homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sperma in maioneza?????-4

#58 2010-05-11 18:43:47

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Sperma in maioneza?????

Aaa, si sunt digura ca un psiholog ar spune ca este singura lor metoda de a se simti stapani pe situatie. Muncesc probabil 8 ore o slujba care nu le aduce nici o satisfactie, au un sef acru, clienti probabil din cand in cand afurisiti, asa ca singurul lor mod de a se elibera de frustrari e de a-si da drumul in maioneza.

#59 2010-05-11 18:48:59

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Mai, inteleg, de acord, but still ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#60 2010-05-11 18:57:17

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

acklad   da, am vazut si eu pe internet acum vreun an un filmulet in care un dobitoc de angajat la o shaormerie isi filma colegul ejaculand peste mancare, apoi impaturea frumos produsul in lipie si... "bon apetit". aveau multi clienti si se distrau copios  dupa fiecare shaorma vanduta.
se intampla, sigur! ganditi-va cati grobieni avem in tara....si cati din ei lucreaza in fast-food-uri. e cam evident..
eu imi fac shaorma in casa, e mai buna de 1000 de ori decat aia de cumparat, plus ca stiu clar ce bag in ea..
acklad  acklad  acklad

#61 2010-05-11 19:40:21

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

PillBlast a scris:

syd a scris:

da am auzit si eu de asemenea  cazuri ,din pacate in brasov la un anumit fast food( nu stiu daca am voie sa spun,dar daca pot voi spune) a fost adevarata faza cu "ingredientele faimoase",un tip care lucra acolo a facut pipi in maioneza,s-a filmat si a dat pe net asa ca....tot ce e posibil si ce sperma....bleahhhh ce scarbos

Spune bre numele ca sa stim sa nu mancam si noi.

kdeea, ce pot spune, oamenii care fac ceva de genul au iq de -100 si simt al umorului la nivel de copil de 3 ani. Cum spunea mama ca sa nu se enerveze pe diverse persoane de genul. Daca il ducea capul de mai mult nu lucra ca vanzator de shaorma/fast food, etc (si nu sariti ca nah, avea nevoie de bani, nu acuz pe nimeni, dar asa e o vorba in familia mea).
Mie intr-un fel mi-e mila de oameni de genul, ma gandesc ca e trist sa fi atat de prost si limitat  neutral

kdeea tipul o facuse pt ca fusese concediat
numele e "panini",eu nu mai mananc acolo in veci

#62 2010-05-11 19:41:18

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

pe bune ca la panini ?
hahaha
chiar ma intrebam unde ... big_smile
chiar acolo nu am mers niciodata

Publicitate

loading...

#63 2010-05-11 19:42:05

syd
Sr. member

da la panini
da nu ati auzit? a fost si pe la tv

Ultima oara a fost editat de syd (2010-05-11 19:42:35)

#64 2010-05-11 19:43:32

SoareleMeu
Hero member

Sotul meu imi spune mereu sa nu fac pe shefa in fast food ca nu se stie niciodata cand imi poate scuipa in mancare ...  big_smile

#65 2010-05-11 19:44:13

SoareleMeu
Hero member

syd a scris:

da la panini
da nu ati auzit? a fost si pe la tv

nu am mai fost in tara ...  nustiu  nu mai sunt la curent cu noutatile

#66 2010-05-11 19:46:27

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

nici eu nu sunt, dar tre sa le spun alor mei. caaah, panini nu e si o cofetarie, sau confund?

#67 2010-05-11 19:46:36

syd
Sr. member

SoareleMeu a scris:

Sotul meu imi spune mereu sa nu fac pe shefa in fast food ca nu se stie niciodata cand imi poate scuipa in mancare ...  big_smile

asa e ,are dreptate

#68 2010-05-11 19:49:02

SoareleMeu
Hero member

Aici unde sunt eu sunt bine cunoscuti cei de la fastfooduri pt ca scuipa in mancare daca nu ii place comportamentul tau ...  si tot sunt extra ocupate , au clienti ....

#69 2010-05-11 20:05:52

kdeea
Platinum member

syd a scris:

PillBlast a scris:

syd a scris:

da am auzit si eu de asemenea  cazuri ,din pacate in brasov la un anumit fast food( nu stiu daca am voie sa spun,dar daca pot voi spune) a fost adevarata faza cu "ingredientele faimoase",un tip care lucra acolo a facut pipi in maioneza,s-a filmat si a dat pe net asa ca....tot ce e posibil si ce sperma....bleahhhh ce scarbos

kdeea, ce pot spune, oamenii care fac ceva de genul au iq de -100 si simt al umorului la nivel de copil de 3 ani. Cum spunea mama ca sa nu se enerveze pe diverse persoane de genul. Daca il ducea capul de mai mult nu lucra ca vanzator de shaorma/fast food, etc (si nu sariti ca nah, avea nevoie de bani, nu acuz pe nimeni, dar asa e o vorba in familia mea).
Mie intr-un fel mi-e mila de oameni de genul, ma gandesc ca e trist sa fi atat de prost si limitat  neutral

Nu ca ar fi ok, poate nici o circumstanta atenuanta nu e, dar sa zicem ca IN MINTEA LUI avea un motiv pentru care sa faca asta ... Dar aparent sunt altii care fac rautati gratuite ...

#70 2010-05-11 20:35:59

andreeab_
New member
Inregistrat: 2009-03-26

Pfffai...Am auzit si eu de celebra shaormerie din Dristor, dar nu m-am gandit prea mult la asta pt ca nu prea mananc junk food(in afacerile astea e si mare mancatorie, asa ca nu m-ar mira majoritatea sa fie niste zvonuri raspandite de concurenta). Faza cu scuipatul in mancare e adevarata- mi-a spus o colega ce are niste prieteni care lucreaza la un pub: ei au facuta o lista cu cei care nu dau bacsis la livrare in camera si cand mai comanda persoana respectiva, aduc pizza rece, dupa o ora si cu scuipat in ea...doar suntem oameni, n-ar tb sa ne mire astfel de lucruri sad .
Hmmm...Acum mi-am adus aminte ca mai demult un tip mi-a scris numarul lui de tel pe shaorma si mi-a facut cu ochiul cand mi-a spus pofta buna- daca era ceva de genul "If you like it, call me! wink" ?
Ahhh...Eu spun sa stai linistita, Iulia! Fa-ti controalele periodice si nu te mai stresa puss .N-ai de unde sa stii dc e adevarata faza, sau dc e- poate in ziua in care ai mancat tu nu a pus nimeni nimic in maioneza ca doar nu e chiar asa mare criza de oua si ulei incat sa fie mai economica sperma  lol . Si apoi...sunt sigura ca nici Manuela, nici Palmela n-au BTS-uri  wink . Doamne fereste de altceva. Multa sanatate si cat mai putine griji!

Ultima oara a fost editat de andreeab_ (2010-05-11 20:42:50)

#71 2010-05-11 20:52:51

syd
Sr. member

kdeea a scris:

syd a scris:

PillBlast a scris:

Nu ca ar fi ok, poate nici o circumstanta atenuanta nu e, dar sa zicem ca IN MINTEA LUI avea un motiv pentru care sa faca asta ... Dar aparent sunt altii care fac rautati gratuite ...

pai nu e ok deloc,nu are nici o scuza dar el asta a declarat,oameni bolnavi

#72 2010-05-11 23:04:18

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

m-a s-a intamplat asta si la un fast food din Cta acum vreo 2 ani si fast foodul nu a fost inchis.Deci nu ma mira

#73 2010-05-11 23:08:48

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Am auzit si eu de panini lol dar cred ca astfel de cazuri se intampla mai des decat auzim noi...
uite, de ex. mai demult a aparut un filmulet pe net dintr-un kfc, unde dupa ora inchiderii angajatii au dat o petrecere si au facut sex pe masinile de crispy strips..
alt caz: am trecut intr-o noapte pe langa un mcdonalds in bucuresti, era ora 1 si se auzeau manele dinauntru si am vazut angajati beti care se distrau si dansau..
ca sa nu mai vorbim de ce se intampla intr-un fast-food/restaurant mai modest daca faci fitze la mancare si ceri sa ti-o schimbe sau ceva lol

#74 2010-05-12 15:23:34

kdeea
Platinum member

syd a scris:

kdeea a scris:

syd a scris:

pai nu e ok deloc,nu are nici o scuza dar el asta a declarat,oameni bolnavi

Absolut, n-are scuza ... Dar macar MINTEA LUI BOLNAVA vedea o justificare, un motiv de a face asta, in mintea lui probabil era ok, dar cei care sunt like .. hm .. ma plictisesc .. hai sa ma p*s in shaorma .. e si mai tampit ...

#75 2010-05-13 01:24:29

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

acuma ma gandeam ca de unde imi iau eu shaorma nu e angajat nici un barbat rotfl e o sansa in minus sa...nah... lol

hjarta

#76 2010-05-13 01:25:27

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

eu luam de la o gagica blonda, bine imbracata, si mereu la moda.. diablo asta ce ar putea sa imi faca ?big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.