homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de o lamurire din partea doctoreseei

#1 2010-04-30 10:11:06

reginutza
New member
Inregistrat: 2010-04-08

Am nevoie de o lamurire din partea doctoreseei

Luna trecuta dupa ciclu am inceput un tratament de 10 zile cu ovule klion, luna asta ciclul mi-a venit cu intarziere si mi-a venit foarte putin, aproape deloc, eu avand un ciclu destul de abundent pana acum. Oare ce poate fii, sa fie de la ovulele alea, sa-mi fii dereglat in vreun fel organismul, sau e posibil sa fii ramas insarcinata, astept un raspuns de la d-voastra. Va multumesc.

#2 2010-04-30 10:39:09

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Am nevoie de o lamurire din partea doctoreseei

Iei anticonceptionale? Ai avut contacte sexuale neprotejate? De ce iti pui problema unei sarcini?

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-05-06 12:23:22

reginutza
New member
Inregistrat: 2010-04-08

andreea_andy2 a scris:

Iei anticonceptionale? Ai avut contacte sexuale neprotejate? De ce iti pui problema unei sarcini?

Nu, nu iau anticonceptionale, pai problema sarcinii mi-am pus-o in urma faptului ca mi-a venit asa putin cantitativ, pt. ca eu il aveam foarte abundent, acum este a noua zi si acel ciclu s-a transformat intr-o scurgere maronie-albicioasa foarte enervanta, ma simt tot timpul umeda, ce poate sa fie, medicul meu este plecat in strainatate, de aceea am apelat la voi, poate a mai patit careva la fel si poate sa-mi dea un indiciu ceva, astept un raspuns. supa

#4 2010-05-06 13:23:11

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Au fost fete pe forum care au avut dereglari de la ovule, insa nu stiu ce sa-ti spun. Ai avut contacte sexuale neprotejate? Pentru ca o asemenea menstra poate fi cauzata si de alte probleme, nu e neaparat menstra peste sarcina.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.