|
Nu esti logat.
Chisturi si alaptatul#1 2010-05-17 11:00:53
chisturi si alaptatulsalut, va rog sa ma ajutati cu o informatie si anume cat ar putea sa imi dureze ciclul? in conditile in care am nascut acum 3 luni jumate alaptez dar la controlul ginecologic mi-a gasit chisturi pe ovarul stang si mi-a prescris anticonceptionale cerazette in speranta ca va curata ovarul sa nu trebuiasca deocamdata intrerupt alaptatul pt tratament. dar la o saptaman de cand am inceput sa le iau mi-a venit ciclul acum stiu si io ca asa se curata dar nu mai pot de doua saptamani curge intruna e normal? A iubi si a fi iubit este cea mai mare minune a Universului Offline #2 2010-05-17 11:23:38
Re: chisturi si alaptatulDin pacate aeasta sangerare prelungita este un efect secundar al mcontraceptivelor pe baza de progesteron, cum e si cazul cezarette. Parerea mes este sa continui pastilele si daca sangerarea nu se opreste in urmatoarele 2 saptamani, mergi inapoi la medic sa vedeti ce e de facut. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-05-17 14:03:53
Re: chisturi si alaptatulnu e prea mult sangerarea atunci? A iubi si a fi iubit este cea mai mare minune a Universului Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|