homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu mama...-12

#210 2010-05-17 21:49:32

persifona
Vizitator

Re: probleme cu mama...

Ce m-au distrat discutiile voastre big_smile
Frumos asa.. nici eu nu prea-i mint pe ai mei si daca o fac ma simt cam aiurea.. da uneori e mai la indemana.. :-S

#211 2010-05-17 21:58:32

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Parintii nu e nevoie sa stie tot lol Cand aveam prieten pe care il placeau ai mei ziceam ca ma duc pe la el si ma duceam la petreceri, cand aveam prieteni pe care nu il placeau, faceam invers rotfl

#212 2010-05-17 22:01:33

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Jeniffer a scris:

adik exul sau actualul big_smile?

raposatu= exu

..be the best ...fuck the rest smile))

#213 2010-05-17 22:10:33

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Loveable a scris:

...si ma suna mama si eu is in avion, si imi zice ca isi facea griji ca se auzea zgomot de metrou rotfl2 rotfl2

asa ma suna si pe mine mama cand am plecat la un chef la munte, si ei i-am spus ca sunt la 2 km de casa  roll la mine era problema ca nu prea aveam semnal..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#214 2010-05-17 22:15:56

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

foarte tari povestile, mai ales in cazul lui love si al ioanei lol .....mi-am adus si eu aminte ca acum vreo 3 ani eram cu primul meu prieten si ne-am dus la busteni intr-un weekend, in timp ce ai mei ma credeau la bucuresti....si e o strada in busteni care se cheama strada unirii, si cum ne plimbam noi pe acolo ma suna maicamea ca ce faci mama, nu esti acasa? pe unde umbli?....la care eu ce sa sa fac mama, ma plimb, pe la unirii rotfl2 ...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#215 2010-05-17 22:22:42

QueenOfRoses
Moderator

vai dea rotfl pe mine ma intreba mama cum e , si eu ma uitam la munti ca eram la 1100 altitudine si ii ziceam " foarte tare mommy, facem clatite ne distram!" rotfl

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#216 2010-05-17 22:24:31

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

rotfl

hjarta

#217 2010-05-17 22:37:57

QueenOfRoses
Moderator

rodnar sau a mai fost o faza.. i-am spus ca ma duc la majoratul uneia si defapt m-am dus la un party la un prieten.. si la 11 mama trebuia sa vb cu masa aleia, si am rugat-o pe o pritena cu 3 ani mai mare ca mine sa vorbeasca cu ea si ii zicea "stati linistita,ca nu ma deranjeaza sunt doar ele 7, le face sotul meu cartofi prajiti si se uita la film big_smile, si va inteleg perfect ca sunt si eu mama"... si tipa cu care a vorbit mama avea 18 ani rotfl

#218 2010-05-17 22:55:57

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

tare tipa lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#219 2010-05-18 00:13:59

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

Chiar m'am distrat citind  rotfl

In mare parte am vazut ca aveti mame okay .ma bucur pentru voi  wink
La mine primele saptamani o faceam acasa cand ei erau la servici  lol  cam riscant dar nu ne'a prins.Deabia la o luna s'a intamplat sa ma prinda tata cand ieseam pe la 5 noaptea din camera lui(dormeam separati.nici nu stiau ca suntem impreuna).purta pijamalele lui tata si eu eram in perioada.nu stiu cum se simte tata cand imbraca pijamalele alea...si nu vreau sa stiu  visslar  Au facut soc amandoi,va dati seama...de atunci numai dormim (dormit nu actiune) impreuna acasa la mine niciodata.Am facut odata o singura exceptie si pot sa zic ca am facut stop cardiac cand s'a dus tata la baie  rotfl  rotfl
Dar au fost de treaba in final.dupa 3 luni m putut sa dorm la el diin nou  big_smile  in aprilie cand m'am dus in bucuresti (unde sta el.eu stau in bacau) mama vroia sa dorm in alta parte.cred ca n'am putut sa zic o replica mai buna in acel moment ,,tu de ce crezi ca vreau sa dorm la el?" ,,nu stiu..." ,,nu totul este despre pat,mama.noi ne vedem odata pe luna si facem tot posibilul sa stam in acel timp pretios cat mai mult timp impreuna...".De atunci pot sa dorm, linistita la el  smile  cu tata e mai complicat dar mama ma mai acopera smile

Cel mai amuzanta chestie care a putut sa mi se intample a fost la el.noi o facem cu parintii lui in casa care nu au o treaba,bat la usa,sunt precauti (au o fiica foarte destrabalata care o facea cu ei in casa,pleaca de acasa deseori si vine peste 2 zile pentru bani de tigari si face valve etc).Odata am facut'o la el in baie (dupa o despartire de o luna dorinta e mare) si faceam baie impreuna si am zis okay,hai sa facem un pic...5minute! (ne asteptau niste prieteni in parc).o facem un pic si zic 'sti...ne asteapta hai sa mergem totusi...' 'apleaca'te' 'dar...' 'apleaca'te'. pe langa faptul ca blocul e patrat perfect cu gaura in mijloc in care geamul de la baie si bucatarie dau spre acea gaura.pe scurt toti care se aflau in bucataie auzeau tot ce se petrece in baie iar eu aveam cel mai bestial sex si tipam ca nebuna.Am iesit de acolo cu obrajii rosiiii angel  18
Nici nu stiam cum sa reactionez cand dau nas in nas cu parintii lui  rotfl  rotfl  rotfl
N'au zis nimic.Dar tot a fost cea mai nebuneasca partida ever.

In rest cat a stat pe la mine a trebuit sa o facem in public.De la bai ecologice,la malul de pe insula,la boschetii din spatele bibliotecii centrale... rotfl  rotfl
Parintii care stau pe'acasa ne'au dat experienta sexului in public.O nebunie totala! cui ii mai pasa de iarba uda,de frig,de mama care suna sa vada ce faci ...
Obisnmuiam sa facem 'una rapida' prin baie unui pub.nu auzea nimeni nimic si nici nu vedea.Mai nasol era daca cei care te asteptau afara se uitau foarte dubios cand iesea o tipa si un tip din baia fetelor...
Cea mai penibila chestia in acel pub a  fost cand chiar trebuia sa o facem.eram la capatul abstinentei si afara nu o puteam facem din cauza zapezii(totul are o limita).Si se auzeau 2 tipe afara vorbind 'stai aici de 5 minute si tot e ocupat la baie?'.cand am iesit din baie dau nas in nas cu o colega de clasa  sm

Cam atat pe moment! poate imi mai aduc aminte smile

offtopic love_t esti superba! wow  poza ta ma intimideaza!

Ultima oara a fost editat de Karren (2010-05-18 00:30:53)

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#220 2010-05-18 00:36:49

Loveable
Diamond member

tare lol
dar nu inteleg asta hmm

Karren a scris:

Deabia la o luna s'a intamplat sa ma prinda tata cand ieseam pe la 5 noaptea din camera lui(dormeam separati.nici nu stiau ca suntem impreuna)

hjarta

#221 2010-05-18 00:46:06

Karren
Full member

Loveable a scris:

tare lol
dar nu inteleg asta hmm

Karren a scris:

Deabia la o luna s'a intamplat sa ma prinda tata cand ieseam pe la 5 noaptea din camera lui(dormeam separati.nici nu stiau ca suntem impreuna)

cand venea iubitul la mine dormea in sufragerie si eu in camera mea. eu la cam pe la 12-1 ma strecuram in sufragerie sa sforaim impreuna si imi puneam ceasul la 5 ca sa ma intorc in camera mea.
Pe la 4 l'a apucat pe iubii nebuniile si nu si'a dat pantalonii de pijama jos.eu eram pe stop.
La 5 m'am dus la baie ca sa ma spal si am luate niste vata umezita ca sa il ajut pe iubitul meu sa se curete.canalizarea era cam proasta in perioada aia deci mirosul se raspandea peste tot in casa daca nu ichideam usa la baie.Am uitat sa inchid usa la baie si tata a observat (banuisc ca era treaz si a auzit ca n'am inchis usa).a inchis usa la baie si a venit in camera la mine ca sa imi zica ca n'am inchis usa la baie dar surpriza! nu eram acolo!

Ultima oara a fost editat de Karren (2010-05-18 00:47:34)

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#222 2010-05-18 00:49:35

Loveable
Diamond member

lol
dar cu ce motiv dormea la tine daca ai tai nu stiau ca sunteti impreuna?

hjarta

#223 2010-05-18 00:52:41

Karren
Full member

Loveable a scris:

lol
dar cu ce motiv dormea la tine daca ai tai nu stiau ca sunteti impreuna?

Eeeh  visslar
In vizita si omu la amici  angel 
Scuza atunci a fost ca a venit sa aduca niste carti de examen unei prietene (adevarat) si ca amicii la care trebuia sa stea nu raspundeau la telefon(minciuna)
Eu i'am zis lui mama ca dorm la o colega dar n'a mers figura si am inventat altceva... alcool

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#224 2010-05-18 08:24:44

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

ce povesti haioase pe`aici lol foarte tare karren lol

noi nu prea am avut parte de intamplari de genul [dar am tot timpul: la vara vrem sa plecam la mare, cu sau fara acordul parintilor rodnar ]avand in vedere ca detinem niste parinti destul de ok; i mean, mama si taica`su. pe tata nu`l doare nicaeri ce facem noi, maica`sa ii mai striga uneori ca in loc s`o ajute "sta si ma f*te pe la spate" (si nici nu stia ca ne`o tragem) - dar in fine, nu mai sta cu ea, deci nu prea ne doare capu`. in schimb mama si taty-lui "tin legatura" la telefon: asa a aflat taica`su ca iau antibB ca sa ne`o punem linistiti, asa a aflat mama ca in duminica in care i`am zs ca sunt in mall taica`su a venit mai devreme acasa ca sa ma vada zburand spre baie cu hainele in brate, etc etc. la un moment dat chiar ziceam ca am putea foarte bine sa o facem pe pat, in timp ce ei  doi se asaza comod cu  pungile de popcorn si comenteaza "partida" lol

If you take it personal, that's ok! wink

#225 2010-05-18 12:26:31

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

vanilleeis a scris:

noi nu prea am avut parte de intamplari de genul [dar am tot timpul: la vara vrem sa plecam la mare, cu sau fara acordul parintilor rodnar ]avand in vedere ca detinem niste parinti destul de ok; i mean, mama si taica`su. pe tata nu`l doare nicaeri ce facem noi, maica`sa ii mai striga uneori ca in loc s`o ajute "sta si ma f*te pe la spate" (si nici nu stia ca ne`o tragem) - dar in fine, nu mai sta cu ea, deci nu prea ne doare capu`. in schimb mama si taty-lui "tin legatura" la telefon: asa a aflat taica`su ca iau antibB ca sa ne`o punem linistiti, asa a aflat mama ca in duminica in care i`am zs ca sunt in mall taica`su a venit mai devreme acasa ca sa ma vada zburand spre baie cu hainele in brate, etc etc. la un moment dat chiar ziceam ca am putea foarte bine sa o facem pe pat, in timp ce ei  doi se asaza comod cu  pungile de popcorn si comenteaza "partida" lol

serios? sau ai zis-o in gluma? va

#226 2010-05-18 12:27:42

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Tot citind astea 8 pagini, si eu si mama, care mi-a dat dreptate la faza cu scuzele, trebuie sa ma consider norocoasa.

Nu mi-am mintit nicicand parintii, nici macar cand am ajuns in semi-coma alcoolica la spital (de fapt, m-a dus tata).

Cand am avut chef sa ma duc sa mi-o trag cu X, Y le-am spus direct, ca sa stie unde sunt si sa nu ma bata la cap.

In plus, prietenul meu actual doarme la mine de la o saptamana de cand ne-am combinat; ma rog, si stau intr-un fel de duplex, deci e mai ok.

Si parintii mei niciodata nu au mers pe ideea de un tip cu care sa faci sex once in a lifetime. Dimpotriva, tata ma intreaba de ce am relatii mai lungi de 4-5 luni la varsta mea, cand ar trebui sa vad ce si cum si nu sa ma leg la cap.

Si niciodata nu le-am zis ca sunt intr-un loc si sa ma duc in altul, pentru simplul motiv ca daca doamne-fereste mi se intampla ceva, poate nu aveam suficienti bani sa ma duc la spital, la politie samd...

Mai mult, desi prietenul meu doarme cam 3 zile la mine pe saptamana, inclusiv cand suntem pe sus si citim, mama si cu tata bat la usa. Asta cand e ceva mai urgent. Altfel, ma suna. Si mi-au zis ca lor li se pare normal sa faca lucrul asta, ca toti facem sex si ca nu moare nimeni daca respecta un pic de bun-simt.

Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-05-18 12:30:00)

#227 2010-05-18 13:07:10

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

Jeniffer a scris:

vanilleeis a scris:

serios? sau ai zis-o in gluma? va

era serios. ai lui au divortat anul trecut, si el a ramas cu taica`su. maica`sa il suna si`l facea in toate felurile, el tot nu voia sa mearga pe la ea...si cum nu mai avea de ce sa se lege..ii latra in telefon ca..."sta si ma f*te pe la spate" sau ca "sigur ai f*tut`o tu pe aia de`o iubesti atat" etc etc.. ma rog, pe noi ne amuza mai mult smile

If you take it personal, that's ok! wink

#228 2010-05-18 13:20:24

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

urat din partea ei...unii parinti parca au imbatranit degeaba.............

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.