|
Nu esti logat.
Imi curg sanii!#1 2010-05-05 23:42:25
Imi curg sanii!Buna seara tuturor. Offline #2 2010-05-06 07:49:26
Re: Imi curg sanii!contraceptive iei?o ecografie ti-ai facut? #3 2010-05-06 14:20:46
Re: Imi curg sanii!nu iau anticonceptionale, iar ecografie nu am facut. am sa merg cat de curand la doctor pt un control mai amanuntit. din cate am inteles prolactina este si cauza infertilitatii, si de asta ma tem cel mai mult. sangele se recolteaza deobicei dimineata inainte de a mananca, mie mi'au recoltat ssangele in seara cand am fost la consultatie, cei drept nu mai mancasem de vreo 4 ore, dar ma gandesc ca sa nu fi influentat rezultatul prolactinei. am sa revin la doctor pt o consultatie mai amanuntita si eventual am sa incerc in alta parte pt a putea compara rezultatele. multumesc mult!! Offline #4 2010-05-06 14:23:09
Re: Imi curg sanii!da,poate ebine s arepeti prolactina.si da dim.se recolteaza.mie medicul mi-a zis s ao fac in ziua a2a dau a3a a c.m © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|