homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Crescatura pe labia interioara

#1 2010-05-11 11:32:46

IuliKa
New member
Inregistrat: 2006-06-17

crescatura pe labia interioara

Salut! as dori daca se poate sa-mi raspundeti referitor la o problema aparuta de curand: Acum o saptamana si ceva am descoperit pe labia interioara dreapta o crescatura sub piele putin mai mica decat un sambure de cireasa, tare la atingere si dureroasa la strangere. A aparut in timpul menstruatiei la 2-3 zile dupa ce am facut sport in exces mergand pe bicicleta in timpul menstrei. Am sperat ca va trece de la sine dar deja a trecut prea mult timp sad

Urmeaza sa merg la medic sa vad despre ce e vorba dar intre timp as dori sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva sau cam despre ce ar fi vorba. Multumesc mult!

#2 2010-05-11 12:25:33

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: crescatura pe labia interioara

Poate fi un fir de par crescut sub piele. Insa, cel mai sigur e sa mergi la medic sa vezi despre ce e vorba.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-05-11 19:25:55

IuliKa
New member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: crescatura pe labia interioara

exclus un fir de par sub piele. stiu cum arata si nici nu am par pe labia mica  neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.