|
Nu esti logat.
Rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...#1 2010-04-28 10:26:34
rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...Am o problema urata cu retinerile de apa, sunt perioade cand de la o zi la alta se vede la cantar si o diferenta de 4 kilograme in plus... si nu numai la cantar desigur, eu am tot timpul in dulap haine care imi vin bine acum si haine cu 2-3 marimi mai mari, pentru perioadele cu retineri... Problema e veche, o are si mama mea, o am si eu de cand eram bebelus, am umblat la doctori, toate sunt ok, nu folosim sare deloc (doar ce iau din alimentatie), am incercat tot felul de diete, activitati fizice si pana la urma m-am resemnat, nu am ce face, nu au efect nici leacurile diuretice (naturiste sau medicamentoase), asta sunt si ma accept asa. Offline #2 2010-04-28 10:30:33
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...?ncearcă la farmacii naturiste, pentru că e o plantă medicinală și ai ceva șanse să găsești pe acolo Offline #3 2010-04-28 10:39:36
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...in piata astra la tarabe trebuie sa aibe, uita-te mai bine in orice piata. se fac si prajituri bune mie imi place compotul. Offline #4 2010-04-28 10:41:17
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...la mine la tara se zice lebarb are bunica in gradina de cand ma stiu.mama acreste borsul cu zeama de la ea sau face prajituri. expect the worst , hope for the best! Offline #5 2010-04-28 10:42:53
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...
Am intrebat deja Au doar pastile cu extract de rabarbura si sincer, nu ca n-as avea incredere in produsele de la plafar dar am o retinere cand ma gandesc si la simpla procesare a plantei ca sa devina pastila O prefer asa, proaspata si fiarta un minut, asta mi-a functionat de minune, cu asta as vrea sa continui Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-28 10:44:58
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...cauta pe la babute prin piata, poate reusesti sa sensibilizezi vreuna sa-ti dea sa cultivi tu. nu stiu exact cum se inmulteste dar de crescut creste repede si nu e o planta pretentioasa. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #7 2010-04-28 10:45:42
Piata Asta e piata din Steagu, nu? aia de langa Orizont adica Pana acum am cautat in bartolomeu si in tractorul, n-am ajuns si pe acolo. Cautand informatii despre planta, am gasit si eu o gramada de retete, abia astept sa le incerc pe toate Offline #8 2010-04-28 10:51:45
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...da piata de langa orizont. ia tarabele la rand. chiar nu stiu sigur daca sunt dar e o planta ieftina care creste repede. ar trebuisa fie pt ca se fac prajituri si inca e cautata. Offline #9 2010-04-28 10:53:35
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...Alinda, nu cred ca mai gasesc babute prin piete, ca s-au speriat de Boc, ca trebuie sa-mi dea bon fiscal pentru trei tulpini de rabarbura Offline #10 2010-04-28 10:59:43
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...poate are cineva de aici sau cunoaste cineva dar chiar daca te duci la tarani si intrebi daca nu au prin gradina e imposibil sa nu aiba. Offline #11 2010-04-28 11:26:57
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...Multumesc SoareleMeu Offline #12 2010-04-28 11:39:58
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...incearca sa ii intrebi de labarbura. succes. si da e o buruiana pt ei pt ca nu fac nici un profit daca o au in gradina. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2010-04-28 11:41:52) Offline #13 2010-04-28 11:57:33
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...si mie imi place tare mult, zoze. si din pacate nu e prea cunoscuta planta asta... totusi, de regula taranii (autentici) o cunosc si o vand. o trece si valul asta de isterie cu bonul si vor reveni bietii oameni prin piete... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #14 2010-04-28 12:10:35
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...zoze mama gasesti in piata steagu,dar nu stiu daca mai este timpul ei,dar aveau din belsug Offline #15 2010-04-28 13:24:46
E singura piata mare din brasov la care nu am ajuns inca O sa fac tot posibilul sa ajung maine acolo, timpul ei din cate stiu abia a inceput, femeia de la care am avut rabarbura asta a zis ca are in gradina si acum i s-a facut si se tot face pana la sfarsitul verii deeeeeci poate am noroc macar de vreo 2 luni de cura cu rabarbura / labarbura / rabarba / rubarba / lebarb - cred ca o sa imi notez toate variantele si o sa merg cu listuta in piata : "buna ziua, nu va suparati, aveti rabarbura / labarbura / rabarba / rubarba / lebarb?" Ultima oara a fost editat de zoze (2010-04-28 13:25:23) Offline #16 2010-04-28 13:25:30
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...in piata dacia ai fost? Offline #17 2010-04-28 14:35:34
aa...nu unde-i piata dacia? Imi cer scuze ca va tot cer indicatii, nu sunt exact din Brasov, sunt din codlea, cunosc orasul asa, in mare, dar nu stiu chiar toate pietele Offline #18 2010-04-28 14:38:19
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...langa gara,pe garii nr 4 parca mai exact Offline #19 2010-04-28 16:03:18
Re: rabarba / rabarbura / rubarba ... de unde iau?! Va rog...hmm... de aia nu stiam dar am si aflat pe unde e Deci maine trec pe lista si astra si gara... cam departe una de alta Ultima oara a fost editat de zoze (2010-04-28 16:03:44) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|