|
Nu esti logat.
Am uitat o pastila#1 2010-05-08 16:28:25
Am uitat o pastilaBuna fetelor, Offline #2 2010-05-08 17:16:37
Re: Am uitat o pastilaSi eu am patit la fel si aici pe forum mi s-a recomandat sa iau Postinor. Nu trebuie sa treaca mai mult de 72 de ore de la contactul sexual altfel acesta nu-si mai face efectul. Si cand mai uiti vreo pastila foloseste protectie suplimentara 7 zile. Bafta! Offline #3 2010-05-08 17:57:51
Re: Am uitat o pastilaOff...speram sa scap de postinor...dar cred ca e cea mai buna alegere in cazul meu... Offline #4 2010-05-09 11:49:14
Re: Am uitat o pastilaBuna ziua!...Am si eu o nelamurire.In a2a zi de menstruatie am facut sex cu prietenul meu si acesta a ejaculat in mine.Dupa 4 ore de la contactul sexual am luat Postinor2 si pe urma am luat a2a pastila dupa 12 ore.De cand am luat aceasta pastila...menstruatia mea este foarte abundenta si deja sunt in a7a zi si nu se mai opreste si normal ma tine doar 4-5 zile...Este normal?Ar trebui sa-mi fac griji? Offline #5 2010-05-09 11:51:26
Re: Am uitat o pastilaE o dereglare de la Postinor, se intampla sa mai apara. Nu prea ai ce face decat sa astepti sa se opreasca. Si pe viitor foloseste o metoda eficienta de protectie, ca sa nu mai fii nevoita sa recurgi la POstinor Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|