homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema

#1 2010-05-10 15:31:22

anamaryna
Membru
Inregistrat: 2010-04-20

dilema

buna, acum un an am ramas insarcinata, inainte de sarcina toate analizele inclusiv pap-ul au iesit f. bine, pe la sf. sarcinii la 8 luni dr. mi-a spus foarte senina la un control de rutina ca am condilomatoza vulvo vaginala, nu avem ce sa facem in timpul sarcinii, sa nasc si ma trateaza ea ca nu e nimic grav (asa spunea, eu atunci nu stiam despre ce este vorba). Am nascut la trei luni dupa nastere m-am dus la alt doctor sa-mi spuna despre ce este vorba, am facut din nou pap care a iesit f. bine cls. 1 ,iar dr. mi-a spus ca nu am condilomatoza sa stau linistita. M-am informat, am citit mult, m-am ingrozit as putea sa am HPV (eu si sotul meu ne-am casatorit virgini). Dupa inca sase luni m-am dus la alt doctor care mi-a trintit bomba ca de fapt am condilomatoza.......
Sa-mi fac testul HPV-PCR?,  si as dori sa-mi mai spuneti este posibil sa-l fi dobandit pe parcursul sarcinii la acele controale de rutina???
PS:aceasta boala cand apare cand dispare..... ceva nu este in regula (testele spun ca nu am, dar medicul ca am, nu mai inteleg nimic) poate ma lamuriti si pe mine. mersi mult.

#2 2010-05-10 15:33:00

daenarys
Vizitator

Re: dilema

singurul test care poate s aiti spuna daca ai sau nu este etstul hpv....poate merita sa mergi si la un dermato venerolog smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.