|
Nu esti logat.
Spotting dupa intreruperea pastilelor contraceptive#1 2010-05-04 19:59:43
Spotting dupa intreruperea pastilelor contraceptiveNu mai iau de doua luni anticonceptionale. Prima luna menstruatia a fost normala. Luna aceasta a fost o lalaiala aiurea. In 15 a incercat sa vina, dar i-a iesit ... doar o pata. Si tot asa o saptamana jumate. Lunea trecuta a venit. Vineri a fost cea mai intensa. Din pacate a ramas un spotting, exact ca cel din primele luni de pastile... E normal? Nu mai vreau sa ma duc la medic, caci mi-am facut o multime de ecografii, chiar si un rmn, si nu am nimic. Medicul meu crede insa in continuare ca am endometrioza, care nu se vede la rmn. Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-05-04 20:00:55) Offline #2 2010-05-04 21:05:24
Re: Spotting dupa intreruperea pastilelor contraceptiveE normal ca menstra sa se deregleze dupa intreruperea anticonceptionalelor. Insa, nu cred ca e ok sa te tina atat de mult timp spottingul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-05-05 09:50:55
Re: Spotting dupa intreruperea pastilelor contraceptiveendometrioza se vedea la rmn sau la o ecografie intravaginala... #4 2010-05-05 18:48:22
Re: Spotting dupa intreruperea pastilelor contraceptive
Nimeni nu mi-a depistat ce am, desi in ultimii sase ani mi-am facut tot felul de investigatii. PAP ul a iesit ... 1. Acesta a fost primul pas. Apoi, la eco mi s-a descoperit un chist functional. Mi s-au prescris anticonceptionale. Am luat doi ani. Dar si cu ele am avut simptomele mele ciudate, toate legate de menstruatie. Mereu incepe cu o durere uterina la sfarsitul ciclului, apoi cu dureri ca un pumnal infipt in uter inca o perioada de la o zi la cateva saptamani, cum imi e norocul la respectiva menstruatie. Cele mai cumplite dureri le-am avut in toamna trecuta. Am facut un rmn. Care a surprins niste formatiuni chistice pe ovare, dar rezulatatul a fost ca totul e normal. Scria in rezultat ca formatiunile de pe ovare sunt... posibil foliculare, in conditiile in care eram sub anticonceptionale, si nu aveam cum sa am chisti functionali... Am fost la doi medici. Primul, medicul meu, care ma stie de 10 ani, nu mi-a gasit nimic. El insa e sigur ca e vorba de o endometrioza in faza incipienta. Mi-a spus ca la rmn nu se vad aderentele endometriale fine. Sora mea are endometrioza in stadiul 4, cu trei operatii la activ. La mine totul a inceput dupa nasterea fetitei. Pana atunci nu am avut nimic. Ceea ce e ciudat e ca am luat si 30 kg, pe care nu le dau jos, nici cu dieta si sport. Sigur, e greu de crezut, daca cineva mi-ar spune ca mananca doar legume si uneori se mai rasfata cu ciocolata, nu l-as crede. Dar chiar nu mint. Ecografii am facut o gramada... Si nimic. Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-05-05 18:50:35) Offline #5 2010-05-06 17:41:01
Re: Spotting dupa intreruperea pastilelor contraceptiveProblema! Am facut pauza o luna de la anticonceptionale. Luna asta le-am inceput din prima zi a menstruatiei, acum exact o saptamana. Sau ce credeam eu ca e menstruatie, pentru ca mi-a venit normal, in ziua in care imi venea de obicei, culoare normala, rosie, dar mi-a curs ff putin, am luat pastila si de atunci, secretii maronii si dureri. Am continuat sa iau pastilutele normal, dar azi, mi-a venit serios, in cantitate normala. Ce-ar trebui sa fac? Sa ma opresc sau sa iau anticonceptionalele in continuare? Daca le iau in continuare, mai sunt protejata? pentru ca practic, le-am inceput cu o saptamana inaintea menstruatiei... sau... nici nu mai stiu... ce sa faaac?! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|