|
Nu esti logat.
Dilema#1 2010-05-10 15:31:22
dilemabuna, acum un an am ramas insarcinata, inainte de sarcina toate analizele inclusiv pap-ul au iesit f. bine, pe la sf. sarcinii la 8 luni dr. mi-a spus foarte senina la un control de rutina ca am condilomatoza vulvo vaginala, nu avem ce sa facem in timpul sarcinii, sa nasc si ma trateaza ea ca nu e nimic grav (asa spunea, eu atunci nu stiam despre ce este vorba). Am nascut la trei luni dupa nastere m-am dus la alt doctor sa-mi spuna despre ce este vorba, am facut din nou pap care a iesit f. bine cls. 1 ,iar dr. mi-a spus ca nu am condilomatoza sa stau linistita. M-am informat, am citit mult, m-am ingrozit as putea sa am HPV (eu si sotul meu ne-am casatorit virgini). Dupa inca sase luni m-am dus la alt doctor care mi-a trintit bomba ca de fapt am condilomatoza....... Offline #2 2010-05-10 15:33:00
Re: dilemasingurul test care poate s aiti spuna daca ai sau nu este etstul hpv....poate merita sa mergi si la un dermato venerolog © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|