|
Nu esti logat.
Citire repartitoare de caldura#1 2010-04-29 20:08:40
citire repartitoare de calduraBuna Offline #2 2010-04-29 20:10:18Re: citire repartitoare de calduradin cate stiu indezul i se da tot administratorului asa ca poti sa le citesti frumos si sa te duci cu citirea la administratie Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2010-04-29 22:03:56
Re: citire repartitoare de caldurasi la mine vin dar eu nu le-am deschis in viata mea usa! nu stiu cum e in alte parti, dar la mine pe scara exista o cutie pe care scrie "administratie" din care pot sa isi ia frumos hartiuta si sa ma scuteasca "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2010-04-30 12:23:10
Re: citire repartitoare de caldurala mine au venit ei personal mereu,in fiecare luna de iarna...nu am avut probleme..a fost ok.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|