|
Nu esti logat.
Am nevoie de o parere-tulburari menstruale#1 2010-04-22 20:04:22
Am nevoie de o parere-tulburari menstrualeLucrurile stau cam asa:ultima menstruatie am avut-o intre 13 si 19 februarie.De atunci am mai avut cateva contacte sexuale,protejate insa.In martie si aprilie,in loc de menstruatie am avut cateva zile cu sangerari usoare,cu dureri de spate si de burta,ca la menstruatie,insa era evident ca nu era acelasi lucru.Am facut si un test de sarcina la inceputul lui aprilie,care imi indica ca nu sunt insarcinata,totusi,de vreo 2 zile ma simt mai slabita,mai obosita.Sunt intr-un continuu stres si din cauza scolii,dar si din cauza acestei situatii .Acum urmeaza intrebarea:ce credeti ca ar putea fi?Va rog sa va dati cu parerea si sa-mi povestiti daca ati trecut printr-o situatie asemanatoare.Multumesc Offline #2 2010-04-22 20:31:35
Re: Am nevoie de o parere-tulburari menstrualeTestul de sarcina se face la 3 saptamani de la contactul cu risc, sau la o saptamana de la intarzierea menstruatiei, asta ca sa fie relevant. Offline #3 2010-04-24 01:41:07
Re: Am nevoie de o parere-tulburari menstrualeSe poate sa fie si tocmai de la stres si de la o oboseala a organismului care pur si simplu sa ceara mai multa odihna si vitamine. Offline #4 2010-04-24 06:34:13
Re: Am nevoie de o parere-tulburari menstrualetori iei ac? Offline #5 2010-04-24 11:42:54
Re: Am nevoie de o parere-tulburari menstrualeNu,nu iau ac,iar testul a fost facut corect Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-24 11:47:59
Re: Am nevoie de o parere-tulburari menstrualenu e obligatoriu ca in fiecare luna menstra sa vina la fel,nu are aceiasi culoare,nu vine in aceleasi cantitati ,dacai zici ca ai avut contacte protejate atunci nu ai de ce sa iti faci griji,mai ales ca ai facut testul corect...in concluzie stai linistita pt ca si stresul poate fii unul din motivele de intarziere a menstrei sau de reducere a cantitatii ei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|