homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simptom usturime+prurit- cauza?

#1 2010-05-08 22:11:59

eva
New member
Inregistrat: 2007-08-25

simptom usturime+prurit- cauza?

Buna. Acum 4 zile am constatat ca aveam o senzatie de usturime la nivelul labiilor mari.  Nu i-am dat prea mare importanta, gandindu-ma ca este doar o simpla iritatie de la lenjeria intima. Ziua urmatoare am incercat sa fac sex cu prietenul meu insa nu am reusit din cauza usturimii.  in seara respectiva senzatia de usturime a devenit insuportabila, a inceput sa apara si o senzatie de mancarime si inflamatie. Am incercat niste spalaturi vaginale cu ceai de musetel si bicarbonat de sodiu, insa nu au avut un efect spectaculos. Mentionez ca secretia vaginala nu este in nici un fel modificata . Mai mult, azi, si prietenului meu i-a aparut pe scrot ca un fel de iritatie, insotita de usturime/ prurit. deci, ce ar putea fi?  suntem destul de speriati deoarece nu stim despre ce este vorba, nu intelegem cum am luat (eu) ceea ce e acolo... am incercat sa eliminam toate cauzele (igiena deficitara, contacte sexuale cu alti parteneri purtatori), dar tot nu am ajuns la vreo concluzie.
Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat pentru ca pana marti cand voi ajunge la ginecolog mai este ceva timp ;wink Va multumesc mult

#2 2010-05-08 22:17:41

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: simptom usturime+prurit- cauza?

Mie mi se pare candida. care se poate face si din cauza alimentatiei...
as putea sa ti recomand un tratament cu iaurt ... rau nu vad dc ti-ar face.

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#3 2010-05-09 07:56:32

daenarys
Vizitator

Re: simptom usturime+prurit- cauza?

iaurt iti pui daca vrei...dupa ce mergi la ginecolog...sa alteram secretia vaginala in nici un fel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.