homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbarea pastilelor

#1 2010-05-12 16:27:18

suzy_suzana
Membru
Inregistrat: 2010-05-12

schimbarea pastilelor

Buna ziua!
as avea si eu o intrebare...acum 4 luni am facut un avort iar dupa o luna  mi-a venit ciclu si la o saptamana dupa ce mi-a trecut am inceput sa am niste scurge am fost la medic  si m-a diagnosticat cu Ovar sclerotistic ..mi-a ziz sa iau timp de 5 zile duphaston dupa care sa incept cu anticonceptionalele  Karisa...am inceput cu ele din prima zi de ciclu si m-a tinut doar 2 zile.....in a 2 luana m-a tinut 4 zile  iar la o saptamana dupa ce mi-a trecut  am inceput sa am din nou scurgeri...am fost iar la control si mi-a zis sa iau iar timp de 5 zile utrogesan cate 6 pe zi insa sangerarile nu s-au oprit...si mi-a schimbat si pastilele cu diane 35 nustiu  nustiu  oare sa schimb pastilele??????

#2 2010-05-12 20:34:49

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: schimbarea pastilelor

pai despre ce fel de scurgeri e vb...?
pt ca atunci cand iei anticonceptionale in primele 3 luni (pana se acomodeaza organismul cu ele) apare o scurgere maronie...numita spotting ...si care e normala.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.