|
Nu esti logat.
O problema#1 2010-05-17 17:49:51
o problemavreau sa aflu ce parere aveti despre un baiat de 27 de ani care este dependent de mama lui si isi lasa prietena cand il suna mamica si da fuga la ea sa manance impreuna. in weekend nu pot sta impreuna decat dc el ii cere voie maica-sii sa stea toata ziua cu prietena lui si de abia i se ingaduie sa lipseasca de la masa familiala. isi cere prietena de sotie cu lacrimi in ochi spunandu-i ca este exact ce a cautat el si peste 2 zile se desparte de ea fara nici o explicatie pe moment. explicatia a venit intr-un mail "nu ne potrivim si nu ai stiut sa ma tii langa tine k esti o persoana slaba". Vi se pare ca un astfel de om se poate schimba?ati incerca sa aflati adevaratul motiv? tinand cont ca el nu vrea sub nici o forma sa dea ochii cu prietena lui... Offline #2 2010-05-17 17:56:54
Re: o problemae penibil sa stai dupa fusta mamei la 27 de ani, cred ca mail-ul acela trebuia sa si-l autoadreseze! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2010-05-17 18:01:35
Re: o problemacomportamentul de genul asta mi se pare aiurea si la 15 ani, daramite la 27 ! If you take it personal, that's ok! Offline #4 2010-05-17 18:06:06
Re: o problemacare dintre ei se considera a fi un om slab ? el k este sub papucul maica-sii si ca la sf relatiei nici nu a avut curajul sa dea ochii cu prietena Offline #5 2010-05-17 18:06:20
Re: o problemasunt de acord cu fetele, o fata/ femeie are nevoie de un barbat langa ea, nu si o soacra cicalitoare pe cap. si pe langa asta...oare inainte sa o ceara pe ea de sotie a intrebat-o pe mama lui daca are voie? Ultima oara a fost editat de maryahs (2010-05-17 18:07:19) iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-17 18:07:06
Re: o problemalogic ca el. If you take it personal, that's ok! Offline #7 2010-05-17 18:08:00
Re: o problemaeu cred ca este el, cel sub papucul mamei Ultima oara a fost editat de maryahs (2010-05-17 18:08:18) iubesc si sunt iubita Offline #8 2010-05-17 18:11:36
Re: o problemasi faza ca nu a stiut sa il tina langa ea, trecand peste faptul ca in contextul dat este un pretext de 2 bani, e oricum o mare tampenie....nu tre sa tii pe nimeni langa tine, trebuie ca respectivul sa vrea sa ramana! Ultima oara a fost editat de dea_di (2010-05-17 18:11:57) "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #9 2010-05-17 18:17:22
Re: o problemanu sunt eu prietena, prietena mea este ...sau a fost. am incercat sa ii arat ca nu sunt eu singura care ii spune acest lucru insa ea continua sa sufere. si legat de cererea in casatorie ... tatal lui ( divortat de mama baiatului de ani buni ) i-a zis ceva de genu " daca ii place maica-tii insoara-te cu ea" . Offline #10 2010-05-17 18:22:20
Re: o problemanu merita sa sufere pt un tip de genul, sincer.. cat ar incerca ea, el tot atarnat de poalele maica`sii o sa ramana If you take it personal, that's ok! Offline #11 2010-05-17 18:27:52
Re: o problemadar cat au fost impreuna cum a mers relatia ? a tinut mereu cont de ce zicea mama lui ? I loved you once, I love you still, always had, always will ! Offline #12 2010-05-17 18:33:37
Re: o problemasunt atatia baieti in lumea asta, nu are de ce sa sufere dupa el, nu merita. daca el e in stare sa plece de langa ea doar ca il cheama mama la masa...inteleg cand este ceva grav, cand au parintii nevoie de ajutor, dar sa il cheme la masa mi se pare absurd. iubesc si sunt iubita Offline #13 2010-05-17 18:53:07
Re: o problemarelatia a mers k a tras ea de el, individul nici nu stia ca tb sa o duca acasa , o lasa in statia de autobuz spunandu-i k ea are prejudecati ca dc el o duce acasa o respecta mai mult. in fiecare sambata si dum era la masa la mamica si pe ea nu o lua k era bucataria mica si nu aveau loc toti 3 la masa. cand a vrut sa doarma la ea maica-sa i-a retezat-o ceva de genu k mai bine sa doarma la ea acasa ce ea nu are unde dormi? Offline #14 2010-05-17 21:42:01
Re: o problemaindividul este atat de mitocan incat dupa ce i-a dat papucii si-a vrut cadourile inapoi dar nu s-a deplasat sa si le ia si-a trimis prietenii dupa ele.ei i-a spus ceva de genu " de ce sa ne vedem nu avem ce sa ne spunem". Offline #15 2010-05-17 21:47:24
Re: o problemadar chiar se comporta ca un copil 100%. credeam ca e doar faza cu maica`sa, dar tipul a ramas clar la 12 ani cand isi trimitea prietenii "sa ii dea papucii" unei fete si daca se putea sa faca si misto de ea... If you take it personal, that's ok! Offline #16 2010-05-17 21:54:01
Re: o problemacum as putea sa o fac sa nu mai sufere dupa el ca indiferent ce i-as spune e trista mereu, parca nu mai are chef de viata vb cu ea si parca nu e "acolo" si de iesit cu alt baiat (a se citi amic nu un viitor prieten) nici nu vrea sa auda. s-a distantat de tot ce se cheama sex masculin. Offline #17 2010-05-17 22:15:33
Re: o problemai s-a reprosat fetei ca nu este"suficient de femeie ca sa tina un barbat langa ea" si ca toata relatia lor a fost o pierdere de timp pentru el ??????cand mi-a povestit pur si simplu am ramas muta fata de josnicia lui Offline #18 2010-05-17 22:21:48
Re: o problemasi ea inca mai sufera dupa el? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #19 2010-05-17 22:27:02
Re: o problemamai bine ca se intampla chestii din astea, poate asa o sa-i fie mai usor sa-l uite! asa a patit si eu cu primul meu prieten, am hotarat sa rup relatia cu el dupa ce am aflat ca m-a mintit cu un lucru extrem de grav si el m-a scos pe mine vinovata, a trambitat in stanga si-n dreapta cat de nenorocita sunt, pe de alta parte ma-sa imi trimitea mesaje taioase .... pana m-am enervat, l-am injurat si pe el si pe ma-sa, mi-am gasit pe altul, am avut grija sa afle si i-am ras in fata cand a venit inecat in lacrimi in fata mea.......asa ca spune-i prietenei tale sa-l dea dracului si sa-si vada de viata, sunt atatia baieti valabili pe lume ....eventual fa-i tu cunostinta cu un amic de-al tau, ceva.... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|