|
Nu esti logat.
Anticoncetionale si varice#1 2006-11-17 19:51:49
anticoncetionale si varicevreau sa va spun ca iau anticonceptionale de aprox 2 ani.am auzit ca nu e bine sa iei contraceptive daca ai sau esti predispus sa faci varice.este adevarat?de ce? se pot tromboza? e un risc mare.am nevoie de un raspuns pentru ca eu sunt sigura ca voi dezvolta varice in viitorul apropiat (tata are) deoarece am venele superficiale destul de evidente si as vrea sa stiu daca prezint vreun risc pentru vreo boala daca iau si anticonceptionale.va multumesc mult si astept raspunsuri. Offline #2 2007-01-15 20:02:19
Re: anticoncetionale si varicemie la planning mi s-a spus sa nu iau antibb daca am varice, doctoressa a spus ca se pot lua dar sub supraveghere medicala. nici eu nu am varice, usoare vene mai vizibile decat altele, atat! se pare ca nici tu nu ai. poti sa iei antibb There ain't no sunshine now that he's gone Offline #3 2012-08-26 13:49:05
Re: anticoncetionale si varicedaca sunt mai plinuta si am vase de sange sparte in zona de sus a piciorului (intre sold si genunchi, spre exterior), inseamna ca am varice de fapt? sunt contraindicate AC? inseamna asta tromboza? iubind dincolo de moarte Offline #4 2012-08-26 13:51:56
Re: anticoncetionale si varicecapilarele sparte (venectazii) sunt una (deranjeaza doar d.pd.v. estetic, nu au alte urmari), varicele sunt altceva, tromboza e altceva Offline #5 2012-08-26 14:39:55
Re: anticoncetionale si varicecred ca sunt vase sparte, pt ca nu ma dor, nu ma deranjeaza, dar am inceput sa ma ingrijorez foarte tare. nivelul trombocitelor daca este bun, poate fi un semn ca nu ai risc de tromboza? sau tb neaparat timpul quick? iubind dincolo de moarte Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-26 14:44:27
Re: anticoncetionale si varicefa timpul quick daca vrei sa vezi cum stai cu coagularea Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-08-26 14:45:05) Offline #7 2012-08-26 14:48:25
Re: anticoncetionale si variceda, dupa cum poate ai vazut am cateva postari (vreo 5), la care nici nu mi se mai raspunde, probabil fetele au ajuns sa creada ca sunt nebuna. acum am temeri cu durerile la palparea sanilor, o fi mastoza? ma gandesc mereu la ce e mai rau. multumesc pt raspuns. iubind dincolo de moarte Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|