|
Nu esti logat.
Mentruatia dupa intrerupere de sarcinaPagini: 1 Subiect inchis
#1 2010-05-10 21:21:10
mentruatia dupa intrerupere de sarcinabuna seara! am facut si eu o intrerupere de sarcina pe 5 mai; sangerare a fost doar in seara cand mi-a facut intreruperea (mentionez ca s-a facut prin aspiratie). timp de 4 zile am avut scurgeri usoare maronii, iar de ieri a inceput sa am niste dureri de burta ca la mentruatie si din seara aceasta a inceput sa-mi curga sange.ma simt si un pic ametita ca eu de fel ma stresez tare cand mi-este rau. credeti ca poate sa fi venit menstra? dr mi-a spus ca vine in max 4-6 sapt dar un minim nu mi-a dat. daca ma puteti ajuta cu o informatie v-as fi recunoscatoare! seara linistita! Offline #2 2010-05-11 08:56:42
Re: mentruatia dupa intrerupere de sarcinarita ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline #3 2010-05-11 10:06:51
Re: mentruatia dupa intrerupere de sarcinapai am deschis un nou subiect pt acolo nu mai era actualizat din 2008 si era normal sa fac asa, eu asa cred. Offline #4 2010-05-11 10:12:16
Re: mentruatia dupa intrerupere de sarcinal-ai actualizat tu prin mesajul tau. Offline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|