homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Handjob-3

#39 2010-06-15 02:28:18

ioanna19
New member
Inregistrat: 2010-05-14

Re: Handjob

iubi al meu are o nebuneala a lui. eu fiind mai dotata asa....ii place sa i-o frec intre sani. se termina imediat...si unde credeti? pe tot pieptul meu.dam cu putin lubrifiant si...i-o frec cu sanii...e normal? ce ziceti? rodnar nu pot sa cred cum eram si ce am ajuns rotfl

#40 2010-06-15 11:47:12

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

ioanna19 a scris:

iubi al meu are o nebuneala a lui. eu fiind mai dotata asa....ii place sa i-o frec intre sani. se termina imediat...si unde credeti? pe tot pieptul meu.dam cu putin lubrifiant si...i-o frec cu sanii...e normal? ce ziceti? rodnar nu pot sa cred cum eram si ce am ajuns rotfl

e foarte normal ioanna19... si te felicit pentru dotarile tale...!!! tongue  chicot
are si un nume "pozitia" asta, se numeste: "cubana"

fucking perfect...

#41 2010-06-15 11:47:21

cretzulici
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-10

Fiecare cuplu are cate`un fetis ... Si iubitului mei ii place sa i`o frec intre sani , dar problema la mine sunt sanii rotfl2) . Trebuie sa va impartasiti dorintele sexuale k sa stiti ce va surprinde unul pe celalalt si sa fiti multumiti de fiecare data ...

Written in the stars ...

#42 2010-06-15 15:56:23

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

si alui meu ii place intre sani, e moartea lui tongue de ce sa nu fie normal? ai ajuns sa faci ceea ce il satisface pe el, si eu cred ca asta e foarte admirabil, deloc condamndabil

#43 2010-06-16 01:40:13

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

ioanna19 a scris:

Fetele voi cum ii tineti penisul la hj cand e pe cale sa termine...ca pe mine m-a disperat...orice fac, curge peste tot.. skitarg

Poti sa afci in mai multe feluri smile
Poti sa'i faci handjob si cand iti zice ca numai poate pune gura si inghite smile asa nu o sa mai stergi peretii  lol
Alta metoda ar fi sa te asezi pe pat goala,el in genunchi intre picioarele tale si sa'si faca singur hj in timp ce tu te atingi ca sa il exciti mai mult,iti mai musti buza,mai scoti un sunet tongue...si la sfarsit sa isi dea drumul pe tine.Un final mai fericir ar fi sa te cureti singurica un pic...facand curatenia cu limba smile
Poti incerca sa'l lasi sa'si dea drumul pe gatul,sanii tai...depinde de ce va place voua dar e o experienta cat de cat placuta smile

Apropo de chestii amuzante...odata mi'a venit in ochi...nu lasati sa curga nici macar un spermatoid in ochi ca doare like hell!  rotfl

Our love
Vreau varaaaa hjarta

Publicitate

loading...

#44 2010-08-10 12:00:10

julia dragomir
New member
Inregistrat: 2010-07-28

Buna, ma bag si eu in discutsia voastra, sincer la inceput mi`a fost scarba sa ii fac hand job prietenului meu , mi se parea umilintsa , nush de ce, si pana la urma am pus mana pe dansa:D si am facut hand job  si akm nu mi se mai pare deloc scarbos , adik pana sa ne hatsa hatsa , bag ushor manutsa in chilotsei si ma joc cu ea si el la fel ,chiar imi place sa ii fac hand job, adica imi place expresia fetsei lui, e tare rau si ma excita pe mine f tare big_smileD:

#45 2010-08-10 16:09:02

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

julia sa zicem ca nimic nu e umilitor in pat cu (sau fara)persoana iubita dar in special cu

iar hand-jobu'ulcontriubuie la o partida de sex mai mult sau mai putin adevarata smile

#46 2010-08-10 20:52:45

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

julia dragomir a scris:

Buna, ma bag si eu in discutsia voastra, sincer la inceput mi`a fost scarba sa ii fac hand job prietenului meu , mi se parea umilintsa , nush de ce, si pana la urma am pus mana pe dansa:D si am facut hand job  si akm nu mi se mai pare deloc scarbos , adik pana sa ne hatsa hatsa , bag ushor manutsa in chilotsei si ma joc cu ea si el la fel ,chiar imi place sa ii fac hand job, adica imi place expresia fetsei lui, e tare rau si ma excita pe mine f tare big_smileD:

Wow.... la mn am ras de am murit cand am trebuit sa fac asta...adik...."cum eu????? sa fac asa ceva??? imi trecea prin cap tot felu de kestii" ceee eu sunt sclava ta..etc,etc..." dar acum imi place al dracu de mult...ba kiar ii duc lipsa  drool  si nu ne vedem decat knd se poate...da sa te tii atunci  sexinpat   prima data a fost cand am aj intr-o seara din oras...am mers la el..si....tine-te big_smile ... el era putin baut....si eu nu imi dadeam seama ce tot vroia el sa faca....sa-mi faca mie oral ...bineinteles  chicot  apoi...hai ca l-am lasat...dar cand a fost vb de mn....sa-i fac luui......eheeeee...abia a 3 ara parca am avut curaj sa il scot la lumina si sa-l.... nenorocesc rotfl rotfl2 rotfl dar a fost bine ....insa al meu ubit ....ii tot spun.."mai ubire..zi si tu ceva..sa te aud...el e dat pe silent total...are un stil de a ma privi si de a inchide okii inkat imi vine sa- musc de... big_smile k s azica ceva nu alta.... partydance

Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2010-08-10 20:53:55)

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#47 2010-08-10 21:45:16

Violete.Purpurii
Diamond member

andreutza89.dreaming a scris:

julia dragomir a scris:

Wow.... la mn am ras de am murit cand am trebuit sa fac asta...adik...."cum eu????? sa fac asa ceva??? imi trecea prin cap tot felu de kestii" ceee eu sunt sclava ta..etc,etc..." dar acum imi place al dracu de mult...ba kiar ii duc lipsa  drool  si nu ne vedem decat knd se poate...da sa te tii atunci  sexinpat   prima data a fost cand am aj intr-o seara din oras...am mers la el..si....tine-te big_smile ... el era putin baut....si eu nu imi dadeam seama ce tot vroia el sa faca....sa-mi faca mie oral ...bineinteles  chicot  apoi...hai ca l-am lasat...dar cand a fost vb de mn....sa-i fac luui......eheeeee...abia a 3 ara parca am avut curaj sa il scot la lumina si sa-l.... nenorocesc rotfl rotfl2 rotfl dar a fost bine ....insa al meu ubit ....ii tot spun.."mai ubire..zi si tu ceva..sa te aud...el e dat pe silent total...are un stil de a ma privi si de a inchide okii inkat imi vine sa- musc de... big_smile k s azica ceva nu alta.... partydance

andreutza 89 ce comic "povestesti" ...ma faci sa rad rotfl  rotfl  rotfl

sa stii ca eu l'am muscat de mai multe ori pe'al meu drool

#48 2010-08-11 01:38:46

tzushka
New member
Inregistrat: 2010-07-13

ma mai pune si al meu sa`i fac smile la inceput nu imi placea lol apoi mi`am dat seama k e o chestie normala... si probabil majoritatea cuplurilor o fac smile el de obicei isi da drumu in mainile lui si eu nu ma murdaresc deloc si imi place asa smile

De ce iubim barbatii ?
Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca.
teiubesc  al9leacer

#49 2010-08-11 01:41:14

Violete.Purpurii
Diamond member

carmen_21 a scris:

daca ii fac chestia asta, de obicei suntem afara, asa ca ni se rupe unde ejaculeaza lol
dar nu inteleg... nu puteti sa folositi un prosop,ceva? mi se pare f simplu

si eu uneori inghit depinde de starea mea ...uneori scuip pe prosopul pe care il folosim special tpt  sexinpat  chicot

#50 2010-08-16 17:59:14

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

apropo de asta..  va cat timp va ia pana ii 'terminati' numai prin hj?  dumbom asa.. aproximativ  huh

If you take it personal, that's ok! wink

#51 2010-08-16 18:35:50

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

depinde de el smile daca il iau tare din prima, in 5 minute e gata...dar de obicei imi spune sa o iau mai incet, sa se bucure de senzatii si atunci incetinesc ritmul sau fac pauze scurte, si se prelungeste timpul la 10-15 minute.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#52 2010-08-16 20:32:09

andrei002010
New member
Inregistrat: 2010-08-08

yoyolina a scris:

depinde de el smile daca il iau tare din prima, in 5 minute e gata...dar de obicei imi spune sa o iau mai incet, sa se bucure de senzatii si atunci incetinesc ritmul sau fac pauze scurte, si se prelungeste timpul la 10-15 minute.

Serios ? Interesant pe mine nu m-a terminat niciodata prin Hj / oral. smile

#53 2010-08-17 02:16:24

Violete.Purpurii
Diamond member

in 5 min e gata a meu lol

#54 2010-08-17 06:50:26

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

a tau, daca tu zici

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#55 2010-08-17 08:50:27

Violete.Purpurii
Diamond member

offtopic ce rost are comentariul tau acum ? e doar ca sa te aflii in treaba:-j

#56 2010-08-17 08:58:37

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

offtopic mhm.. "dreptatea absoluta".  applause

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#57 2010-08-17 09:13:24

Violete.Purpurii
Diamond member

vezi ca esti cu obrzul gros ?! ....macar lasa'ma'n pace neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.