homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help, va rog!

#1 2010-05-08 22:35:50

florentis
Membru
Inregistrat: 2010-05-06

help, va rog!

Problema! Am facut pauza o luna de la anticonceptionale. Luna asta le-am inceput din prima zi a menstruatiei, acum exact o saptamana. Sau ce credeam eu ca e menstruatie, pentru ca mi-a venit normal, in ziua in care imi venea de obicei, culoare normala, rosie, dar mi-a curs ff putin, am luat pastila si de atunci, secretii maronii si dureri. Am continuat sa iau pastilutele normal, dar azi, mi-a venit serios, in cantitate normala. Ce-ar trebui sa fac? Sa ma opresc sau sa iau anticonceptionalele  in continuare? Daca le iau in continuare, mai sunt protejata? pentru ca practic, le-am inceput cu o saptamana inaintea menstruatiei... sau... nici nu mai stiu... ce sa faaac?!

#2 2010-05-08 22:43:43

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: help, va rog!

Parerea mea este ca ti s-a dereglat menstruatia din cauza pauzei pe care ai facut-o si de asta ai avut scurgeri. Continua cu anticonceptionalele in mod normal. In primele 7 zile de cand ai inceput blisterul te-ai protejat suplimentar? Ca daca nu a fost menstruatie atunci cand le-ai inceput nu ai fost protejata din prima zi

#3 2010-05-08 22:45:46

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

E posibil sa iti fi venit din cauza ca ai facut pauza de o luna.

Protejata esti.

Continua cu ele, fa pauza normala, un test de sarcina ca sa te calmezi si incepe o noua folie.

Prolema ar fi doar daca in ziua in care le-ai inceput si ai crezut ca e menstra sa nu fi fost de fapt si sa fi avut doar o sangerare (cum ar fi sangerarea de ovulatie care se intalneste la unele femei) si atunci, daca ai avut contacte nepotrejata de altceva in afara de AC in primele 7 zile, sa se puna problema unei sarcini. Dar cred ca nu este cazul ...

#4 2010-05-09 09:33:52

florentis
Membru
Inregistrat: 2010-05-06

m-ati mai linistit, multumesc mult!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.