|
Nu esti logat.
Prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu alta-2#20 2010-05-04 15:04:12
Re: prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu altan-a zis nimeni că trebuie să-ți schimbi ideea. ?ți respect părerea, chiar dacă nu e una corectă, tocmai pt că fiecare e liber să aibă o părere diferită de a celorlați. asta voiam de fapt să sugerez Offline #21 2010-05-05 00:28:49
Re: prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu altaChocolate, cati ani ai? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #22 2010-05-05 10:38:52
Re: prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu alta
nu doar femeile, si barbatii. nu cred ca sunt multi cei care din iubire isi lasa partenera sa vada cum e si cu altii. astea sunt preconceptiile cu care ne-am nascut si de care greu ne debarasam... ma intreb insa daca e bine sa ne indreptam intr-o directie atat de libertina, daca renuntarea completa la apartenenta nu altereaza oare calitatea iubirii. Offline #23 2010-05-05 10:42:08
Nici parerea ta doar pt ca este A TA nu inseamna ca este cea corecta.O fi pt tine,dar nu este universal valabila. Ultima oara a fost editat de Und3rcov3r (2010-05-05 10:43:06) Offline #24 2010-05-05 11:22:56
Re: prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu altacine nu este ? ente.... Offline Publicitateloading...
#25 2010-05-05 11:30:42
nu o alterează anca, ba din contră. de abia c?nd ești 100% liber poți iubi cu toată ființa. e o libertate mai frumoasă dec?t oricare alta. preconcepțiile nu fac dec?t să ne bage ?n cap clișee care distrug ?n timp iubirea și așa ajung cei mai mulți oameni la amanți clandestini, dragoste paralelă, divorț, și-n final suferință de ambele părți, uneori implic?nd chiar și copii nevinovați de păcatele unor părinți prea ?ndoctrinați de societatea ?n care trăim Offline #26 2010-05-05 11:44:43
Re: prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu altaeu am inteles si e interesant modul tau de a privi lucrurile. fiecare are propriul sistem de evaluare a iubirii/fericirii. pt tine e important sa fii libera, pt alta poate fi important sa stie ca barbatul le langa ea e numai al ei, trup si suflet (chiar daca asta poate fi privita drept o ingradire a libertatii lui). e drept ca sistemul de valori e direct influentat de mediul in care traim, insa in toate cred ca se adauga si o nota de subiectivism. prin urmare, ceea ce tie iti pare a fi o limitare sau o slabiciune, indoctrinare, pt cel in cauza poate fi modul ideal de a iubi si a fi fericit. ce vreau sa spun, e ca nu cred ca daca toti am atinge libertatea de care vorbesti, am fi neaparat si fericiti. Offline #27 2010-05-05 11:57:29
Re: prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu altaașa e, ține mult de tipul de oameni implicați ?ntr-o relație și de modul lor de a vedea lumea, de a trăi, experimenta și de evoluția lor spirituală. foarte importante ?nsă sunt cunoașterea reciprocă, ?ncrederea și puterea sentimentelor celor doi. fără astea, totul se reduce la drama trăită de toate cuplurile care se despart din clasicul motiv al aventurilor extraconjugale. ?nsă odată pășit pe terenul ăsta minat pentru unii, ?ți dai seama c?t de orb erai ?nainte... Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-05-05 11:58:17) Offline #28 2010-05-05 12:10:26
Re: prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu alta?mi pare rău, Jess, chiar nu vreau să dezbat subiectul ăsta, ar trebui să intru ?n prea multe detalii și să dau prea multe exemple care să-i oripileze pe alții, ori mie nu-mi place să mă cert pe forum și nici să mi se suie lumea ?n cap pentru simplul fapt că nu poate accepta anumite diferențe (majore) ?ntre oameni. tot ce vreau să subliniez e faptul că diferențele astea există și nu afectează cu nimic existența celor implicați. ba din contră... Offline #29 2010-05-05 14:17:36
Re: prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu altaO mică curiozitate. Dacă o face cu alta, care-i baiul? Offline #30 2010-05-05 14:34:12
Re: prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu altaO altă curiozitate. Fără supărarea aferentă. Şi dacă-şi bagă puţa-n alta, cu ce te deranjează pe tine? Dacă-şi bagă puţa-n m?na st?ngă sau ?ntr-o gonglabilă, ?s diferenţe? Offline #31 2010-05-05 14:36:31
superba gandire!! subscriu cuvant cu cuvant! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #32 2010-05-05 15:08:31
la "metode dintr-astea" (in special cea manuala) recurg aproape toti, indiferent daca au sau nu partenera care sa-i satisfaca. Offline #33 2010-05-05 15:22:23
Re: prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu altasincer sa spun!nu imi e mai deloc teama pentru asta!ca stiu ce e intre noi si cat de mult ma place!Nu,nu imi e tema pentru asta vorbim diseara mai mult daca vei avea chef Offline #34 2010-05-05 15:24:13
Re: prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu altaŞi dacă omul e ?nnebunit de tipa respectivă şi vrea să răm?nă cu ea, nu apare niţică teamă? Offline #35 2010-05-05 15:29:35
Re: prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu altavorbim diseara your_bunny!am fugit!pup Offline #36 2010-05-05 17:14:44
Re: prietenul meu ar fi curios cum este sa faca sex cu altaRiscul ca parterul/a sa isi gaseasca pe altcineva e la fel de mare fie ca e liber sa experimenteze fie ca nu. Cat despre inselat: care inselat? Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-05-05 17:17:00) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #37 2010-05-05 22:04:08
hello jess...uite abia am ajuns si voi pleca iar pe la vreo 11...revenind la subiectul nostru Offline #38 2010-05-05 22:29:11
te referi daca eu pe el sau el pe mine?in discutie au fost ambele variante... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|