homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24-105

#1977 2010-04-26 13:53:54

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24

pass, eu nu mananc mezeluri de felul meu. acum, cu atat mai putin. fereste-te de cele pe care scrie crud-uscate. si nu cumpara vracuri!

#1978 2010-04-26 13:58:14

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

A nascut Alinaaaaa !!!!! oare de sunt asa de surprinsa  lol . Fug atunci sa o felicit pe pagina ei.

Ce sa va spun gagici, mi-a fost foarte dor de voi si cu toate ca am avut laptopul la mine si wi-fi in camera, efectiv nu am avut cand sa intru. Plecam la 8 dimineata si ajungeam la 11 noaptea, (iar in tara era 1, asa ca oricum nu mai avea rost sa intru). A fost extrem de frumos si totodata extrem de obositor. Am avut treaba doar vineri dupamiaza, in rest am colindat cat am putut de mult iar mazarica a stat cuminte si m-a lasat sa-mi fac de cap big_smile . Poza am o gramada dar cred ca numai tri maxim cu mine (de asta , e) ca eu le fac. O sa fac o mica cercetare prin ele si o sa pun cateva in album.

Mika, da, aia e adresa  buga

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-04-26 13:59:27)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1979 2010-04-26 13:59:56

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

gargaritule, ia uite aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topi … hichpage=1

pe mine una m-au lasat masca unele mesaje de acolo, adica... mi se pare ca se exagereaza pe alocuri.  yikes  in fine, am mancat si mezeluri pt ca unele chiar imi plac, acum nu cred ca o sa ma abtin, o sa imi intreb doc. si eventual o sa consum mult mai rar.

FETELOR, va rog frumos, nu mai poluati topicul asta cu discutii inutile care privesc doar un grup foarte restrans! eu una nu tin minte ca in 18 luni cat am activat noi, aspirantele veterane, sa fi existat vreo teorie a conspiratiei si rautati gratuite, cum vad ca se intampla mai nou!

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-04-26 14:04:47)

#1980 2010-04-26 14:06:08

gargarita
Moderator

danuca, n-as vrea sa mai comentez ca cine stie ce mai iese. dar nu cred ca cineva a ignorat intentionat mesajele tale si nici ca cineva de aici e deranjat de reusitele altora  yikes

pass, o sa intru sa citesc

#1981 2010-04-26 14:06:23

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

dana ma bucur tare mult pt tine ca sunteti bine. sper sa iti treaca supararea candva. e adevarat sunt momente in care nu m-am simtit bagata in seama dar cred ca la toate ni sa intamplat.

m-as bucura sa te razgandesti si sa revii pe aici si nu as putea sa ma bucur niciodata de necazul nimanui, nici al tau nici al altcuiva.

daca  nu ai sa mai intrii pe aici imi pare rau si sper sa ai o sarcina frumoasa de care sa te bucuri si sa profiti pt ca prima sarcina e unica si ne ofera senzatii si emotii noi pt noi. iti doresc sanatate multa, o nastere usoara si un copilas frumos si sanatos asa cum iti doresti tu.

tin minte ca ma incantat modul in care ai fost sustinuta si cum sa bucurat lumea pt tine cand ai ramas gravii si a fost inca unul din motivele pt care m-am aratat la fata. mi-ar face placere ca atunci and am sa reusesc si eu sa raman gravida sa se bucure si restul alaturi de mine.
sper sa iti treaca supararea si sa revii.

puss  par

sjuk

Publicitate

loading...

#1982 2010-04-26 14:09:46

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Dana, e libertarea ta sa crezi si sa simti ceea ce vrei, fiecare priveste lucrurile din propria perspectiva si personalitate si nu esti tu in masura sa apreciezi cat de cu capul pe umeri , morale sau imorale suntem. Asa cum tu bine ai spus, doar cel de sus poate face asta. Nu vreu sa comentez sub nici o forma ceea ce ai scris mai devreme , dar nu pot sa nu-mi arat indignarea fata de ceea ce ai scris la punctul 2. Chiar crezi ca ne cunosti asa de bine si stii ceea ce simtim? Hmmmm GRESIT TOTAL. Scuza-ma dar chiar nu vreau sa adaug mai multe, zic ca nu merita, si, daca asta iti doresti, chiar o sa uit ca ai existat la aspirante. Imi suna asa de aiurea, dar asta e.....

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1983 2010-04-26 14:12:32

passenger
Addicted member

offtopic  da, foarte urat, drept pt care nici nu m-am obosit sa parcurg tot mesajul.
hei, dar fata a spus sa nu ii mai pomeniti numele, de ce nu faceti ce v-a rugat?  neutral

cocofanel, cum mai esti, draguto?  ce simptome mai ai in plus/minus?  storstark

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-04-26 14:15:38)

#1984 2010-04-26 14:20:46

gargarita
Moderator

pass am citit... ce sa zic. eu ma feresc de tot ce mi-ar putea cauza lysterioza sau salmoneloza. aici nu prea functioneaza faza cu mananc mai rar. e suficienta o gura de aliment contaminat ca sa te pricopsesti cu lighioana. in schimb, dau mai putina atentie E-urilor. incerc sa manc alimente cu mai putine E-uri dar nu ma strofoc pana la extrem pt ca stiu ca n-am prea multe sanse. si  mi se pare o prostie faza cu ficatul. nu cred ca poti manca asa de mult incat sa acumulezi exces de vitamina A  yikes
si oricum, e bun pt aportul de fier . dar nu sub forma de pate cumparat, contine numai porcarii  acklad

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-26 14:28:34)

#1985 2010-04-26 14:21:59

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

offtopic suntem liberi cu totii sa ne spune parerile...asta nu inseamna ca barfim...nu pot s acred ca exista persoane care pot gandi in felul acesta....spun ce vreau, cand vreau, vorbesc cu cine vreau atat timp cat afirmatiile mele nu lezeaza pe nimeni ....o viitoare mamica ar trebuie sa mult mai blanda, calma si plina de bunatate si sa nu se bucure ca .."roata morii se-nvarteste..tac tac tac"... dar e mare lucru sa stii sa ierti daca cineva chiara gresit fata de tine

In fine...tot binele din lume la toata lumea

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-26 14:22:38)

.

#1986 2010-04-26 14:23:12

passenger
Addicted member

dar din supermarket-uri care se respecta ( din p-ta alba-iulia sau panduri ) e risc la mezeluri si branzeturi? sau doar daca luam din surse nesigure?  neutral

#1987 2010-04-26 14:23:49

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

intru la aspirante de ceva vreme , si aici imi place cel mai mult , tocmai pt ca nu existau pana acum discutii de genul " DANA "
dar nu imi fac griji , ca aceste discutii o sa treaca si cine are un scop , o sa ramana pe acest topic
hai sa fim serioase , aici nimeni nu e mama sau tata (in sensul ca nu o sa gasim doar bunatate extrema), aici e un topic cu bune si rele , si fiecare filtreaza informatia
alooo hai sa ne trezim la realitate , e o lume virtuala , ce vreti ? la ce va asteptati ? orice padure are si uscaciuni .
hai gata , nu isi are rostul o astfel de discutie  forgetit

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-26 14:26:15)

#1988 2010-04-26 14:26:17

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

smart lady a scris:

printe am luat analizele, au iesit bune, cu analiza de secretie nu-s impacata, dar a zis c-o repetam dupa menstra si mi-a dat gyno... sau cum s-or numi ca inca nu le-am luat ca tre sa-mi vina.

ma bucur ca sunt bune.
si eu am facut bhcg odata cu toate analizele (asa pt linistea mea)..si a fost 5.7

garga, e posibil ca in general sa scada mai repede bhcg dupa chiuretaj, nu zic ca nu, dar eu ti-am spus din experienta mea si din ce mi-a explicat dr (pt ca si eu am fost speriata prima data ca de ce nu scade mai repede).

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1989 2010-04-26 14:29:17

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

fetelor chiar ma minunez de ce scriu unele persoane.Oare om fi mai sensibile cand suntem insarcinate? chicot

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#1990 2010-04-26 14:30:37

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

pass am sa-i pronunt numele si chit c-o sa se supere nu-mi pasa : Dana sa stii ca rautatea in sarcina nu duce la nimic bun. si daca eu personal nu am avut ce sa te invat , ar fi trebuit sa ai mai mult respect pt fetele care te-au ajutat cu adevarat si care te-au invatat anumite lucruri care poate te-au ajutat  sa ai un bebe. Imi pare rau daca ai avut asteptari ca la fiecare vorba postata de tine sa ti se raspunda cu urale si aplause si-mi pare cel mai rau ca te bucuri ca "se invarte roata" . e foarte urat din partea ta sa afirmi ca numai cele ce patesc de rau sunt luate in seama si daca recitesti tu din urma fiecare ne-am bucurat la bine ( si aici si pentru tine s-a facut galerie mare ) si ne-am intristat la rau. si daca tu ai considerat ca nu se topaie destul pt fericirea ta nu cred ca e un motiv sa intri si sa denigrezi niste fete care pana la urma nu au vrut decat sa te ajute. Si sincer iti spun, fara suparare daca tot vei da nastere la un copil, te sfatuiesc sa te maturizezi. Iti urez sarcna usoara in continuare si sa ai un bebe sanatos smile

pai mika, te tii de prostioare? vin clinetii p-aci si eu ma sparg de ras

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1991 2010-04-26 14:30:48

passenger
Addicted member

cocofano sau cine are amabilitatea,  big_smile  nu imi dati si mie un mail cu parola si user-name-ul albumului nostru online? am formatat pc. si nu mai sunt salvate, tre'sa le tastez eu si... nu le mai stiu.  rodnar
danke şoşon!  par

#1992 2010-04-26 14:30:50

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

fetele am terminat ciorba de perisoare si mai am de facut chiftelutele. da mie o lene de ma doare. as tot citi si sta cu voi pe aici. dar azi cand am eu chef nu stiu ce e cu voi de scrieti asa putin. mai beti mai putina cafea sa va reveniti ca eu vreau sa stau cu voi

fetele am si eu aceeasi rugaminte ca pass.pe acest pc nu le am si nu pot accesa albumul
ms

Ultima oara a fost editat de mariposssa (2010-04-26 14:31:55)

sjuk

#1993 2010-04-26 14:34:08

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

maripossa eu am o zi mai grea la munca ...si citesc pe sarite

v-as da eu mail cu parola fetele , dar nu mai stiu daca nu cumva s-au mai schimbat intre timp
recunosc ca nu am mai intrat de ceva vreme pe album  visslar

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-26 14:35:49)

#1994 2010-04-26 14:34:59

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

smart eu sunt mic nu fac nimic chicot

fluturas, garga am trimis pe mail

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-26 14:39:17)

.

#1995 2010-04-26 14:35:36

gargarita
Moderator

passenger a scris:

dar din supermarket-uri care se respecta ( din p-ta alba-iulia sau panduri ) e risc la mezeluri si branzeturi? sau doar daca luam din surse nesigure?  neutral

cred ca de oriunde e risc. dar de ce nu cumperi tu branzeturile si mezelurile ambalate? scapi de stres

sigur suntem mai sensibile camelia smile

pass si fluturas, eu inca sunt logata cu parola veche ca n-am dat sign out  si n-o am pe cea noua

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.