homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale si operatia

#1 2010-05-06 20:09:57

alex1234andra
New member
Inregistrat: 2007-06-12

anticonceptionale si operatia

Buna!

Am o intrebare pt voi pe care am uitat sa o adresez dr... Maine o sa fac o operatie pentru deviatie de sept... o sa fie anestezie locala, dureaza ft putin, gen 30min... Iau anticonceptionale YAZ, deci concentratie de hormoni fff mica, am 3 zile de cand am inceput un nou blister.... Intrebarea mea este: exista efecte negative?? tbruia sa fi intrerup anticonceptionalele inainte de operatie?ar afecta cumva???

Multumesc frumos!

#2 2010-05-06 20:14:56

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: anticonceptionale si operatia

alex eu stiu ca inainte de o operatie trebuie sa ii spui anestezistului ca folosesti AC.uri...dar o operatie atat de simpla si o anestezie locala nu cred ca ridica probleme...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-05-06 22:12:23

alex1234andra
New member
Inregistrat: 2007-06-12

Re: anticonceptionale si operatia

uff... ideea e ca dr nici nu m-a intrb daca folosesc... hmmm sper sa nu am probleme maine.. big_smile ms mult de tot, x_ynaa (presupun ca vine de la Cristina big_smile) puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.