|
Nu esti logat.
Eficienta anticonceptionale#1 2010-04-26 20:20:03
eficienta anticonceptionalebuna...am avut pe 3 februarie intrerupere de sarcina(aspiratie-6 sapt) dupa care doctorul mi-a prescris anticoncetionale..milligest..le-am luat corect singurul lucru gresit a fost k in loc de pauza de 7 zile am facut doar 5 sau 6.la 5 saptamani nu imi venise inca.s-a descoperit k avusesem sarcina gemelara..cu greu m-a chiuretat la 12 saptamani..a fost groaznic...in ziua chiuretajului eram la a 19 a pilula de pe folia de anticonceptionale..am luat in continuare corect..vreau sa stiu daca au fost la fel de eficiente pilulele chiar dak le-am luat si inainte de avort si am continuat dupa?(la vreo 9 zile dupa chiuretaj am avut un fel de joaca cu al meu pr dar nu si-a introdus penisul in vagin,singura chestie e ca a ejaculat pe langa labii sau mai sus..de atunci am cam stat cu grija...chiar daca luasem anticonceptionale .am luat si urmatoarea folie iar acum dupa terminarea ei la fix o luna 19 martie-19 aprilie mi-a venit menstruatia mai am motiv de ingrijorare?am uitat sa sp ca de la chiurej si pana in ziua menstruatiei am avut zilnic nijte scurgeri maronii uneori si putin sange...si intr-o zi un cheag mare de sange..dar la 10 zile dupa chiuretaj am fost la doctor si mi-a sp ca totul e ok iar acum cand mi-a trecut menstra nu mai am nici un fel de schurgeri) va multumesc Ultima oara a fost editat de alyxa (2010-04-26 20:26:57) Offline #2 2010-04-26 21:25:58
Re: eficienta anticonceptionaleAnticonceptionalele si-au facut efectul. Si, sincer, daca nu a ejaculat in interior, sansele de sarcina sunt zero. Scurgerile puteau fi datorate ori chiuretajului, ori pilulelor. Nu e motiv de ingrijorare. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-04-27 19:52:28
Re: eficienta anticonceptionalemultumesc ptr raspuns...mi-am facut astazi un test si mi-a iesit negativ....mi-am luat orice grija de pe suflet... Offline #4 2010-04-27 20:43:23
Re: eficienta anticonceptionaledeci la 9 zile dupa chiuretaj ai avut contact si la 10 zile te-ai dus la medic? dar tie nu ti-a spus ca trebuie evitat contactul minim 3 saptamani dupa chiuretaj? Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #5 2010-04-27 20:49:33
Re: eficienta anticonceptionaleDar nu spune ca la 9 zile a avut contact ... din contra ... Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-27 20:57:38
Re: eficienta anticonceptionaleexact..nu si-a introdus...a fost o simpla'joaca'...si doctorul a sp k dak ne simtim bine ne putem relua viatza la normal chiar de a 2a zi(chiar si cea sexuala)..... Offline #7 2010-04-27 21:22:31
Re: eficienta anticonceptionaleAlyxa dupa un chiuretaj, e recomandat sa ai repaos sexual cel putin 3-4 saptamani. Cam atat dureaza pana se reface organismul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2010-04-28 13:59:35
Re: eficienta anticonceptionale
hai mai cum sa zica doctorul asa ceva?unii doctori nici macar nu merita sa li se spuna doctori,se stie destul de clar ca un avort e un avort ,nu e o joaca,poti avea mari probleme daca faceti sex de a doua zi,eu te sfatuiesc sa stati linistiti o perioada pt binele tau Offline #9 2010-04-28 15:55:20
Re: eficienta anticonceptionaleMa intreb daca cineva care poate spune o asemenea tampenie, cum ca poti sa-ti incepi viata sexuala chiar si de-a 2- a zi dupa un avort, poate fi numit medic.Nu e deloc normal, asteapta sa treaca macar 3 saptamani daca nu poti sa stai 1 luna, adica eu cred ca sanatatea e pe primul loc si merita sa asteptam pana organismul revine la normal. Offline #10 2010-04-28 18:23:52
Re: eficienta anticonceptionaleam fost cuminte apoi...iar acum deja a trecut 1 luna si 10 zile:D Offline #11 2010-04-28 19:48:06
Re: eficienta anticonceptionaleai atunci ai liber .... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|