Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24-35
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24
pass, tu l-ai pe bebe si ai vazut ca are activitate cardiaca. daca as ajunge si eu pana acolo m-as mai linisti. ma gandesc la o mola partiala ( exista partiala sau completa) caz in care se dezvolta si un embrion (cu malformatii grave, incompatibile cu viata) si celule anormale- mola. in cazul asta beta creste mai putin decat la mola completa.
ele, pe la 5 saptamani ( implinite) la echo se vede saculetul, pe la 6 saptamani se vede embrionul si spre 7 saptamani se poate asculta inimioara. poti merge la medic pt o discutie daca vrei si neaparat ia acid folic daca nu ai inceput deja. la echo depinde de tine cat de repede vrei sa mergi.
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
garga, o sa te linistesti tu singurica, ai sa vezi.
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
salutare fetele....... duduia eu am avut asa stari de rau dar rau nu gluma nu aveam nici ce sa mai vomit am plecat in sarcina cu 55 de kg si la 3 luni aveam 50 se cheama sarcina toxica iar eu nu am avut nici un remediu 3 luni am mancat paine prejita cu ceai a fost groaznic ca eram si ultimul an la fac si fugeam la baie din 10 in 10 min am stat si acasa dar tot rau vb cu medicul mie atunci nu mi-a dat decat grabivinon injectabil de rh negativ ca sa intelegeti mai bine corpul nostru produce anticorpi iar cand rh copilului e diferit de al mamei el distruge anticorpii copilului si de aici apar malformatii iar acel vaccin care se face daca apar anticorpi omoara anticorpii nostri pt ca bebe sa se dezvolte normal sper ca am explicat cat de cat fetelor e posibil ca la mie sa fie mereu asa o monotoie in graf numai pe aceiasi linie stau as vrea sa fie mai jucausa temp merg sa mai citesc si revin
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- LaviG
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-08-13
pass nu pot sa nu-ti spun ca ma bucur fff mult pt atitudinea ta, asa trebuie sa fim linistite si optimiste, si eu mai am faze de paranoia si cu certitudine o sa mai avem dar e bine ca incercam sa ne si bucuram de sarcina, pana acuma eram suparate ca nu vine, si acuma ce facem ?? facem mai rau ..??? asa nu se poate, trebuie sa ne ajutam, sa ne sustinem una pe alta si sa ne bucuram cat mai mult de ceea ce ne-a dat Dumnezeu
Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Ma duc la medic la control dupa tratament + test Papanicolau + sa-mi zica ce analize trebuie sa fac inainte de bb
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- madutumic
- Sr. member
multumesc garga nu mai iau alt termometru ca si pe asta abia l-am luat ..se pare ca orgaismul meu lucreaza lunar la aceiasi temp ...o fi sudor si sa nu parleasca ceva merge cu aceiasi intensitate sa stiti ca crema de la chicho e ff buna am folosit-o si eu ca am luat 20 de kg in sarcina pe final m-am ingrasat rau desi fetita a avut 3 kg in capat midako sunt cu ochii pe tine si imi place ce vad ..drum bun fetelor azi stergem plantatiile de la semnatura ca se termina jocul sa vedem poate una de pe forum ia masina dar sunt melti tare care au jucat
Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-04-22 12:00:25)
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- gargarita
- Moderator
- camelia83
- Sr. member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2010-04-02
Am revenit fetelor.Am fost sa manac
cea mai iubita mamaruta Mara Irina
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
garga vad ca pana nu te scutura cineva bine , nu iesi din ritmul tau . drept urmare am sa iti spun urmatoarele : bun .....e sarcina molara esti potolita ? trebuie sa astepti pana iti va fi confirmata aceasta banuiala , timp in care nu poti sa faci nimic ,poate doar sa plangi , drept pentru care iti spun : plangi cat vrei , dar sa stii ca nu te ajuta cu nimic , nu o vei transforma in sarcina normala
poti sa imi aduci si mie cateva argumente solide care sa sustina teoria ta ?? eu sunt convinsa ca nu iti este usor sa te chinui atatia ani de zile sa ai o sarcina , si sunt convinsa ca reactiile tale sunt relativ normale , nu vreau sa te trag la raspundere pentru ce simti , dar te rog din suflet un lucru , nu incerca sa te inchizi in tine si sa refuzi sa speri si sa crezi ca va fi bine !
asta e cel mai important lucru , sa incerci sa gandesti pozitiv , frica e mare , trebuie sa treci peste ea
nu iti cer sa nu te mai gandesti deloc la faptul ca ceva poate sa merga rau , iti cer doar ca aceste ganduri sa nu iti acapareze toata ziua
te rog nu te supara pe mine , sper din toata inima ca ai inteles ce am vrut sa iti zic , si am incercat sa fiu cat mai realista , asta cred ca te ajuta acum pe tine .
- madutumic
- Sr. member
tttttt a scris:garga vad ca pana nu te scutura cineva bine , nu iesi din ritmul tau . drept urmare am sa iti spun urmatoarele : bun .....e sarcina molara esti potolita ? trebuie sa astepti pana iti va fi confirmata aceasta banuiala , timp in care nu poti sa faci nimic ,poate doar sa plangi , drept pentru care iti spun : plangi cat vrei , dar sa stii ca nu te ajuta cu nimic , nu o vei transforma in sarcina normala
poti sa imi aduci si mie cateva argumente solide care sa sustina teoria ta ?? eu sunt convinsa ca nu iti este usor sa te chinui atatia ani de zile sa ai o sarcina , si sunt convinsa ca reactiile tale sunt relativ normale , nu vreau sa te trag la raspundere pentru ce simti , dar te rog din suflet un lucru , nu incerca sa te inchizi in tine si sa refuzi sa speri si sa crezi ca va fi bine !
asta e cel mai important lucru , sa incerci sa gandesti pozitiv , frica e mare , trebuie sa treci peste ea
nu iti cer sa nu te mai gandesti deloc la faptul ca ceva poate sa merga rau , iti cer doar ca aceste ganduri sa nu iti acapareze toata ziua
te rog nu te supara pe mine , sper din toata inima ca ai inteles ce am vrut sa iti zic , si am incercat sa fiu cat mai realista , asta cred ca te ajuta acum pe tine .
ttt sunt de acord cu tine si sa iti spun ceva garga acum 8 ani de zile nu stiam nici 10 % din ce stiu acum despre o sarcina nici despre rh .....si atuci mi-a zis ca am iminenta de avort si am luat totul ca atare fara sa ma gandesc la cei mai rau poate eram [sigur eram]inconstienta dar a fost mai bine pt ca m-am bucurat de fiecare clipa ca eram graviduta
- camelia83
- Sr. member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2010-04-02
tttttt a scris:garga vad ca pana nu te scutura cineva bine , nu iesi din ritmul tau . drept urmare am sa iti spun urmatoarele : bun .....e sarcina molara esti potolita ? trebuie sa astepti pana iti va fi confirmata aceasta banuiala , timp in care nu poti sa faci nimic ,poate doar sa plangi , drept pentru care iti spun : plangi cat vrei , dar sa stii ca nu te ajuta cu nimic , nu o vei transforma in sarcina normala
si eu zic garga sa nu fi necajita.Am o prietena care o nascut in 10 martie.In luna 5 a descoperit la copil ca are chisturi pe rinighi si ca nu ar avea nici o sansa sa traiasa.A internat-o pt a-i face intrerupere si s-a razgandit chiar daca cel mai bun medic din cj nu ia dat nici o sansa.Copilul traieste, chiar daca are acele chituri, rinichii i se dezvilta iar chisturile raman in stadiu in care erau in burta.eu zic sa nu iti pierzi speranta
cea mai iubita mamaruta Mara Irina
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Garga o sa fie bine nu mai fii trista
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- gargarita
- Moderator
giorgi
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
garga , hai mai zi ceva , injura-ma , zii ceva , numai zii !!! ca daca ramane la stadiu de : " iti multumesc pt mesaj " imi lasi impresia ca te-am suparat , si nu mi-as dori asta .....
manifesta-te .....te rog , certa-ma
vreau sa fiu biciuita
Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-22 12:38:24)
- manu2007
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-12-18
Garga ... dar tu ce simti referitor la bebe, ca e ok sau nu? ...ma refer la ce simti, nu ce iti spun analizele .... stiu ca suna stupid intrebarea mea, dar de multe ori ce simtim e mai real decat ratiunea
ttt esti masochista ? ti-a scris ca si ea vrea sa gandeasca asa, ceea ce inseamna ca nu e suparata pe tine
Ultima oara a fost editat de manu2007 (2010-04-22 12:40:23)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|