homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie intarziata

#1 2010-04-22 11:36:42

Raloo93
Membru
Inregistrat: 2009-09-18

Menstruatie intarziata

Mi-a intarziat menstruatia 5 zile. Nu am mai avut nici un contact sexual de 3 luni numai ca menstruatia mi-a venit mai putin decat de obicei de la ultimul contact sexual. Aceasta intarziere ar putea fi cauzata de  raceala {sunt racita si fac tratament cu antibiotice}, stres, schimbarea anotimpului sau sunt insarcinata? De ieri au inceput sa ma doara sanii si ovarele. Va rog raspundeti-mi. P.S. Am 16 ani.

Dreamin' in digital 'cause it's better than nothing

#2 2010-04-22 11:40:01

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Menstruatie intarziata

poate sa fie si din cauza acelor motive dar asta nu scoate din discutie posibilitatea sa fii insarcinata daca zici ca ti-a venit in cantitate mai mica de la ultimul contact sexual.
fa un test de sarcina si te lamuresti smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-04-30 12:13:30

teea
New member
Inregistrat: 2007-10-25

Buna, am si eu o problema. Iau anticonceptionale de 4 ani de zile(fac pauza in fiecare an) si acum fac pauza 3 luni de zile. primele 2 luni mi-a venit ciclul cu o intarziere de 4-5 zile, dar in a 3a luna de pauza nu mi-a mai venit.trebuia sa-mi vina pe 8 aprilie, adica am 3 saptamani de intarziere.mentionez ca am avut contact sexual neprotejat(nu a ejaculat in mine). mi-am facut 4 teste de sarcina(ultimul ieri), toate negative. e posibil sa fiu insarcinata?sad si daca nu, atunci de ce nu-mi mai vine ciclul?

#4 2010-04-30 13:35:42

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca testele au fost negative nu esti insarcinata.
e mai degraba o dereglare pt care te sfatuiesc sa mergi la medic.

pauza la ac nu e necesara... doar iti dai organismul peste cap facand-o..

#5 2010-04-30 15:32:45

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Ma gandesc ca e putin probabil sa fie sarcina, caci daca era, cu siguranta ai fi observat si alte modificari la tine mai ales ca spui ca n-ai mai avut contact sexual de 3 luni, deci vorbim de o sarcina de cel putin 3 luni, deci...eu cred ca nu esti insarcinata.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.