Relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D-6
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
Re: relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D
Jeniffer a scris:candy_evil a scris:Loveable a scris:tu ai o fixatie pe tipa aia, pe bune.
nu e o fixatie...imi place foarte mult. e o tipa desteapta, culta...cu bun simt. vorbeste frumos, e inteligenta...are simtul umorului , ne simtim bine impreuna ....are un caracter bine definit, e dulce, tandra...fara prejudecati si cu o influenta erotica intensa asupra mea....
v-ati vazut deja??
nu
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
atunci cum se simt bine ?
- candy_evil
- New member
- Inregistrat: 2009-12-28
Jeniffer a scris:daca nu te deranjeaza ca ea si-ar trage-o cu altul nu stiu ce il mai tine langa ea....copilul creste...daca pentru el nu divortati ....mai bine ati face-o pt ca o viata ai
intr-o situatie si intr-o viata ideala, lucrurile ar trebui sa se petreaca asa:
eu vorbesc cu ea, ii spun ca nu mai simt nimic pentru ea dar o respect, si o iubesc in felul meu, mai ales ca am trait atatea impreuna ea accepta, imi surade si imi spune: bine dragul meu, ce vrei sa faci? vom continua in bune relatii, pentru ca suntem parinti responsabili si nu vrem ca baiatul nostru sa sufere... si apoi, fiecare isi recompune viata asa cum crede mai bine de cuviinta... right?
dar nu e o situatie ideala....din pacate
- candy_evil
- New member
jeniffer...nu ne-am vazut inca face 2 face... ne simtim bine impreuna...asa cum suntem acum, adica o relatie "virtuala"
- Madalina85
- Addicted member
Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-05-04 00:37:36)
- Loveable
- Diamond member
de ce nu e? tie de ce ti-e frica de fapt? ca vad ca tu i-ai spune ca nu mai simti nimic pt ea si ca vrei sa va despartiti (daca o respecti nu o inseli.)
- candy_evil
- New member
Loveable a scris:de ce nu e? tie de ce ti-e frica de fapt? ca vad ca tu i-ai spune ca nu mai simti nimic pt ea si ca vrei sa va despartiti (daca o respecti nu o inseli.)
mi-e frica de reactia ei...nu vreau s-o fac sa sufere....sau mai stiu eu ce, daca as sti ca ar accepta sa ne despartim in mod "prietenos"...as face-o in momentul asta. si chiar as fi recunoscator, sunt convins ca ar fi mult mai bine pentru toti 3... dar asta nu e posibil, o cunosc...si stiu ca ar face o drama din toata situatia asta... si cred ca 99% din fetele de aici ar fi de partea ei... hm...
- Madalina85
- Addicted member
eu nu!
dar prietena de pe net e de acord sa isi lase iubitul pt tine?
- Loveable
- Diamond member
mai, daca nu mai merge, nu mai merge. daca nu mai vrei, nu mai vrei. e groaznic pt ea, e nasol...asta e... macar ai avut bunul simt si i-ai spus-o, ai lasat-o sa isi vada de viata ei... in schimb daca o inseli, da, atunci probabil toate fetele ar fi de partea ei..
daca nu o mai iubesti, cum vrei sa fie viata ta de acum incolo? cu sotia acasa toate bune si frumoase, si tu f*ti in dreapta si in stanga la greu? crezi ca o sa fii fericit asa? sau ea? sau copilu?
Ultima oara a fost editat de Loveable (2010-05-04 00:36:02)
- Loveable
- Diamond member
deci daca mai zici de mecanic si monoton si conventional dupa 3 ani (folosind asta ca regula), io vin si te bat cu mana mea
Ultima oara a fost editat de Loveable (2010-05-04 00:37:34)
- candy_evil
- New member
Jeniffer a scris:eu nu!
dar prietena de pe net e de acord sa isi lase iubitul pt tine?
cred ca da....adica da, asa mi-a spus, dar nu stiu ce sa cred. eu oricum nu i-as cere asta si nici nu i-as insinua nimic pana nu as rezolva problema mea...nu pot sa o incurc sau sa ii provoc false sperante sau iluzii, sincer n-as putea sa ii fac asta pana nu rezolv clar cu sotia mea.
- Loveable
- Diamond member
pai mai devreme spuneai ca niciunu dintre voi nu e dispus sa renunte la relatiile actuale
- candy_evil
- New member
Loveable a scris:deci daca mai zici de mecanic si monoton si conventional dupa 3 ani (folosind asta ca regula), io vin si te bat cu mana mea
...love... e regula mea...si teoria mea, deci pot sa zic ce vreau...ca doar deaia e a mea:)
PS. love nu ma copiezi..."do u copy me" e o expresie pe care eu o folosesc cu intelesul: "ma intelegi?"
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
candy_evil a scris:Loveable a scris:de ce nu e? tie de ce ti-e frica de fapt? ca vad ca tu i-ai spune ca nu mai simti nimic pt ea si ca vrei sa va despartiti (daca o respecti nu o inseli.)
mi-e frica de reactia ei...nu vreau s-o fac sa sufere....sau mai stiu eu ce, daca as sti ca ar accepta sa ne despartim in mod "prietenos"...as face-o in momentul asta. si chiar as fi recunoscator, sunt convins ca ar fi mult mai bine pentru toti 3... dar asta nu e posibil, o cunosc...si stiu ca ar face o drama din toata situatia asta... si cred ca 99% din fetele de aici ar fi de partea ei... hm...
99% poate...dar asa ai face cel mai bine...daca as fi in locul ei probabil nu ti-as zambi...pentru ca nici tu n-ai face asta...dar fara scandal te-as lasa sa pleci...si as aprecia ca ai plecat inainte sa ti-o tragi cu alta...
ce rost are sa tii un om langa tine daca el nu vrea sa fie acolo? ...si ce rost are sa ii dai cu oalele-n cap cand alege sa plece inainte sa te faca pe la spate?
ca cel mai probabil ai alege tu gresit...asta este deja problema ta, nu a ei, si tu o sa platesti pentru ea ...dar de lasat sa pleci te-as lasa...decat inselata...mai bine scapata de un om care oricum nu isi mai doreste sa doarma langa mine...
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- candy_evil
- New member
Loveable a scris:pai mai devreme spuneai ca niciunu dintre voi nu e dispus sa renunte la relatiile actuale
pai da, dar am vorbit cu ea chiar astazi despre asta....si imi spune sa nu fiu foarte sigur ca n-ar renunta la relatia ei.... dar, repet...nu stiu ce sa cred...si nici nu vreau sa ma complic/confund mai mult decat sunt...
- Madalina85
- Addicted member
mai barbatul-candy ...intelegi ce te rog aici? poti sterge unde m-ai citat ? sau vrei comunicat de presa?
- candy_evil
- New member
x_ynna a scris:candy_evil a scris:Loveable a scris:de ce nu e? tie de ce ti-e frica de fapt? ca vad ca tu i-ai spune ca nu mai simti nimic pt ea si ca vrei sa va despartiti (daca o respecti nu o inseli.)
99% poate...dar asa ai face cel mai bine...daca as fi in locul ei probabil nu ti-as zambi...pentru ca nici tu n-ai face asta...dar fara scandal te-as lasa sa pleci...si as aprecia ca ai plecat inainte sa ti-o tragi cu alta...
ce rost are sa tii un om langa tine daca el nu vrea sa fie acolo? ...si ce rost are sa ii dai cu oalele-n cap cand alege sa plece inainte sa te faca pe la spate?
ca cel mai probabil ai alege tu gresit...asta este deja problema ta, nu a ei, si tu o sa platesti pentru ea ...dar de lasat sa pleci te-as lasa...decat inselata...mai bine scapata de un om care oricum nu isi mai doreste sa doarma langa mine...
x_ynna: marry me!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|