homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Varsat de vant-3

#39 2012-04-06 14:16:37

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: varsat de vant

Am patit-o si eu sad.. A facut sor`mea, si am stat o zi cu ea in casa, dupa m-am mutat..Si la fix 2 saptamani am facut si eu.Adica ieri..
Ma mananca ingrozitor, si mi s-au umflat amigdalele.. Deci, ce am voie sa mananc/beau ? Pana acum m-am hranit cu lactate,piureuri,ceaiuri,si salate...
AA, si medicul a zis ca daca nu fac febra si tin regim [pe care oricum nu l-am inteles] la paste as avea voie sa ies din casa..Ce ziceti ? cesafac

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#40 2012-04-06 15:15:39

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

si eu am avut acum cativa ani buni...
mai e o saptamana pana la Paste, daca iti trec toate bubitele poti sa iesi, daca nu, nu. Eu nu am tinut niciun regim la niciun fel de bube din astea si le-am avut cam pe toate. Sa stai la caldura, nu in tricou si pantaloni scurti.
Aaa, ca uitam, sa nu te scarpini si sa nu le rupi le rupi iti raman semne neutral eu am unul pe frunte, nu foarte sesizabil, dar din pacate e acolo.

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#41 2012-04-06 17:01:40

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

si eu am avut varsat de vant chiar inainte de Pasti, insa nu am tinut niciun regim. daca am facut febra am luat paracetamol, iar daca ma mancau bubele (ceea ce se intampla tuturor), dadeam cu mixtura mentolata (de aia alba). doctora mi-a zis multe chestii, precum sa nu ma spal pe cap, sa nu ies afara bla bla.
nu am putut sta in casa inchisa mai mult de 4 zile si am iesit afara.. m-am spalat si pe cap tot la 3 zile si n-am murit. mi-a trecut cam in a 3a saptamana.
iti zic sa faci cum te simti tu bine, fara regim, fara alte chestii. daca vrei sa iesi afara, iesi, doar sa nu stai in frig sa mai si racesti, ca acum ai sistemul imunitar slabit.

sa nu te scarpini, cum zice alyush, ca eu am stat cu un var de al meu mai mic in perioada aia si din greseala ca nu stia ce am pe tampla, mi-a rupt o bubita, adica o crusta (care se face dupa ce ele se sparg de la sine) si mi-a ramas urma. eu am avut bube si in "cerul gurii" si mi s-au spart.. inca am gaura lol

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#42 2012-04-06 17:06:59

alyush
Platinum member

ca tot zicea hai_faiv de bube in gura, eu in perioada aia am slabit muuult hjarta ca imi iesisera multe bube in gura si nu puteam manca lol

#43 2012-04-06 17:30:30

QueenOfRoses
Moderator

Pai mama e disperat cu regimul.. ca afecteaza pancreasul daca mananc zahar.. oricum am mancat cam ce am simtit ca mi-ar prii.. adica lactate multe, cartofiori fierti, salate, pireuri, si bag ceai si apa la greu ca ma simt foarte deshidratat.. Sper sa-mi treaca pana la Pasti, ca daca nu o sa ma deprim lol..

Oricum am gasit intr-o carte ca regimul trebuie sa fie lacto-fainos-zaharat....Si mama nu intelege..si refuza sa-mi dea orice are zahar..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Publicitate

loading...

#44 2012-04-06 17:34:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

zaharul nu cred ca-ti face bine oricum, mai ales cand sistemul tau imunitar e deja afectat
eu stiu ca trebuie sa mananci lucruri usor digerabile, supe, piureuri de legume... nu stiu daca are vreo baza stiintifica regimul asta
sa treaca repede  puss

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-04-06 17:34:22)

#45 2012-04-06 17:35:25

alyush
Platinum member

sad
mama ta a avut cand a fost mica? a mancat dulciuri in perioada aia? intreb asta pt. ca mai demult nu se stia de atatea lol

#46 2012-04-06 17:40:58

QueenOfRoses
Moderator

heim par
Aly, nu a avut.... Si abia am pus niste zahar in ceai.. Oricum mananc chestii usoare, si pe care le agreez.. Desi nici nu-mi prea vine..Ma simt foarte slabita..

#47 2012-04-06 17:52:54

alyush
Platinum member

Incerca sa te odihnesti si sa stai la caldura ca sa iti iasa cat mai multe si mai repede (se zice ca bubele astea ies la caldura, sau cel putin eu asa stiu)... o sa treaca >big_smile<puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.