Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24-86
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Georgi, nici nu vreau sa imi imaginez ce e prin spitale...Multa sanatate bunicutei
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
Andree
Bunica mea face parte din categoria celor care isi pot permite sa isi cumpere singura tratamentul si cele necesare dar .....off daca ati stii cata saracie si durere sunt pe acesti oameni de varsta a 3 a care nu isi pot permite si sunt si singuri pe paturile spitalului fara nici un ajutor.... ,...trist ..bietii oameni muncesc o viata sa poata avea si ei la batranete o pensie..... acea pensie fiind derizorie....
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
garga.....mika.....andree....georgii...laviii... x1000
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- LaviG
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-08-13
Andree chiar ma enervezi, la ce iti face bine sa citesti pe net tot felu de cazuri, de lucruri care pe voi nu va ajuta cu nimic, repet, fiecare caz e unic, nu te pune repede in situatia altora, ai credinta si incredere si va fi bine, trebuie sa lupti in continuare dar atitudinea asta nu face bine deloc, mai ales fetitei, crezi ca nu te simte ??? crezi ca nu simte cand la mami ii e frica ??? hai nu mai citi, fa ceva placut, iesi la o plimbare, la o inghetata, si bucura-te de fiecare moment
georgy
madu
LE imi pare ff rau de sistemu nostru cand ma gandesc ca aici oamenii de varsta a 3-a o duc asa bine si la noi e saracie, ma ia cu nervi , fetelorrr aici merg batranii la terasa, e plin de ei, sunt cocheti, ies la plimbare, merg peste tot, se vede ca duc o viata linistita si frumoasa, offf sunt oameni de varsta bunicii mele si cand ma gandesc ca ea munceste si la varsta asta si astia de aici ies la o bere, la un pahar de vin, e tare nasol
Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-04-25 13:57:19)
Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
geo, imi dau lacrimile. imi este extrem de mila de batranii singuri, bolnavi si saraci ........
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
georgy, multa sanatate bunicii
Andreuca
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
fany, am si uitat sa zic, mersi mult de tot pentru sfat! m-am mai linistit, mai ales ca nu ma mai doare deloc burta. Insa daca ma cuprinde iar spaima, fug la medlife si imi fac cele 3 analize, asta pana vineri, pt ca oricum vineri ii voi spune dr. mele despre problema asta.
andreea, te sfatuiesc ce ma sfatuiesc si pe mine : nu mai citi prostii pe net! f*ck the internet!
mai devreme am mancat rosii in conserva cu kilu', imi e pofta de sosul ala din conservele de rosii
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-04-25 13:59:51)
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
- mariposssa
- Full member
- Inregistrat: 2010-01-27
buna fetelor
pass ca sa te mai linistesti si sa fii foarte operativa te duci maine si iti faci TSH SI FT4 {(nu stiu daca are rost si ft3 pt ca mie endocrinologul mia zis sa il fac doar daca am ciclu neregulat) cu rezultatele in manuta mergi la endocrinolog si iti face si eco.eu din cate stiu la hiper se da in sarcina un supliment mai mare de iod iar in cazul meu la hipo se da euthiros doza mai mare. eu am intrebat endocrinologul despre situatia in care raman garvida si mia zis sa imi fac tsh si ft4 si sa merg cu rezultatele la ea si imi mareste doza. stai linistita si nu te mai agita.eu aveam hipo dinainte de sarcina si am aflat doar la 11 luni dupa ce am nascut si fata e bine si sanatoasa.
din pacate ginecologii in momentul in care ramanem gravide ar trebui sa ne trimita la analize de genul dar nu o face nici unul. ei recomanda materna sau elevit pt ca au in componenta iod si in sarcina este necesar un supliment si se culca pe o ureche. si eu am sa merg sapt viitoare sa imi fac tsh si ft4 ca nu le-am mai facut din septembrie si ar trebui sa le repet la 3 luni
yltima data cand le-am facut cu tratamentul urmat imi erau ok, dar ginecologul mia zis sa le urmaresc sa fie ok ca altfel nu reusesc sa raman gravida.
Ultima oara a fost editat de mariposssa (2010-04-25 14:07:37)
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
mai stau cu voi . nu mai plec acum ci poate mai tarziu. primisem telefon de la spital ca i s-a terminat bunicii leocoplastul dar mai avea in sertar si uitase de el.
miri
pass , noi acum cateva zile am discutat putin in contradictoriu cand eu glumeam pe seama d-nei Bunea.Iti spun acum de ce eram revoltata pe dansa ...dar de fapt nu pe dansa ci pe fiica dumneaei care are 47 de ani si nu isi ingrijeste mama, o nesimtita...o invata pe d-na Bunea sa isi puna apa in cada, sa se spele si apoi apa din cada sa o opreasca si sa o puna in wc dupa ce isi face nevoia , sa nu traga apa deoarece este scumpa si sa faca putina economie.....femeia a fost farmacista ...are o pensie tare frumoasa....toata viata ei a stiut sa rada de alti vecini care erau batrani si au trecut prin ce trece ea acum.....cand era in zaua ei ( in tinerete) la toti vecinii batrani le dadea cu flit , spunandu-le ca ii este scarba de ei ca sunt batrani si miros urat....dar acum si ea se afla in aceeasi situatie ...are un catel in apartament si ii cumpara tot felul de jucarii si mancare speciala pentru catel ...dar bani ptr curatenie nu au ....ai interpretat gresit atunci cu ce povesteam eu despre D-na Bunea dar .....roata vietii se invarte....eu gandesc asa : in viata nu este bine sa razi de nimeni , ca ti se poate intampla si tie......Ele stiind problema pe care o am eu( ca nu pot face copiii ) pe cale naturala ...de cate ori ma vedeau amandoua parca intentionat vroiam sa ma scoata din sarite.....ca de ce imi bat joc de banii mei si merg pe la toti doctorii si cheltuiesc banii ptr a face copiii....mai bine imi cumpar un catel si am sa ma atasez de el decat sa alerg aiurea la dr....fiica-sa nu are copiii pentru ca nu a putut sa faca pe cale naturala , trebuia sa faca inseminare dar nu a vrut ca o costa mult pe vremea aceea si a vrut sa ramana cu banii la CEC decat sa ii de-a la doctor.......sunt oameni zgarciti, avari chiar si cu propriile lor persoane.....Eu stiam ce spun atunci cand tu mi-ai atras atentia....Deci, repet sunt batrani intre batrani
Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-04-25 14:27:31)
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Nu mai citesc ca ma apuca plansul
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Pass, te bat!!
Stii care e problema la noi astia din gemeni? gandim mult si despicam firul in 100000 de bucati. eu am avut o doctora cam tampita... imi zicea ca ok, trebuie sa fiu bucuroasa ca sunt insarcinata, dar sa stiu ca oricand se poate intampla ceva, sa nu imi fac sperante si apoi sa fiu dezamagita....
Saraca, era traumatizata de cate sarcini pierduse ea, dar totusi asa ceva nu spui pacientei tale. Si am stat stresata mult timp.. si nu numai din cauza asta, stii f bine ca ma si certam cu soacra-mea, plus ca m-am ars rau la mana si cate si mai cate... in luna a 8-a am ajuns la spital si m-au monitorizat ca facusem tensiune din cauza certurilor de acasa.
Asa ca iti dau un sfat: sa nu te intereseze ed nimeni si nimic in perioada asta. Primele 3 luni sunt cele mai importante!
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
LaviG a scris:LE imi pare ff rau de sistemu nostru cand ma gandesc ca aici oamenii de varsta a 3-a o duc asa bine si la noi e saracie, ma ia cu nervi , fetelorrr aici merg batranii la terasa, e plin de ei, sunt cocheti, ies la plimbare, merg peste tot, se vede ca duc o viata linistita si frumoasa, offf sunt oameni de varsta bunicii mele si cand ma gandesc ca ea munceste si la varsta asta si astia de aici ies la o bere, la un pahar de vin, e tare nasol
Si aici la fel... pleaca in excursii, se relaxeaza toata vara... as fi vrut sa ii vad si pe ai mei asa
LE:
Garga, te mai felicit inca o data si aici!
hai ca anul asta ploua cu bebei
Ultima oara a fost editat de love_t (2010-04-25 14:16:57)
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
multumesc Love
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
mariposa te rog ,poti sa-mi spui ce valori ti-au iesit la tsh si ft4 ,inainte de tratament ?
mie mi-a dat numai iod sa iau zilnic oare sa mai consult si alt dr ?
garga sunt f frumoase si nu se vede din ele ca ar fi crescul anormal de repede beta eu sunt convinsa ca nu e vorba de nici o mola si sper sa te convinga dr poate ca te-a ajutat f mult luminita si HSG
Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-04-25 14:33:28)
- mikado
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-29
.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|