homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgeri ciudate

#1 2010-04-26 23:14:06

catalina.puscasu
New member
Inregistrat: 2010-01-25

scurgeri ciudate

de ceva timp am niste mancarimi groaznice intre anus si vagin.ma scarpin pana mi se duce pielea....si cateodata mai am si niste scurgeri ciudate,abundente,branzoase.azi erau maro inchis si miroseau a paine calda.am problemele astea de cand am racit putin acolo jos.am luat postinor luna asta,are ceva de-a face?am citit ceva despre candida,simptomele sunt asemanatoare.trebuie sa merg la doctor? sm

M-am mai uitat pe forum la discutii si am vazut niste simptome,le am cam pe toate in afara de durere in timpul actului sexual...si nici partenerul nu are nici una.ce as putea sa am?

Ultima oara a fost editat de catalina.puscasu (2010-04-26 23:22:18)

#2 2010-04-26 23:24:28

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: scurgeri ciudate

Catalina acele scurgeri branzoase ar putea fi de la candida sau de la vreo alta infectie...in acest sens ar trebui sa consulti un medic si sa iti faci niste analize. Nu este o regula ca si partenerul trebuie sa aiba simptome, deci... Scurgerile maronii ar putea fi spotting din cauza postinorului. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-05-07 18:26:31

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

pfff....nu stiu ce se intampla, ieri si azi mi-au aparut niste scurgeri maronii fara miros, nu foarte abundente.....acum vreo 3 luni mi-am facut pap si colposcopie, mi-a iesit doar o mica inflamatie pt care nu am facut niciun tratament....totul a fost normal pana ieri hmm ....sex am facut numai cu prezervativ si nu au fost accidente....mentionez ca zilele astea ar trebui sa imi vina si ciclul, pe luni dupa calculele mele.....roll se pare ca tre sa vizitez iar ginecologul dupa ciclu, dar voi ce credeti ca ar putea sa fie? neutral

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#4 2010-05-08 11:20:18

deea_a
New member
Inregistrat: 2008-12-20

Buna fetelor!
Am o mica problema...inainte de a ma duce la doctor,as vrea sa stiu niste pareri.
Secretia mea este anormala in ultimul timp,in sensul ca e foarte abundenta. Este de culoare alba,foarte consistenta,nu am mancarimi sau usturimi,nu are miros...adica are un miros specific,insa nu unul care sa ma panicheze,doar ca e foarte abundenta,peste normal. Cateodata se strange in cheaguri mici acolo inauntru.
Acum,intrebarea mea este...poate fi din cauza spalaturilor vaginale? Pentru ca recunosc,fac prostia de a ma spala foarte des inauntru,mai mereu,la fiecare dus,cu apa,iar apa mea este foarte calcaroasa din cate stiu. E posibil sa fie chestia asta de vina?? Mentionez ca am avut Gardenella acum 2-3 ani,insa am tratat-o. Dar din cate am citit,la Gardenella apar mancarimi sau usturimi,apare miros...
Ce credeti ca ar putea fi? Si in cazul in care doar mi-am dezechilibrat flora vaginala,asta il poate afecta si pe prietenul meu? Pentru ca am impresia ca si el are niste chestii,dar nu spune. Sau e altceva?  Mentionez ca avem o relatie stabila, nu a avut raporturi cu alte fete,si chiar daca ar fi avut,ar fi folosit prezervativ.
Multumesc!

#5 2010-05-09 11:03:02

lri
New member
Inregistrat: 2010-04-08

deea_a a scris:

Buna fetelor!
Am o mica problema...inainte de a ma duce la doctor,as vrea sa stiu niste pareri.
Secretia mea este anormala in ultimul timp,in sensul ca e foarte abundenta. Este de culoare alba,foarte consistenta,nu am mancarimi sau usturimi,nu are miros...adica are un miros specific,insa nu unul care sa ma panicheze,doar ca e foarte abundenta,peste normal. Cateodata se strange in cheaguri mici acolo inauntru.
Acum,intrebarea mea este...poate fi din cauza spalaturilor vaginale? Pentru ca recunosc,fac prostia de a ma spala foarte des inauntru,mai mereu,la fiecare dus,cu apa,iar apa mea este foarte calcaroasa din cate stiu. E posibil sa fie chestia asta de vina?? Mentionez ca am avut Gardenella acum 2-3 ani,insa am tratat-o. Dar din cate am citit,la Gardenella apar mancarimi sau usturimi,apare miros...
Ce credeti ca ar putea fi? Si in cazul in care doar mi-am dezechilibrat flora vaginala,asta il poate afecta si pe prietenul meu? Pentru ca am impresia ca si el are niste chestii,dar nu spune. Sau e altceva?  Mentionez ca avem o relatie stabila, nu a avut raporturi cu alte fete,si chiar daca ar fi avut,ar fi folosit prezervativ.
Multumesc!

ciao wave ,

parerea mea dupa cum descrii situatia as crede ca ai candida , e adevarat ca acele spalaturi nu fac bine si faci usor candida, sfatul meu e sa mergi sa iti faci o analiza de secretie+o cultura si vei stii exact ce te deranjaja!

sanatate multa!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.