homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24-50

#932 2010-04-23 10:55:24

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24

Da mikado de cate ori ajung in Bucuresti imi vine sa-i fac o vizita de multumire  box  box  box

L.E: Smart macar nu ma mai chinuiam atat cu avortul spontan de revelion.
Eu am stat cu sarcina oprita in evolutie 2 saptamani.Daca faceam sau nu era alegerea mea pana la urma ce-i reprosez eu este ca ESTE VARZA si nenoroceste niste femei.Putea macar sa-mi explice corect daca ma ajuta sau nu HSG

Cu mine a facut cateva erori de neiertat zic eu:
- m-a pus sa fac HSG fara nicio alta analiza in prealabil si instilatii dupa desi eu aveam ureaplasma
- in 6 luni nu mi-a dat sa fac nicio analiza desi stia ca de 1 an jum incerc sa raman insarcinata
- cand am ramas insarcinata nu mi-a dat sa fac nici macar o analiza si mi-a zis ca se fac la 12 saptamani neutral
-in preajma sarbatorilor nu mi-a mai raspuns la telefon si nici nu mi-a zis din timp ca spitalul este inchis pentru o saptamana
- spermograma sotului am facut-o dupa ce am insistat eu desi ea zicea ca nu crede ca la el este problema ci trompele mele
- cand a vazut spermograma a zis ca nu este asa grav ca doar sunt putin mai puturosi iar ea este groaznica iar eu am crezut-o

off iar imi vine sa-i dau un tel de multumire  skitarg

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-04-23 11:03:09)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#933 2010-04-23 11:01:32

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

am revenit
nu am sefa , am sef , si nu pot sa ii propun o seringa , dar in schimb sefului ii pot face altceva cu seringa , sa i-o infig in c ** r  skitarg

chiar asa , zicea Georgi saraca : " sa vedem cine imi zice la multi ani de sf gheorghe "

asa ca La Multi ani ! pt toate si toti sarbatoritii de azi !!!

doamnea Bunea  sper ca ne auziti , La Multi Ani!!! vecina dumneavostra a avut grija se ne zica de dnv si sa va uram  rotfl

LE : Miri , nu am cuvinte despre doc ta

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-23 11:06:10)

#934 2010-04-23 11:06:06

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

hello fetelor

LA multi ani !! pt cei ce isi serbeaza ziua azi  majoreta

GEORGI unde esti ????  birthday  birthday  birthday hai sa ne dai de baut tongue

pupici

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#935 2010-04-23 11:06:21

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

NafNaf a scris:

Neata, burtici si viitoare burtici puss  wave

LMA de Sf. Georghe, LMA Georgeta sa ai tot ce iti doresti tu si mai ales un bb frumos si sanatos birthday

Smartuc scump puss
f bine ai facut ca ai schimbat dr si de data asta sa te ajute cu adevarat sa ai un bb sanatos!

E tare greu atunci cand iti doresti cu ardoare asa ca noi un bb mic si drumul spinos pana la el
cu toate analizele pe care e bine sa le ai facute inainte,...  si dai o groaza de bani ca ii ai ca nu ii ai trebuie sa ii dai neutral
si apoi in sarcina iarasi alte griji alte teste si analize,
dar cu incredere ne vom tine in brate ingerasii sanatosi si asa cum i-am visat din totdeauna smile .

Se merita orice sacrificiu, si orice problema am avea o vom depasi,
de cate ori ma uit la members la mamici cu bebei ma topesc cat de frumosi sant
si cata bucurie se citeste pe chipul lor  hjarta  hjarta

Andreea superba esti burticutza! applause

Fluturas te rog spune-mi de unde pot gasi si eu crema de la palmers, se gaseste si la plafar? mc puss

Garga daca repeti beta, multa, multa bafta goodluck
Si felicitari pt rezultatul f bun de ieri applause  applause  eu zic ca poti sta lnistita dar iti inteleg nelinistea puss

Pisicu mult goodluck  goodluck

in plafar nu cred ca este
in farmacii, dm, new life am vazuto eu.mie mi sa parut tare buna, nu am facut vergeturi numai pe poponet si e speciala pt gravide

sjuk

#936 2010-04-23 11:08:07

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

LaviG a scris:

hello fetelor

LA multi ani !! pt cei ce isi serbeaza ziua azi  majoreta

GEORGI unde esti ????  birthday  birthday  birthday hai sa ne dai de baut tongue

pupici

heloo lavi
cum esti astazi
puss

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

Publicitate

loading...

#937 2010-04-23 11:10:14

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Soricutule, ce frumos ca il simti..   smile
Iau quest-urile de pe filelist sau torrentbits, daca nu ai cont pe astea, incearca sa le cauti si sa le downloadezi de pe DC++ sau Strong DC. Acum joc Art of Murder si sunt agent FBI  hjarta  , investighez niste crime.  big_smile

#938 2010-04-23 11:10:25

mirik
Insomniac member

Pasarica ce faci?
Cum este in concediu? O fi rau?  spranceana

#939 2010-04-23 11:11:49

LaviG
Insomniac member

cami83 pusspuss

suntem bine, am dormit bine, si vreau sa bag un chec la cuptor dar inceputu e greu tonguetonguetongue

miri  rotfl2 e asa bine  cool

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-04-23 11:12:54)

#940 2010-04-23 11:15:04

camelia83
Sr. member

LaviG a scris:

cami83 pusspuss

suntem bine, am dormit bine, si vreau sa bag un chec la cuptor dar inceputu e greu tonguetonguetongue

dumbom  ne faci in ciuda
las ca si eu fac in weekend ceva praji, ca nu toata lumea isi permite sa fie liber  lol
puss   puss

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#941 2010-04-23 11:15:39

mirik
Insomniac member

Sa ai concediu placut Lavi, maine-poimaine te aud ca intri in prenatal  happydance  happydance  happydance

L.E:Cami unii nu-si permit nici in weekend  grater

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-04-23 11:16:18)

#942 2010-04-23 11:17:49

passenger
Addicted member

Miri, pe doc a ta nu o intrece decat una la care am fost eu si de pe urma careia am ramas cu sechele grave  lol
Doc. care mi-a spus ca am sarcina pe ovar, cand ce vedea ea era folicul pt ca eram la ovulatie, si tot ea vorbea la tel cu barbata-su si se certau, ea gesticula nervoasa cu sonda endovaginala infipta in mine, am avut dureri o saptamana dupa aia. Si tot ea, distinsa  lol  lol  lol  lol , era cu sonda bine introdusa si ma intreaba " TI-AI INCEPUT VIATA SEXUALA?" in conditiile in care am ajuns la ea cand aveam teste de sarcina pozitive, i le si aratasem.  rotfl2  rotfl2  rotfl2
O doctorita de exceptie.

#943 2010-04-23 11:18:07

LaviG
Insomniac member

da fete , da auziti, trimiteti-ma akm sa-l fac , ca numa nu ma ridic de aci  disperat

pass incredibil dar adevarat  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

LE eu am avut noroc ca am dat peste oameni buni  tummenupp

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-04-23 11:19:39)

#944 2010-04-23 11:19:32

camelia83
Sr. member

mirik a scris:

Sa ai concediu placut Lavi, maine-poimaine te aud ca intri in prenatal  happydance  happydance  happydance

L.E:Cami unii nu-si permit nici in weekend  grater

am noroc ca in weekend nu lucrez si de obicei mi-l petrec la soacramea la tara, ea e gospodina mare si face tot timpu,iar eu ma fac ca o mai ajut, si asa imi ies prajiturile mie rotfl2  puss

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#945 2010-04-23 11:20:59

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

aoleu pass rotfl

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#946 2010-04-23 11:26:34

passenger
Addicted member

am ras initial cand, in timp ce umbla cu sonda undeva adanc prin uter, ma intreaba grav : "ti-ai inceput viata sexuala?". am crezut ca este o gluma si am raspuns, razand, "NU!", apoi, cand mi-am dat seama ca nu glumea, am ramas cu gura cascata si nu am mai putut sa zic nimic  yikes .... mi-am dat seama ce natie este. tanara, frumoasa, probabil foarte piloasa. abia asteptam sa plec de acolo. 
AAA, si cand urla ca nebuna la telefon "MAGARULE, LASULE!"   yikes  dadea cu sonda aia de toti peretii ( vaginali lol ) si ma trageam mai in sus, ma ustura, normal, si am zis sa nu intrerup discutia, se opreste la un moment dat si imi zice " DACA TE MAI MISTI MULT, NU ITI MAI FAC ECHO, MA RIDIC SI PLEC"  wow  wow  wow  HALAL OM, HALAL MEDIC !

#947 2010-04-23 11:28:20

LaviG
Insomniac member

passenger a scris:

am ras initial cand, in timp ce umbla cu sonda undeva adanc prin uter, ma intreaba grav : "ti-ai inceput viata sexuala?". am crezut ca este o gluma si am raspuns, razand, "NU!", apoi, cand mi-am dat seama ca nu glumea, am ramas cu gura cascata si nu am mai putut sa zic nimic  yikes .... mi-am dat seama ce natie este. tanara, frumoasa, probabil foarte piloasa. abia asteptam sa plec de acolo. 
AAA, si cand urla ca nebuna la telefon "MAGARULE, LASULE!"   yikes  dadea cu sonda aia de toti peretii ( vaginali lol ) si ma trageam mai in sus, ma ustura, normal, si am zis sa nu intrerup discutia, se opreste la un moment dat si imi zice " DACA TE MAI MISTI MULT, NU ITI MAI FAC ECHO, MA RIDIC SI PLEC"  wow  wow  wow  HALAL OM, HALAL MEDIC !

ma mir cum te-ai abtinut  acklad

#948 2010-04-23 11:29:04

mirik
Insomniac member

Pass tu te-ai uitat bine la intrare sigur nu ai fost la stomatolog?  rotfl  rotfl  rotfl Eu cred totusi ca dr era in concediu si femeia de serviciu si-a facut un ban pe seama ta  lol  lol  lol

#949 2010-04-23 11:30:01

camelia83
Sr. member

passenger a scris:

pass trebuia sa ii zici sa umble mai incet ca esti virgina  rotfl2

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#950 2010-04-23 11:31:00

mirik
Insomniac member

camelia83 a scris:

pass trebuia sa ii zici sa umble mai incet ca esti virgina  rotfl2

da chiar asa trebuia sa-i zici  rotfl2  rotfl2  rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.