar fi draguts daca ar intra cu detalii  tongue

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#28 2010-11-27 23:49:33

Orange
Full member

Pacpac a scris:

detalii privind ce? smile

detalii privind ce era defapt  angel ? daca a fost la medic rodnar , tratament dance .... Daca a trecut singerarea sau nu disperat ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.