homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24-70

#1312 2010-04-24 15:00:55

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24

myre selezinACE contine si vitamina C, +cetebe...nu este cam multa vit C

mirik ...te uiti mai pe seara (stiu ca ai vorbit despre dar nu mai tin minte), nu cred sa fie probleme prea mari daca doar motilitatea este problema, mai ales ca tu ai mai ramas gravi
offtopic  supe retete, tot se  intreba fluturas ce sa gateasca azi http://adamache-laura.blogspot.com/2009/05/astazi.html

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-24 15:02:32)

.

#1313 2010-04-24 15:05:21

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Dr de la unitate l-a intrebat dupa ce a vazut spermograma "cu cine a ramas nevasta ta gravida?" si a inceput sa rada  supa deci asa groaznica este.Daca nu ma insel 10% este.

L.E: Si dr ginecolog a zis cand a vazut-o ca se mai poate intampla un accident sa raman dar s-ar putea sa dureze mult  supa .Eu tot sper sa fie gresita spermograma si de aceea vreau sa o repete dar mai stam un pic sa mai treaca timp dupa ultimul concurs unde a depus destul de mult efort si a mai facut si slabire deci...

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-04-24 15:07:12)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1314 2010-04-24 15:13:41

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

alina, eu zic sa nu stai daca ai scurgeri de lichid cat de mici. macar su a emdicul si intreaba. exista risc pt bebe chiar daca tu inca nu ai contractii si dureri. mai bine te vede si daca va considera necesar te trimite acasa.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1315 2010-04-24 15:14:13

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

passenger a scris:

fetelor, nici eu nu vreau sa fiu rautacioasa, dar unele dintre voi sunteti cam prea sensibile. aici e un colectiv, toate ne dorim acelasi lucru, iar daca in zecile de mesaje care se scriu ( tre' sa recunoastem ca aici se inchid si se deschid topicuri in draci, se scrie non-stop  tongue  ) unul ramane fara raspuns O DATA, nu inseamna ca tre' sa ne luam jucariile si sa plecam. zau asa, suntem adulti, nu copii.  neutral   huh

am plecat la gratar, o zi frumoasa!  kram  par

"O DATA" la mine s-a intamplat de mai multe ori.. si nu numai la mine.. nu vreau sa ma cert... suntem multe incepatoare aici... si am intrat la acest topic sa invatam, nu sa fim date la o parte... si da, SUNT CAM PREA SENSIBILA (cum spui tu pass) spre deosebire de celelalte (cel putin asa ma consider si nu mi-e rusine sa recunosc... nu cred ca e un pacat)... dar asta nu inseamna ca trebuie aduse ironii la adresa celor care se supara (eu personal nu am patit-o.. a patit-o dana, si stim toate lucrul asta... si daca cititi in urma, in cazul in care nu va aduceti aminte, veti afla si cine a ironizat-o si a luat-o peste picior smile )

si crede-ma, nu sunt lucruri copilaresti... eu una am vazut in forumul si, mai ales, in topicul asta un loc in care ma pot manifesta SI EMOTIONAL si unde am simtit ca sunt inteleasa avand in vedere SENSIBILITATEA pe care nu imi place sa o scot la iveala de fata cu persoanele din jurul meu sau sa fiu vazuta cand nu mi-e bine... sunt sigura ca fiecare din voi are o sensibilitate a ei, si la un moment dat dintr-un motiv mai mult sau mai putin plauzibil, cedati si va suparati... iar cand apar replici pline de ironie supararea se transforma in ignoranta (cum a fost cazul danei)...

sunt sigura ca nu plac multor persoane de aici... poate prin simplul fapt ca imi spun parerea, poate din cauza ca nu stiu multe cu privire la ceea ce se discuta si continuu sa imi dau cu parerea (simt cine nu ma sufera... e un "dar" pe care il am tongue ), si poate ca prin mesajul asta vor mai aparea persoane care nu ma vor "inghiti" , dar imi place sa spun lucrurilor pe nume ... asta e... am simtit nevoia sa spun ce aveam de spus cu riscul de a va supara pe mine... eu asa vad lucrurile...

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1316 2010-04-24 15:18:42

mirik
Insomniac member

huh   eu sunt in ceata  va

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-04-24 15:19:09)

Publicitate

loading...

#1317 2010-04-24 15:19:01

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

wave fetelor am ajuns
mananc si vin

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1318 2010-04-24 15:19:25

mikado
Platinum member

mirik a scris:

Dr de la unitate l-a intrebat dupa ce a vazut spermograma "cu cine a ramas nevasta ta gravida?" si a inceput sa rada  supa deci asa groaznica este.Daca nu ma insel 10% este.

L.E: Si dr ginecolog a zis cand a vazut-o ca se mai poate intampla un accident sa raman dar s-ar putea sa dureze mult  supa .Eu tot sper sa fie gresita spermograma si de aceea vreau sa o repete dar mai stam un pic sa mai treaca timp dupa ultimul concurs unde a depus destul de mult efort si a mai facut si slabire deci...

ei ....nu ma fi supi, eu cred ca daca atunci ai ramas acum dupa BU, si daca mai ia si vit E+C sigur se imbunataeste situatia

la noi motilitatea este:
A - 0%
B - 30%
C - 50 %
D - 20%

totala = 80%
progresiva  30%
nonprogresiva =50%
forme imobile= 20%

daca in urmatoarele 2 luni nu se intampla nimic, il pun sa repete spermograma sa vedem cum au evoluat  spermatozoid

Almi  puss  puss intodeauna exista persoane pe care le simtim mai aproape

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-24 15:27:25)

.

#1319 2010-04-24 15:19:53

mirik
Insomniac member

Pasaricaaaaa  puss  puss  puss  puss
Imi mai pui si mie o poza cu burtica  big_smile .A mai crescut?

L.E: Mikado ma uit ca vitelul la poarta noua  va .Sunt bata!!! Nu inteleg nimic!

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-04-24 15:21:43)

#1320 2010-04-24 15:27:23

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

fetelor, ce aveti iar? fiecare are dreptate in felul ei. dar este un forum public. intram, ramanem si plecam de buna voie. niciodata intr-un grup nu vor fi toti multumiti, dar din dorinta de a fi impreuna fiecare renunta la ceva sau mai lasa de la el. si eu am avut momente la inceput cand ma simteam ignorata si mi se parea ca aspirantele mai vechi aveau un "cerc inchis'. a fost insa alegerea mea de a ramane aici si de a-mi gasi locul meu (si nu regret deloc). unele ma plac, altele poate ca nu sau poate pur si simplu ma ignora. dar nu am intrat sa fac pe plac nimanui sau sa-mi fac fun club. simt nevoia sa fiu impreuna cu fete care lupta pentru acelas lucru. pe mine ma ajuta. simt ca nu simt singura. si la fel de sincer ma simt apropiata de voi si ma bucur si ma intristez pentru experientele voastre si nu din politete.

asa ca respect decizia fiecareia de a ramane sau de a pleca si imi doresc sa pastrez legatura cu oricine doreste acest lucru. id mess - prigatel@yahoo.com. sper sa va regasesc intr-o stare mai buna. par  par

tete, ralu, ruxxy nu le-am vazut in ultmile 4-5 pagini cat am citit eu. pe unde sunteti fetele?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-04-24 15:33:32)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1321 2010-04-24 15:32:37

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Almi   puss

mika  oricum al meu dintr-o luna sigur uita sa ia vreo 10zile
cetebe lua iarna vreo 4-5 pe sapt;cand-cum isi aducea aminte  chicot

despre branca stiu ca ajuta mult si am citit despre ea inca din anii 2000-2001

LE
priga   puss   ruxy a nascut sapt asta si inca este la spital , dar e bine si ea si bebe

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-04-24 15:37:47)

#1322 2010-04-24 15:36:23

mikado
Platinum member

mirik a scris:

Pasaricaaaaa  puss  puss  puss  puss
Imi mai pui si mie o poza cu burtica  big_smile .A mai crescut?

L.E: Mikado ma uit ca vitelul la poarta noua  va .Sunt bata!!! Nu inteleg nimic!

O clasificare acceptată a mobilităţii este cea pe tipuri de mobilitate:
- tip ?a?: mobilitate rapidă, cu bătăi ale cozii ?n fascicul str?mt, ?nsoţite de mişcări laterale ale capului, permiţ?nd o progresie ?n linie dreaptă;
- tip ?b?: cu mişcări ale cozii, dar fără mişcări ale capului, fără deplasare ?n linie dreaptă sau cu deplasare rectilinie, dar lentă;
- tip ?c?: vibraţii frenetice şi anarhice determin?nd doar mişcări pe loc;
- tip ?d?: spermatozoizi imobili, adesea confundaţi ca cei morţi8.

asta ar fi o listuta dar luate la recomandare medicului in functie de problema fiecaruia

Suplimente şi tratamente pentru oligospermie, astenospermie, teratospermie

*Vitamina C- 1 g/ zi
- scade formele anormale,
- creste numărul spermatozoizilor și calitatea acestora
- protejează materialul genetic al spermatozoizilor
*Vitamina E- creste capacitatea spermatozoizilor de a fertiliza ovulul
- corectează funcţionarea glandelor endocrine
- creşte numărul şi calitatea spermatozoizilor
*L-arginine si Zinc- cresc numărul si mobilitatea
*Br?nca Ursului/Dacia Plant- creste numarul si mobilitatea- 6 capsule/zi-2-2-2
*Seleniul este necesar pentru producerea testosteronului, creşte mobilitatea cu 100%, conform unor studii.
*Vitamina B12 creste numarul si mobilitatea
*L-carnitine, Carnil- pt mobilitate
*Acid folic- previne formarea de spermatozoizi malformați
*Spermotrend- un complex pentru sporirea fertilitatii la soţi
*SEMENAX- un complex pentru sporirea fertilitatii la soţi
*Scăderea formelor anormale: Napraznic 6 capsule/zi* 2-2-2
*Mobilitate: Carnil 1gr/zi, Seleniu 50mcg/zi, Vitamina B12
*Volum : ulei de peste (de ex Ulei de somon cu Omega 3 de la Doppel Hertz care are și puțin vitamina E 12 mg) 2 capsule/zi
*Creșterea testosteronului : Tribulus Terestris, Se + Zn si Ginseng Rosu, care se administrează asa cum scrie ?n prospect.
*Dușuri reci la bijuterii o data pe zi
*Cel puțin 2 l apa/zi
*Alimente c?t mai organice, eliminarea E-rilor, pesticidelor, conservanților, prajelilor
*Cat mai multe sucuri naturale făcute in casa (fructoza hrănește)
* ?nlocuiți zahărul cu miere sau fructoza
*Fără baie ?n cada, fără orice sursa de căldura acolo (laptop, scaune cu ?ncălzire), regim alimentar sănătos (fără prăjeli)
Regimul alimentar trebuie să includă toate grupele alimentare zilnic: carne, lactate, fructe, legume, cereale- preparate c?t mai natural.
*PERMEN- un complex pentru sporirea fertilității la soți
Lăptişor de matca- reglează hormonal şi creste numărul spermatozoizilor,
Maca- creşte numărul spermatozoizilor cu 200 %, conform unor studii
Zincul- reglează nivelul testosteronului
Seminţe de dovleac- conţin cantități mari de zinc şi acizi graşi esenţiali pentru funcţionarea corectă a aparatului reproducător masculin
Coenzima Q10- creşte numărul şi mobilitatea
Panax ginseng- creşte nivelul testosteronului, numărul spermatozoizilor şi calitatea acestora
Polen- tonic general
Apilarnil Potent- indicat ?n cazul alterării spermatogenezei
EGO POTENT- funcţionarea bună a aparatului reproducător masculin

priga   puss tummenupp  tummenupp vezi ca Ruxxy are topic la members area...sa vezi ce pui scump are

myre eu nu-i dau BU, sigur pe asta nu o ia

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-24 15:40:44)

.

#1323 2010-04-24 15:38:24

Almi Ingerash
Addicted member

priga, stiu de ruxxi ca a nascut.. ralu e cu munca, iar de tete nu stiu ce sa zic par

sunt de acord cu tine referitor la ce ai scris.... poate tocmai de aceea am ramas mai departe pe forum... DAR sunt momente si momente... nustiu ai spus si tu... la inceput te simteai ignorata si aveai impresia ca cele vechi au un "cerc inchis" al lor... aceleasi lucruri poate le simt fetele care au venit noi, poate il vor simti si urmatoarele puss si cred ca ar trebui sa facem in asa fel incat sa ne simtim bine toate... nustiu zic si eu

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-04-24 15:39:04)

#1324 2010-04-24 15:40:32

LaviG
Insomniac member

am papat, sa ne fie de bine tongue

Alina  majoreta mai e fff putin  majoreta nastere usora pusspuss

Andree pusspuss

LE cred ca fiecare a scris si nu a primit raspuns, dar depinde de fiecare cum reactioneaza, altele nu mai intra altele continua, pt asta nu trebuie sa te superi, fiecare face ce vrea, si eu de n ori nu am primit raspuns sau nu mi s-a intors raspunsul, nu vreau sa dau nume, pur si simplu am continuat sa scriu si cu asta basta, hai nu fiti suparate pt ca nu are nici un rost tongue

Miri nu am mai facut poze, dar maine cred ca urmeaza tongue

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-04-24 15:43:19)

#1325 2010-04-24 15:45:48

mirik
Insomniac member

Mikado eu is cam blonda bre un rezumat n-ai mata?  dumbom  dumbom  dumbom
Am gasit spermograma pe mail incerc sa o postez daca nu reusesc poate ti-o trim pe mail

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-04-24 15:46:26)

#1326 2010-04-24 15:45:52

Almi Ingerash
Addicted member

lavi kram

eu nu sunt suparata.. am fost.. mi-a trecut de mult... pentru ca nu-mi place sa port nimanui ranchiuna... si recunosc si pe cine am fost suparata si ele stiu: garga si nerama (ele sunt infractoarele rotfl2 ) dar mi-a trecut... poate ca am avut si eu o perioada nu foarte buna si intrasem pe forum in seara respectiva in ideea ca ma voi binedispune sau macar voi scapa de gandurile care ma apasau, citind lucruri interesante... si am avut surpriza sa fiu kiar ignorata (asa m-am simtit atunci) ... dar am continuat sa intru ... da, am adoptat alta atitudine ca sa evit astfel de situatii.. si constat ca e mult mai bine smile

nu am de ce sa fiu suparata pe nimeni pentru ca nu mi-a gresit nimeni cu nimic... wink

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-04-24 15:47:14)

#1327 2010-04-24 15:50:22

mirik
Insomniac member

Mikado da-mi um mail sa iti pot trimite spermograma pe mail ca aici nu reusesc.

L.E: Lavi pai sa faci sa vad si eu cum arata un pui de pasarica  retas saptamana asta

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-04-24 15:51:12)

#1328 2010-04-24 16:04:47

mikado
Platinum member

Lavi  puss pe unde l-ai mai plimbat pe bebe?

Almi si pe la inceputuri am avut momente in care m-am simtit ignorata...am trecut peste , ...am ales sa raman
si bine am facut...toate imi sunteti dragi si sunt alaturi de voi puss

Mirik ti-am trimis

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-24 16:06:13)

.

#1329 2010-04-24 16:08:23

LaviG
Insomniac member

miri fac maine tongue oare e pui de pasarica sau de ...  angel ??

mika am fost la cumparaturi, mi-am luat un trening, un tricou k sa ma simt si eu bine smile si de mancare big_smile

si eu ma simt bine cu voi pusspuss
azi trebuie sa fac curat, mancare, si maine iesim afara, aici e vremea super  tummenupp sper sa fie si maine la fel  retas

#1330 2010-04-24 16:09:50

Almi Ingerash
Addicted member

puss mikado

lavi, vreme frumoasa si maine iti doresc kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.