|
Nu esti logat.
(pt doctoressa)...ecografie#1 2010-05-04 15:36:22
(pt doctoressa)...ecografieAcum 2 sapt mi-a descoperit la ecograf un chist cu diamentrul de 22, 6 mm , uter AVF 4,5/2,5cm , azi am fost din nou si se pare ca a crescut ff mult , are diametrul de 38,4mm uterul 7/5/3.5 cm. Nu stiu ce sa fac, a zis sa mai astept cateva zile poate imi vine menstruatia , daca nu, sa iau duphaston . Am de cateva zile simptome cum ca mi-ar veni .A zic ca probabil din cauza nivelului progesteronului inainte de ciclu s-a si marit .Mi-a spus ca nu crede ca poate fi chist functional deoarece acela nu depaseste 2 cm .Oare ce fel de chist poate fi si cat de periculos , ce ar trebui sa fac , unde sa ma adresez ? Am 23 de ani . Offline #2 2010-05-04 15:40:48
Re: (pt doctoressa)...ecografienu cred ca e cazul sa te panichezi. intr-adevar, e ft posibil sa se fi marit chistul datorita perioadei de ciclu in care te afli, la fel cum este posibil sa se micsoreze odata cu urmatorul ciclu.
nu stiu cat e de adevarata afirmatia asta, avand in vedere ca eu am avut si chisturi de 4 cm care s-au resorbit fie cu AC, fie de la sine. ori se stie ca daca un chist nu e functional, slabe sanse sa scada. Offline #3 2010-05-04 15:45:46
Re: (pt doctoressa)...ecografie
De un an de zile am probleme cu ciclul ,imi vine o data la 3 luni . Nu am fost la medic decat acum 2 sapt cand mi-a descoperit prima data chistul . Apoi am fost la o policlinica la ginecologie ,unde numai s-a uitat pe hartia de la ecografie si mi-a prescris duphaston , fara consultatie sau altceva .Si azi surpriza asta .... Offline #4 2010-05-04 16:11:24
Re: (pt doctoressa)...ecografie3 luni de intarziere nu-s de colo. mergi la un endocrinolog bun, sa iti dea trimitere si apoi sa interpreteze niste analize hormonale. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-05-04 16:12:10) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|