homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie maronie

#1 2010-05-05 11:41:26

kriki
New member
Inregistrat: 2007-08-16

secretie maronie

Iau anticonceptionale Logest de mult timp si de ieri am inceput sa am o secretie maronie cu firicele de sange. Acum doua seri am uitat sa iau pastila la fix insa am luat-o la 1 ora jumate dupa. Medicamente nu am folosit decat extern (betadina, aciclovir crema, skinoren, zynerit) care din ce stiu nu scad efectul AC. Am secretia din cauza ca a scazut protectia? Mai am ipoteza ca s-a redeschis o rana pe col din cauza contactului sexual si de acolo secretia maro. voi ce credeti?

#2 2010-05-05 11:43:44

daenarys
Vizitator

Re: secretie maronie

pai secretia a aparut dupa un contact?daca nu nu e de la rana
cred ca sunt mult mai multe sanse sa nu mai te intelegi cu logest si s atrebuie sa le schimbi
daca ai intarziat cu pastila doar o ora jumate nu sunt probleme cu secretia smile

#3 2010-05-05 11:43:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: secretie maronie

Eu cred ca e spotting, n-a scazut protectia, dar se mai intampla, am patit-o si eu
ia pastilele in continuare si daca se repeta si luna viitoare mergi la medic, poate e cazul sa le schimbi
si mergi oricum si la un control ginecologic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.