homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de o parere

#1 2010-04-21 17:30:22

cataroxy
New member
Inregistrat: 2009-06-30

Am nevoie de o parere

Buna!Ma numesc Roxana si am 18 ani.Sunt cu prietenul meu de 2 ani si ceva.Suntem amandoi virgini,dar am inceput sa ne "jucam"(cu focul).Inca nu am avut un raport sexual pt ca ne este teama.Problema e ca intr-o zi cand ne jucam noi ca fraierii am observat ca eram un pic uda pe pantaloni, sus pe picior (app:eram amandoi imbracati).Se poate sa fi fost sperma?Si se poate sa fi ajuns si in chiloti,adik in vagin?Adik nu se poate sa fi ramas insarcinata din chestia asta, nu?Dupa, m-am speriat si cred ca nici nu o sa-mi incep viata sexuala,prea curand!Prea riscant!M-am uitat pe mai multe site-uri dar nu am inteles mare lucru.In plus am descoperit ca eram in perioada fertila, sau ceva de genul asta.Poate cineva sa-mi explice daca se poate ramane insarcinata asa?Si as vrea sa stiu mai multe despre acest subiect!Ms

#2 2010-04-21 17:32:28

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Re: Am nevoie de o parere

Of, cum te gandesti tu ca trece sperma prin pantaloni, chiloti si ajunge in vagin??? e imposibil asta, ca sa nu mai zic ca saracii spermatozoizi mor repede la contactul cu aerul.
Nu e deloc riscant sa faci sex atat timp cat te protejezi corespunzator, de exemplu cu prezervativ sau anticonceptionale pe care daca le iei corect nu risti nimic.

#3 2010-04-21 17:56:12

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

cataroxy, daca iti doresti sa-ti incepti viata sexuala, nu e nimic rau in asta. Numai ca ar trebui sa va informati inainte. Mergeti la un cabinet de planning si aveti grija cu protectia

#4 2010-04-21 18:35:39

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

normal ca nu are cum sa ajunga in vagin in felul asta lol
nu e nimic rau in a va incepe viata sexuala,dar mai intai documentati-va amandoi mai bine si nu o sa mai fie asa riscant cum crezi tu.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#5 2010-04-21 19:13:37

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Nici macar nu era sperma... era doar lichid preejaculator, din cauza ca era "infarbantat" tipu'. Se intampla.
Inainte de a face pasul, documentati-va fratilor, ca am io impresia ca nu stati prea bine la capitolul "cum".

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#6 2010-04-21 19:16:16

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Incearca sa te documentezi mai intai, si apoi incepe-ti viata sexuala.Desi..au trecut deja 2 ani si de cand esti cu prietenul tau, nu stiu ce mai astepti, dar nu e problema mea. Nu, spermatozoizii mor foarte repede la contactul cu aerul, iar in mediul favorabil lor, adica vaginul, pot ajunge sa traiasca pana la 7 zile. Te sfatuiesc sa folosesti prezervativul ca sa te feresti de sarcina si bts'uri, si sa nu fii atat de paranoica. Nu poti ramane atat de usor insarcinata, mai ales prin pantaloni. Si sperma nu putea fi, ca doar nu si-a dat drumu de la o simpla atingere.

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#7 2010-04-21 20:01:10

cataroxy
New member

De asta am si intrebat.Pana sa se intample chestia aia nu prea m-a interesat subiectul asta.De aceea nu sunt informata.Dar mai mult decat sa caut pe site-uri,sau prin reviste, ce pot sa fac?Dar lichidul asta preejaculator este de obicei in cantitati asa mari,de a ajuns si pe pantalonii mei?....oricum,mare descoperire ai facut yoyolina!Am spus de la imceput ca sunt bata in domeniul asta....si nu vreau vreau sa fiu sigura inainte de a face acest pas...

#8 2010-04-21 20:06:11

daenarys
Vizitator

daca v-ti atins normal ca te-ai patat si tu...oricum risc de sanse nu exista asa ca stai linistita.
pai ce nelamuriri ai?...sunt sigura ca fetele or sa te ajute smile

#9 2010-04-21 20:08:27

yoyolina
Moderator

Usor cu tonul.
Da, poate fi in cantitati mari, mai ales daca este foarte excitat. Cantitatea nu tine de reguli...poate varia de la o picatura care nici nu se vede, pana la "o gramada", care se vede prin pantaloni. Pentru linistea ta (desi chiar nu e cazul de griji, daca lichidul nu a venit in contact cu vaginul tau) data viitoare pune-l sa verifice. Daca e albicios, e sperma. Daca e apos (transparent), e doar lichid preejaculator.

LE: nu are de ce sa-ti fie frica sa iti incepi viata sexuala. Un prezervativ bun te apara destul de mult incat sa stai linistita no matter what. Si daca tot nu te simti protejata, fugi la planning (ca e aproape pe gratis) si intreaba de antibebe. Asa vei fi dublu protejata.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-04-21 20:13:47)

#10 2010-04-21 20:17:42

cataroxy
New member

Ms mult....

#11 2010-08-19 16:08:11

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

cataroxy a scris:

Buna!Ma numesc Roxana si am 18 ani.Sunt cu prietenul meu de 2 ani si ceva.Suntem amandoi virgini,dar am inceput sa ne "jucam"(cu focul).Inca nu am avut un raport sexual pt ca ne este teama.Problema e ca intr-o zi cand ne jucam noi ca fraierii am observat ca eram un pic uda pe pantaloni, sus pe picior (app:eram amandoi imbracati).Se poate sa fi fost sperma?Si se poate sa fi ajuns si in chiloti,adik in vagin?Adik nu se poate sa fi ramas insarcinata din chestia asta, nu?Dupa, m-am speriat si cred ca nici nu o sa-mi incep viata sexuala,prea curand!Prea riscant!M-am uitat pe mai multe site-uri dar nu am inteles mare lucru.In plus am descoperit ca eram in perioada fertila, sau ceva de genul asta.Poate cineva sa-mi explice daca se poate ramane insarcinata asa?Si as vrea sa stiu mai multe despre acest subiect!Ms

M-a intrigat oarecum istorioara ta, asa ca o sa las lenea laoparte si o sa zic si eu ce am de zis ))

Am fost(si sunt, partial) in ACEEASI situatie, am 18 ani, sunt cu prietenul meu de 3 ani jumate...pana cateva luni in urma aveam o frica nebuna de actele sexuale, de riscuri(eram paranoica in ce priveste situatia in care as ramane insarcinata , s-ar rupe prezervativul, ar aluneca, dureri "prima data")..am intrat pe acest site intimplator...am facut o gramada de teme la acest capitol...)) la un moment chiar ii iritasem pe unii cu paranoia mea )) desigur ca (ca si voi) avand atata timp decand suntem in relatie..ne-am jucat(hard petting) de zeci de ori (de fiecare data ma gandeam k uite....aku ii aku...sigur ne-am ars)...in sfarsit m-am decis...m-am gandit k risc sa il pierd(niciodata nu m-a presat) daca n-o facem...romantica de fire, am ales un loc frumos (la munte) unde am luat inima in dinti , l-am rugat sa fie atent siiiiiiii...am facut-o! de orgasm nici nu poate fi vorba....un pic de durere si muuuulte temeri ))) frica a mai persistat ceva timp dat scade cu fiecare data cand o facem...

daca nu esti contra o sa iti impartasesc din ceea ce am aflat de pe net si din alte surse. Sunt lucruri care le fac pentru ca sa iasa tot bine...1 rand folosim Doar DUREX, ma uit la pachet presandul cu degetele, sa vad daca aerul de innauntru acolo ramane (daca are gaura ambalajul, e probabil ca si prezervativul sa fie spart), marimea corecta e Foarte importanta...si relaxare (dealtfel e dureros si de placere nu poate fi vorba!)...Eu zic sa te mai gandesti, sa iti iei inima in dinti si sa ii faci asa cadou...o merita, sunteti de 2 ani impreuna, nu ? Ai grija de tine si revino cu detalii....sunt nerabdatoare! Pupicey !

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#12 2010-08-21 14:32:20

cataroxy
New member

Multumesc mult pt sfaturi...prefer sa mai ast.Cand s-o intampla,s-o intampla.Nu vreau sa ma grabesc.Oricum e bine sa fii informat inainte de a face pasul asta,Asa ca sfaturile tale sunt binevenite...Te voi tine la curent;)

#13 2010-08-21 17:22:24

adinaingrid
Full member
Inregistrat: 2009-10-03

Buna fetelor. Azi vine iubitul meu pe la mine si vreau sa ii pregatesc o partida de sex cum nu am mai avut noi niciodata. Nu ne-am mai vazut de 3 zile si nu ne-am mai culcat impreuna de o saptamana. Am luat de pe net niste melodii pe care sa le ascultam in surdina, dar mai am nevoie si de alte idei. Ajutati-ma

#14 2010-08-21 18:14:01

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

adina...cred k faza cu melodiile e cam expirata si nu isi mai au farmecul...eventual sa fie melodii nebunatice pe care tu sa faci anumite chestii.nu neaparat un streeptesse...ceva jocuri nebunesti...jucati-va impreuna...

#15 2010-08-21 19:00:21

adinaingrid
Full member

mai exact ce fel de melodii nebunatice..ce jocuri? sunt incepatoare si nu prea inteleg din prima.

#16 2010-08-21 19:07:48

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

si eu sunt tot incepatoare desi mi-am inceput viazta sexuala de ceva timp...in fine.asta e alta parte.pai nu cred k mai functioneaza faza cu melodii romantice si dragoste la lumina lumanarilor...nush ce sa zic acuma..ce exemplu sa iti dau...dar stii cum e pt un baiat:cu cat pica mai greu cu atat e satisfactia mai mare...eu zic sa il innebunesti cu saruturi, atingeri etc fara sa treceti f repede la actul sexual...sa ii creasca tensiunea:D si cand ajungeti la actul sexual cred k va fi de 2 ori mai special decat deobicei..parerea mea:D

#17 2010-08-21 20:17:18

yoyolina
Moderator

@ treselle : Da' de ce sa nu functioneze? Daca e repetata in prostie faza, adica de aproape fiecare data da, expira. Dar nu pot sa inteleg de ce zici din start ca e expirata. Poate ei sunt mai romantici tongue

Revenind la subiect... gheata  angel  sos de ciocolata (aveti totusi grija la cearceafuri), legat la ochi  chicot  si orice altceva va trece prin minte pe moment.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-08-21 20:19:16)

#18 2010-08-25 13:04:50

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Sunt deacord cu fetele care au propus sa il tii pe jar ceva timp, alintindul cu saruturi...mangaieri..fructe cu frisca...lengerie sexy))) La urma iese Frumoooos...Mmmmmm..! ))

cataroxy, vroiam sa te mai intreb ...prietenul tau cum reactioneaza la situatia data ? e dispus sa astepte ? E virgin ? angel

Ultima oara a fost editat de Orange (2010-08-25 13:08:01)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#19 2010-09-17 09:56:55

adinaingrid
Full member

Fetelor, help me. samabata i-am pregatit o surpriza care sper sa ii placa si sa il faca sa urle de placere. Mi-am cumparat un neglije rosu si m-am gandit sa ii apar asa in fata gandindu-ma k e mult mai excitat. Dar spuneti-mi si mie ca nu prea sunt super experimentata din punct de vedere al sexului ce l-ar face sa urle de placere, sa nu mai poata sa rezista fara sa ma atinga.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.