homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mi-a venit menstruatia-2

#20 2010-05-26 09:31:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: nu mi-a venit menstruatia

sincer andreea nu mi-e clar deloc cum te-ar putea linisti raspunsurile mele cita vreme nu le crezi....
mergi deci la medicul care a produs singerarea si intreaba-l pe el de ce e asa....ca el trebuie sa stie ce s-a intimplat.
Oricum, nici papanicolaul si nici testul chlamydia nu ne lamuresc asupra eventualei menstre reduse cantitativ...
faptul ca singerezi prelungit si semnificativ de la recoltare insa nu e in regula, normal e sa nu singerezi deloc

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#21 2010-05-26 21:13:11

andreea pavel
New member
Inregistrat: 2009-04-10

Este posibil sa fie mesnstruatia? Pt ca am avut usoare dureri exact ca la menstruatie si am observa si mici ... ceva asemanator cu cheagul de sange ca la menstruatie!! Cred si raspunsul dvs dar trebuia sa merg la doctor pt control de rutina! Momentan sunt plecata din Bucuresti.

#22 2010-06-03 19:35:48

deea_a
New member
Inregistrat: 2008-12-20

Buna fetelor. Am o intrebare aici,sa nu mai deschid un topic nou.
Tocmai am terminat prima folie de Laurina acum 3 zile, dar nici acum nu mi-a venit menstruatia. De obicei imi venea pe 8,11 ale fiecarei luni. Dar din cate stiu,acum ca am inceput sa iau pastilele,ar fi trebuit sa imi vina in prima zi de pauza(pauza de 7 zile dintre folii).  E ceve in neregula? Sau se mai intampla? Am luat pastilele corect,si sex neprotejat nu am avut decat in ultima zi de pastila,insa fara ca mister sa ejaculeze.
Mersi mult! Astept rasp

#23 2010-06-03 19:38:09

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

deea, nu in prima zi trebuie sa iti vina ( adica POATE sa iti vina, dar nu neaparat ), ci in ORICARE din cele 7 zi de pauza - chiar si in a 7-a zi, deci stai cuminte si asteapt-o fara stres ca vine smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#24 2010-06-03 19:43:16

deea_a
New member
Inregistrat: 2008-12-20

Offf,mersi mult,m-am linistit. Ai dreptate. Pupici

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.