|
Nu esti logat.
Amenda pt alcool in spatiu public#1 2010-04-24 23:48:43
amenda pt alcool in spatiu publicTocmai am fost bagata in seama de 3 politisti, fix langa un bar, pe motiv ca aveam o sticla deschisa in mana. Le-am dat datele din buletin, desi mi s-a spus dupa aia ca as fi gresit. Imi imaginez ca fiind politisti ma puteau retine daca nu le dadeam. Nu sunt chiar pe dinafara in domeniu, dar as avea nevoie de niste sfaturi. Offline #2 2010-04-25 00:18:25Re: amenda pt alcool in spatiu publicCe oameni NFHH (ne fu*** de hat hat) Offline #3 2010-04-25 08:14:43
Re: amenda pt alcool in spatiu publicin ziar tot am citit ca au inceput sa dea amenzi celor care beau in public(gen parc&co) Offline #4 2010-04-25 08:20:02
Re: amenda pt alcool in spatiu publicconsumul de alcool in public e considerat contraventie si se pedepseste cu amenda Offline #5 2010-04-25 09:11:20Re: amenda pt alcool in spatiu publicfara legatura cu cazul de fata dar mi se pare o lege foarte buna...pe mine una ma deranjeaza eu sa fiu cu copilul in parc de exemplu si sa imi stea un betiv langa mine sa bage vodca in el Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-25 10:40:12Re: amenda pt alcool in spatiu publicMai dar la iesirea din bar mi se pare nesimtire sa dai amenda. Poate a iesit fata la o tigara. Nu stiu, mie mi se pare ca oamenii astia cautau si ei niste bani. Chiar sunt curioasa daca pana la urma primeste acasa amenda sau nu. Offline #7 2010-04-25 11:37:43
Re: amenda pt alcool in spatiu publicChestia e ca legea pedepseste consumul de alcool, nu faptul ca am o sticla deschisa in mana. I-am intrebat daca m-au vazut band si au zis ca m-au vazut ridicand sticla catre gura. Deci nu bausem, au si recunoscut. Offline #8 2010-04-25 12:48:42
Re: amenda pt alcool in spatiu publicBai, mie mi se pare o tampenie. Erai langa bar si nici n-ai baut din sticla aia. Poate nici nu era a ta. Care dracu era problema lor? Vai, de n-as sta exact pe treptele barului sa-mi beau berea ... pentru simplul fapt ca si treptele fac parte din proprietatea privata a barului deci nu e spatiu public Offline #9 2010-04-25 13:01:58
Re: amenda pt alcool in spatiu public
Iubesc si sunt iubita Offline #10 2010-04-25 14:04:21Re: amenda pt alcool in spatiu publiclegea e atat de tampita incat daca stai intr-un spatiu public (deci doar stai, nu si bei) cu o sticla de alcool deschisa in mana poti sa iei amenda. Insa daca stai exact in acelasi loc cu aceeasi sticla desfacuta intr-o punga de hartie nu se mai aplica In alta ordine de idei si eu am fost foarte aproape de a lua amenzi pentru consum de alcool in locuri publice desi nu deranjam pe absolut nimeni... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #11 2010-04-25 14:39:29
Re: amenda pt alcool in spatiu publicSincera sa fiu, eu am facut chestii mult mai tampite cand beam, in cei vreo 5 ani de umblat prin baruri. Odata am iesit din bar cu sticla in mana si barul era fix langa o biserica si ne-am asezat pe o parte din structura bisericii unde beam linistiti ca nu era nimeni acolo. Asta era tot undeva pe stradutele din centrul Bucurestiului. Alta data o prietena a dat un sut in sticla in peretele barului, au sarit bucati, dupa asta ne-am asezat pe jos pe peron la metrou si am inceput sa cantam. Ultima oara a fost editat de Rosa (2010-04-25 14:46:20) Offline #12 2010-04-25 14:46:23
Re: amenda pt alcool in spatiu publicCe bar era, Rosa? Offline #13 2010-04-25 16:37:50
Re: amenda pt alcool in spatiu publicFire Offline #14 2010-04-25 16:42:29
Re: amenda pt alcool in spatiu publicCe tampenie! Din Fire iesi direct pe pasarela aia de lemn care e acolo de cand incepusera reconstructia stradutelor. Aia chiar se poate numi terasa! Offline #15 2010-04-26 12:55:10
Cea mai mare greseala a fost ca le-ai dat buletinul.Daca nu le dai buletinul si le spui datele sa le verifice prin statie nu iti dau amenda pentru consum de alcool in spatii publice ci pentru nedetinere de act de identitate(adica minim 50 de lei,maxim 200 de lei) iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #16 2010-04-26 13:14:48
Re: amenda pt alcool in spatiu publicPai nici asa nu imi convenea.In clipa asta stau atat de prost cu banii, incat ma tin de fiecare moneda cu dintii. Asa ca fac tot ce pot sa nu iau nici o amenda, pentru ca la urma urmei, prin starea de fapt constata, eu nu faceam nimic rau. Si sa vad eu ca demonstreaza ei contrariul pana la punctul in care sa nu mai existe dubii despre vreo vina a mea. Mai depinde si de ce judecator dau. Offline #17 2010-04-26 15:44:20
Exista un risc destul de mare sa pierzi procesul,daca se ajunge acolo,deoarece ar trebuii sa ai un avocat foarte bun cu experienta si foarte interesat de cazul tau,pentru ca judecatorul il va sustine pe politist.Iti spun chestiile astea deoarece eu sunt din sistem si stiu despre ce e vorba. iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #18 2010-04-26 23:19:18
Re: amenda pt alcool in spatiu publicPoate sa ii sustina pe politisti, dar asta nu inseamna ca o sa faca abstractie de lege. Si da, am o avocata foarte buna, care mi-e si maestra. Ultima oara a fost editat de Rosa (2010-04-26 23:23:42) Offline #19 2010-04-26 23:35:39
Re: amenda pt alcool in spatiu publicEu zic ca sunt mari sanse sa castigi procesul. Ei isi vor trimite un reprezentant incompetent, care NU a fost la locul faptei, tu te reprezinti singura si vii cu 2 martori si gata. proces castigat. eu asa am facut la toate amenzile Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|