homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme la administrarea anticonceptionalelor Yasmin

#1 2010-04-19 01:15:21

lavander
Membru
Inregistrat: 2010-04-19

Probleme la administrarea anticonceptionalelor Yasmin

Buna seara ! Imi cer scuze daca am deschis un subiect nou desi probabil mai apare prin forum ceva de genul ... Dar am o problema la care as dori un raspuns ...
Mi s-a recomandat de catre medic anticonceptionalele Yasmin sa le iau din prima zi a menstruatiei ... De obicei menstruatia dura 6 zile ...de cand am luat anticonceptionalele (10 aprilie prima pastila ) am niste probleme pe care nu le-am avut pana acum ...am scurgeri maronii inclusiv astazi ...(ianinte in a 6 a zi se termina orice scurgere de genul asta ) , parul se ingrasa foarte repede ( aveam parul uscat inainte) tenul este lucios . gras(il aveam mixt inainte) pe spate mi-au iesit bube (nu exagerez ...comedoane mari si dureroase si multe bubite mici ) am senzatie de voma din primele zile d administrare  nu mai am pofta de mancare ... Mi s-a zis ca este normal sa am diferite reactii de genul asta dar parca este prea de tot .... trebuie sa intrerup administrarea sau este ceva normal si eu am probleme psihice si ma sperii aiurea? Nu pot ajunge momentan la medic de aceea am intrebat aici .... Va multumesc !

#2 2010-04-19 07:20:35

persifona
Vizitator

Re: Probleme la administrarea anticonceptionalelor Yasmin

lavander, sangerarea e f normala. O sa treaca in timp, odata ce se obisnuieste organismul cu ele.
Daca celelalte simptome neplacute continua, mergi la medic sa ti le schimbe, dar sa nu intrerupi folia. Incearca sa o iei pana la capat si daca persista celelalte probleme, mergi la medic

#3 2010-04-19 11:55:27

camelialia
New member
Inregistrat: 2010-01-01

Re: Probleme la administrarea anticonceptionalelor Yasmin

lavander a scris:

Buna seara ! Imi cer scuze daca am deschis un subiect nou desi probabil mai apare prin forum ceva de genul ... Dar am o problema la care as dori un raspuns ...
Mi s-a recomandat de catre medic anticonceptionalele Yasmin sa le iau din prima zi a menstruatiei ... De obicei menstruatia dura 6 zile ...de cand am luat anticonceptionalele (10 aprilie prima pastila ) am niste probleme pe care nu le-am avut pana acum ...am scurgeri maronii inclusiv astazi ...(ianinte in a 6 a zi se termina orice scurgere de genul asta ) , parul se ingrasa foarte repede ( aveam parul uscat inainte) tenul este lucios . gras(il aveam mixt inainte) pe spate mi-au iesit bube (nu exagerez ...comedoane mari si dureroase si multe bubite mici ) am senzatie de voma din primele zile d administrare  nu mai am pofta de mancare ... Mi s-a zis ca este normal sa am diferite reactii de genul asta dar parca este prea de tot .... trebuie sa intrerup administrarea sau este ceva normal si eu am probleme psihice si ma sperii aiurea? Nu pot ajunge momentan la medic de aceea am intrebat aici .... Va multumesc !

parerea mea este sa mergi la un doctor si sa ti le schimbe. Eu stiu ca anticonceptionalele pot da astfel de stari la primele pastilute dar daca ele persista e clar ca nu ti se potrivesc.
Eu am patit-o foarte urat de la logest. M-am umplut de bube pe fata, gat si decolteu intr-un mod violent, adica m-am culcat cu fata curata si a doua zi eram plina..mi-era frica sa ma uit in oglinda.
m-am dus la medic si intr-adevar, mi-a zis sa nu le mai iau pentru ca nu mi se potrivesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.