|
Nu esti logat.
Ce parere aveti???-2#20 2010-04-26 16:36:42
Re: ce parere aveti???Multumesc, cary si eu iti doresc numai bine si sa fie totul ok intre voi. Offline #21 2010-04-26 16:52:03Re: ce parere aveti???Pff, cary, eu iti recomand sa il intrebi de ce ti-a spus asta acum? SI sa clarifici situatia, s-a culcat sau nu cu altele. Daca nu iti place raspunsul si ramai cu dubii propun sa te gandesti bine daca mai poti avea incredere in el, si daca nu poti, gaseste o persoana in care sa poti avea incredere. Odata ce increderea dispare eu nu cred ca mai poate exista iubire. Offline #22 2010-04-26 16:56:30
Re: ce parere aveti???imi este extrem de greu.nu stiu ce sa fac.il ador in ciuda tuturor greselilor.si in plus avem si atatia ani in spate.nu pot da asa usor cu piciorul la tot.dar nu pot trai cu ideea ca nu mai sunt singura pt el...un sarut se iarta..da mai mult nu stiu.poate si aia se iarta din iubire... Offline #24 2010-04-26 17:12:20
Re: ce parere aveti???stiu.mai ales ca eu sunt ft suspicioasa si geloasa.dar voi ce ati face?ati ierta sau ati iertat din iubire? Offline Publicitateloading...
#25 2010-04-26 17:19:20
Re: ce parere aveti???Eu nu as putea sa imi insel logodnica deoarece o iubesc nespus de mult si stiu,dar si simt ca si ea simte acelasi lucru.Cum as putea sa insel o persoana care imi ofera totul(sex,afectiune,sprijin,intelegere,etc)?Nu inteleg persoanele care au totul acasa si se refugiaza in bratele altora.Incearca sa uiti deoarece e in trecut.E adevarat ca o sa iti fie greu,dar incearca sa uiti sau sa il faci sa iti povesteasca tot.In acel moment exista 2 solutii: ori va despartiti ori va consolidati relatia. iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #26 2010-04-26 17:42:56
Re: ce parere aveti???cary,tu te auzi ce spui? Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-04-26 17:43:23) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #27 2010-04-26 17:45:53
Re: ce parere aveti???dupa tot ce am citit, am impresia ca el ti'a zis asta tocmai acum cu un cu totul alt scop...ori vrea sa vada cum reactionezi la greselile lui din trecut, ori pur si simplu a calcat iar pe bec si de daca asta e in dubii el, dar isi incearca norocul...sper din toata inima sa nu am dreptate... Offline #28 2010-04-26 17:50:28
Re: ce parere aveti???Nici eu nu vad drama in povestea asta E absolut normal, mai ales ca ati inceput relatia la o varsta atat de frageda si sincer, nu vreau sa te deziluzionez, dar nush cate sanse poate sa aiba pe viitor o relatie inceputa la varsta asta. Practic voi nu ati mai fost cu nimeni, nu ati mai facut sex cu nimeni si la un moment dat se poate sa intervina curiozitatea: cum o fi cu altu/alta ?! Atunci va incepe drama. In fine, ideea e alta. Ocupa-ti timpu si nu mai reinvia morti ca nu e cazu mai ales ca si tu ai facut exact la fel. Bucurati-va de relatie si fie ce-o fi Offline #29 2010-04-26 17:51:11
Re: ce parere aveti???crystel23 sexul e primul pe lista? If you take it personal, that's ok! Offline #30 2010-04-26 17:59:06
Re: ce parere aveti???
nu,le-am scris pur si simplu,nu neaparat intr-o anumita ordine iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #31 2010-04-26 18:07:57
asa este....la acelasi lucru ma gandeam si eu.Sunt de acord cu tine >< stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #32 2010-04-26 18:15:39
Re: ce parere aveti???^stiu, dar mi s`a parut funny cum ai spus... "imi ofera totul(sex,afectiune..." If you take it personal, that's ok! Offline #33 2010-04-26 18:28:33
exact asta am vrut si eu sa spun ! Iubesc si sunt iubita Offline #34 2010-04-26 18:31:01
Re: ce parere aveti???si daca se repeta ? nu ar trebui sa clarifice odata pentru totdeauna daca e mai puternica relatia, legatura pe care si`au creat`o sau curiozitatea si dorinta de libertate? macar asa...sa stie fiecare ce are de facut Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2010-04-26 18:33:11) If you take it personal, that's ok! Offline #35 2010-04-26 18:31:25
Re: ce parere aveti???pt mine e chiar dureros daca el s-a culcat cu alta.nu sunt ipocrita ci pur si simplu nu as intelege de ce?ca doar i-am dat tot ce isi poate dori din punctul asta de vedere.nu sunt ipocrita ci pur si simplu as vrea sa stiu ca in ciuda greselilor noastre suntem doar unul pt celalalt.:(poate este cine ma intelege.eu totusi cred ca avem un viitor chiar daca suntem de atata timp impreuna.asa ne cunoastem bine.mie nu mi-ar trebui acum alt baiat... Offline #36 2010-04-26 18:33:28
Re: ce parere aveti???nu esti ipocrita...esti mica... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #37 2010-04-26 18:41:08
Re: ce parere aveti???am 20 de ani.poate sunt mica...nu stiu...si poate uneori si eu am fost curioasa dar nu am mers mai departe pt ca nu cred ca merita pt o partida de sex care tine cateva minute sa ajung sa pierd baiatul pe care il iubesc....apropo tu cati ani ai wild_wind? Offline #38 2010-04-26 18:41:53
Re: ce parere aveti???Mai cary, nu e vorba de oferit tot. Un om poate sa-ti ofere totu si sa nu fie ceea ce iti doresti TU. Eu o stiu prea bine Daca ar fi facut-o, nu ar fi facut-o pentru ca nu i-ai oferit tot ci tocmai ce spuneam mai devreme, poate din curiozitate din dorinta de a vedea cum o fi cu alta. Dar noi aberam aici, poate ca el nu s-a culcat cu alta/altele ci doar a avut acele iesiri, care ierte-ma D`zeu, mie mi se par normale Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|