|
Nu esti logat.
Sangerari zilnice timp de o luna#1 2010-04-30 13:10:39
Sangerari zilnice timp de o lunaLuna trecuta am inceput sa iau anticonceptionale din prima zi de menstruatie la ora exacta zilnic.Am inceput cu Rigevidon iar dupa termanarea menstruatiei am avut in continuare sangerari de culoare maronie sau chiar rosie zilnic..m-am gandit k este din cauza anticonceptionalului si le-am schimbat dupa terminarea pilulelor albe cu Marvelon...precizez k rigevidon am luat fara recomandarea medicului si am trecut la marvelon deoarece in trecut mai luasem fara nici o problema...Nu stiu ce sa fac deoarece sangerarile continua si este foarte neplacut deoarece produc si un miros neplacut....Daca cineva ma poate ajuta cu ceva sfaturi as fi foarte recunoscatoare... P.S As putea fi insarcinata si acestea sa fie semnele? Offline #2 2010-04-30 13:14:45
Re: Sangerari zilnice timp de o lunaEu cred ca e spotting... intr'o posibila sarcina nu ar avea ce cauta simptomele astea. Totul se va regla in cateva zile/saptamani, daca zici ca de la Marvelon nu ai avut probleme daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2010-04-30 13:18:24
Re: Sangerari zilnice timp de o luna
Da sper sa se regleze..dar acuma mi-am amintit ca la sf lui februarie..inceputul lui martie am luat prostinor..poate sa fie un efect secundar de la acesta?un efect putin mai intarziat? Offline #4 2010-04-30 15:35:33
Re: Sangerari zilnice timp de o lunaN-are treaba cu postinorul luat cu aproape 2 luni in urma. Offline #5 2010-04-30 16:46:08
Re: Sangerari zilnice timp de o lunaHoney, in primul rand trebuie sa mergi la medic! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|