|
Nu esti logat.
Dureri ale sanilor, ovarelor si a spatelui#1 2010-05-14 19:14:08
Dureri ale sanilor, ovarelor si a spateluiBuna, NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline #2 2010-05-14 22:09:15
Re: Dureri ale sanilor, ovarelor si a spateluide ce nu mergi tu sa vorbesti cu medicul tau de planning? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-05-14 23:35:46
Re: Dureri ale sanilor, ovarelor si a spateluiDurerile sunt foarte jos... o sa merg saptamana viitoare sa vad despre ce e vb. NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline #4 2010-05-14 23:55:06
Re: Dureri ale sanilor, ovarelor si a spateluiMai am o intrebare: durerile ovariene pot semnala o sarcina? NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline #5 2010-05-15 10:58:35
Re: Dureri ale sanilor, ovarelor si a spatelui
sa iti zic:ovarele, ca toate organele din abdomen, au inervatie imprecisa, difuza, deci nu poti stii daca te dor ovarele sau altceva de pe acolo, indiferent ca tu crezi ca stii. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-22 23:33:28
Re: Dureri ale sanilor, ovarelor si a spateluibuna...am si eu o mare problema ... acum o saptamana ma durea spatele si in partea dreapta langa operatia de apendice..trebuia sa imi vine problemele dar au intarziat vre-o 5 zile.. acum ma dor sanii da nu mai vin:-<... oare ce sa fie?? vre`o sarcina sau am ceva la ovarul drept/?.??? am mai citit pe forum si am vaz ca mai poate intarzia de la dereglari hormonale. am facut test de sarcina si a iesit negativ.. Offline #7 2010-05-24 08:59:57
Re: Dureri ale sanilor, ovarelor si a spateluidaca testul de sarcina a fost facut la 7 zile de la data la care ai fi asteptat cel mai tirziu sa vina menstra, atunci poti avea incredere in el. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2010-05-24 10:19:35
Re: Dureri ale sanilor, ovarelor si a spateluidoctoressa daca am facut un test dupa 13 zile de intarziere si a iesit negativ,ce sa fac mai departe?sa repet testul,sa mai astept sa vina?sunt cam ingrijorata expect the worst , hope for the best! Offline #9 2010-05-24 10:58:29
Re: Dureri ale sanilor, ovarelor si a spateluidaca testul e negativ, sarcina nu e. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2010-05-24 13:00:03
Re: Dureri ale sanilor, ovarelor si a spateluiam trecut brusc la un stil de viata sanatos,zic eu...fara paine,dulciuri,prajeli,totul pana in 1000 de calorii. expect the worst , hope for the best! Offline #11 2010-05-26 15:31:56
Re: Dureri ale sanilor, ovarelor si a spateluiam uitat sa spun ca am luat si normoponderol intre timp.poate avea vreo legatura? inca nu mi-a venit.maine dimineata mai fac un test. expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|