|
Nu esti logat.
USTURIME AJUTOR#1 2010-04-26 21:58:44
USTURIME AJUTORFetelor, o intrebare ..ce poate fii usturimea inainte de menstruatie ? la analiza vaginala nu mi-a iesit nimic. am zile cand nu ma ustura si zile cand ma ustura. si nu stiu daca are vreo legatura dar sunt cam nervoasa in zilele cand usturimea e prezenta ? sa fie de la stres oboseala ? MULTUMESC Offline #2 2010-04-26 22:02:54Re: USTURIME AJUTORte ustura in ce sens? in interiorul vaginului? la urinare? e asociata cu mancarime? da-ne mai multe detalii Ultima oara a fost editat de Emilya (2010-04-26 22:03:13) Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2010-04-27 00:09:28
Re: USTURIME AJUTOR
cred ca ai infectie urinara. fa-ti o analiza a urinei (chiar si o urocultura) in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #4 2010-04-27 00:40:03
Re: USTURIME AJUTORŞi mie mi se ?nt?mplă la fel, dar mă ustură doar ?n ziua c?nd apare menstruaţia, şi doar la prima s?ngerare, după aia nu mai simt nimic. Mi s-a ?mt?mplat de 2 ori, luna aceasta şi luna trecută. “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #5 2010-05-01 23:45:21
Re: USTURIME AJUTORbuna am si eu o problema.de cate ori partenerul meu ejaculeaza in mine ma ustura vaginul ingrozitor daca mai continua penetrarea. daca ma spal imediat si continuam dupa nu am nicio problema.are cineva vreo idee,vreun sfat? multumesc Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|